WELKOM IN GORSSEL

Drieklomp Gorssel is op 1 april 2022 geopend onder leiding van Arno Oosterveld. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van zowel Drieklomp als Arno in vervulling. Wonende op een boerderij in het buitengebied van Lochem met honden, katten, kippen, schapen en pony’s voelt het voor hem haast thuiskomen met een vestiging in Gorssel, zijn eigen woongebied.

Zoals Arno zegt:

“De kwaliteit van leven is hier hoog en waar het goed wonen is, blijft er vraag naar huizen. Een lommerrijk en charmant dorp, gesitueerd in de Stedendriehoek Deventer-Zutphen-Lochem. Hier fiets of wandel je zo het prachtige coulisselandschap in”. De nieuwe vestiging werkt verbindend. Mensen die uit de Randstad en het midden van het land naar het groen verhuizen, trekken geen grens bij de IJssel. Ze willen verder naar de Achterhoek, Salland en Twente in als ze weten dat de bereikbaarheid daar goed is en er goede scholen zijn voor de kinderen”.

Hoofdstraat 41A, 7213 CP Gorssel

0575 – 491 777 gorssel@drieklomp.nl

Het team

Met wie heeft u contact?

Bij Drieklomp te Gorssel heeft u contact met Arno als makelaar in de buitendienst. Op kantoor beantwoorden Hanneke en Jessica de telefoon en plannen graag een afspraak met u in. Zoekt u contact met één van onze medewerkers klik dan op de foto en verstuur een e-mail. U kunt ook uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Arno Oosterveld
DIRECTEUR / REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR
Hanneke Dusseldorp
COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST
Jessica van der Hoeven – van Voorst Vader
KANDIDAAT REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR
3

Stel uw vraag