Welkom in de tuin van de Costa del Sol

Vanuit ons grote regionale en landelijke netwerk ontdekten wij dat er bij vele van onze klanten steeds meer vraag is naar mooie projecten en woningen in ‘een zonnig en warm buitenland’.

 

Hierdoor ontstond een nieuw samenwerkingsverband van Drieklomp met een reeds lange tijd gevestigde makelaar in Estepona, Zuid-Spanje. Een aantal Drieklomp klanten konden op deze manier inmiddels al hun droomplek in de zon realiseren.

Waarom Costa del Sol?

Jaren geleden zijn we (Heina en Huib van Drie) verliefd geworden op deze regio en hebben we in Estepona een appartement gekocht. Door onze vakanties en vrije tijd hier door te brengen hebben we veel kennis van het gebied en weten we als geen ander hoe fijn het leven hier is! De Costa del Sol is één van de gezelligste en meest authentieke, typisch Spaanse regio’s met de laatste jaren ook steeds meer moderne en trendy invloeden. Heel centraal gelegen ten westen van het prachtige Andalusie, dichtbij Marbella, Puerto Banus.

Bestaande bouw of nieuwbouw in alle prijsklassen

Door de toenemende populariteit van de Costa del Sol worden er prachtige moderne nieuwbouwprojecten (villa’s en appartementen) in alle prijsklassen gebouwd. Voor geïnteresseerden is het dan ook een interessant investeringsmoment om een nieuw zonnig 2e huis te starten. Ook adviseren wij u graag bij uw zoektocht naar een bestaande woning.

Het team

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse om vrijblijvend informatie te ontvangen over de mogelijkheden voor een woning in Zuid Spanje? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek in Nederland, bij u thuis of bij ons op kantoor? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Huib van Drie
ALGEMEEN DIRECTEUR
Heina van Drie
3

Stel uw vraag