WELKOM IN NUNSPEET

Nunspeet kreeg in 1998 een vestiging van Drieklomp. Het kantoor is gevestigd in de voormalige stationschefwoning tegenover het station. Een karakteristiek pand dat volgens Bert Lankman precies past bij het aanbod van Drieklomp, namelijk het aanbod van bijzondere huizen op mooie locaties. Het team bestaat uit 6 professionals.

“Ons werkgebied is veelzijdig: van de Veluwse bossen en Randmeren tot en met de fraaie coulisselandschappen richting de IJssel. Het is een omgeving met werkelijk schitterende natuur: bos, heide, zandverstuivingen, weide en water. Kopers uit het westen van het land ervaren wonen in dit gebied vaak als een permanent vakantiegevoel. Met als mooi voordeel dat het westen toch snel te bereiken is”.

F.A. Molijnlaan 3, 8071 AA Nunspeet

0341 – 278 383 nunspeet@drieklomp.nl

Het team

Met wie heeft u contact?

Bij Drieklomp te Nunspeet werken Bert, Dennis en Henriette als makelaar in de buitendienst. De telefoon op kantoor wordt beantwoord door Jolanda, Jan Paul en Annette; zij plannen graag een afspraak voor u in. Heeft u een vraag voor één van onze medewerkers klik dan op de foto en stuur een e-mail. U kunt ook uw vraag stellen met het formulier onderaan deze pagina.

Bert Lankman
DIRECTEUR / REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR
Dennis Stalenhoef
KANDIDAAT REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR
Henriette Broekman
KANDIDAAT REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR
Jolanda Polinder
ASSISTENT REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR
Annette van Malenstein
ASSISTENT REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR
Jan-Paul Kok
COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Stel uw vraag