STRAK STUDIOS

Designed to delight.

Bij Strak Studios worden exclusieve outdoor producten ontworpen en geproduceerd. Een onderscheidende stijl die terug te vinden is in de gehele collectie.

Kernwoorden?
Kwalitatief hoogstaand, strak; zonder toeters en bellen, ambachtelijk gemaakt en met oog voor maximaal comfort en functionaliteit.

Naast eigen ‘Strak made producten’ is er een selectie gemaakt bij een aantal producenten van topproducten die aansluit bij het portfolio van Strak studios. Zo zijn we o.a. partner/dealer van Heatsail, Jardinico, Bamdura, Adezz.

Is de stijl van Strak studios ook uw stijl? Dan zult u ervaren dat veel producten die te zien zijn in onze showtuin u aanspreken!

TAILORMADE

Doordat we diverse producten in eigen beheer produceren kunnen we ook echt maatwerk leveren. Of het nu gaat om de breedte van uw loungeset, de dikte of hoogte van uw (all-weather) kussens; zo nodig passen wij het aan naar uw wensen.

TOTAALCONCEPT / TURNKEY

Naast de mogelijkheid om producten uit onze collectie te kopen, bieden wij u ook een totaalconcept aan; de inrichting van uw tuin of buitenruimte, vanaf de eerste schets tot en met de complete oplevering. We werken hiervoor samen met specialisten op het gebied van bomen/planten/siergras, hoveniers, timmerbedrijven en technische specialisten. Totale ontzorging dus!

PRIVATE SHOPPING? MAAK EEN AFSPRAAK

Vanwege Corona is er van overheidswege een beperking van het aantal bezoekers.

Bij Strak is dit echter de standaard: enkel op afspraak.
Daardoor kunnen wij u in alle rust van advies voorzien en kunt u volledig private onze collectie bekijken. Graag bespreken we (onder het genot van een hapje en drankje) hoe wij u kunnen helpen om een tuin/outdoor beleving te creëren waarvan u straks helemaal “delighted” zult zijn. Niet alleen door de prachtige looks en het comfort maar ook door de ontzorgende en adviserende rol die we graag vervullen.

https://strakstudios.nl/afspraak-maken/