Luxury Travel Management

In 2017 opende de reiswereld een nieuw, visionair hoofdstuk met de lancering van wat oorspronkelijk bekend stond als 88 Jets. Achter deze onderneming stonden twee gedreven visionairs, Bas en Linda, wier diepgaande kennis van luxe en precisie voortkwam uit hun uitgebreide ervaring in de zakenluchtvaart. Hun droom was zowel eenvoudig als ambitieus: de definitie van luxe reizen herzien en de ultieme bestemming worden voor de veeleisende reiziger.

Naarmate de reputatie van Bas en Linda’s onderneming groeide, ontwikkelde hun visie zich tot wat nu bekend staat als 88 Lifestyle, waarbij een nieuw tijdperk in reizen werd ingeluid waarbij elk aspect van de reis zorgvuldig werd samengesteld.

 

88 Lifestyle groeide al snel uit tot een door IATA geaccrediteerd luxereisbureau en een symbool van uitgebreide reisoplossingen. We zijn niet alleen toegewijd aan het ontwikkelen van diensten, maar ook aan het creëren van persoonlijke verhalen die reisdromen tot leven brengen. Onze missie is om al uw reiswensen te vervullen met ongeëvenaarde aandacht voor detail, waarbij uw persoonlijke behoeften altijd voorop staan. Bij 88 Lifestyle kunt u terecht voor een wereldwijd aanbod van prachtige villa’s, hotels, jachten en cruises, evenals privéjets, waardoor we de one-stop-shop zijn voor de luxe reiziger.