Energieneutrale schuurwoning met gastenverblijf en 60 zonnepanelen

Deze sfeervolle familiewoning, bereikbaar via een brug over de Langbroekerwetering, biedt het beste van twee werelden. Een nieuwe woning, energieneutraal en perfect onderhouden, met de warme uitstraling van een klassieke boerderij.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof de woning enkel flink gemoderniseerd is, maar niet is minder waar! Deze luxe schuurwoning is in 2018 nieuw gebouwd met het oog op duurzaamheid.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig en twee luxe badkamers. Het slim ontworpen bijgebouw doet dienst als gastenverblijf, berging voor fietsen en tuinmeubilair en een carport voor twee auto’s.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

223 m2
1730 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A++++

Stijlvolle villa met kantoor en gastenverblijf omgeving Amersfoort

Laat u aangenaam verrassen en verbazen op deze geweldige locatie waar in 2019 deze stijlvolle en eigentijdse villa is gerealiseerd met aansluitend een zeer royaal kantoor met gastenverblijf. Wat een heerlijke plek om landelijk en vrij wonen te kunnen combineren met thuis werken!

Via een dromerige landweg bereikt u dit riante privédomein van maar liefst 12.745 m² (eigen) grond. Het royale, zeer verzorgd aangelegde terrein biedt u alles; naast een ruime, geheel instapklare villa met groot souterrain is er een riant kantoor, een compleet gastenverblijf, een dubbele garage, zeer fraai aangelegde tuin, dierenweide, zonneveld en tuinmanschuur. U heeft zelfs uw eigen autowasinstallatie op het erf!

Het perceel is direct grenzend aan een grote plas, een schitterend stuk natuur, eigendom van het Utrechts Landschap, echter niet toegankelijk voor publiek. Uw privacy is hier gegarandeerd!
Centraal gelegen in het land, op 5-10 minuten afstand ten opzichte van de A1/A30.
Achter de robuuste en fraaie toegangspoort bevindt zich een schitterende, onder architectuur aangelegde tuin. Het geheel bevindt zich in een uitmuntende staat van onderhoud.

Vraagprijs € 2.485.000,- k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen via 0342-474 000
H.A. (Ariën) van Drie of info@drieklomp.nl

576 m2
12.745 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A++

PADDOCK PARADISE

Voor wie dichtbij de randstad professioneel met paarden bezig wil zijn, is dit een uitgelezen kans. Dichtbij de Oostvaardersplassen ligt deze PAARDENHOUDERIJ. Op het terrein staat onder meer een prachtige woning en de pensionstal is naar het concept van “paddock paradise“ vormgegeven, waar de paarden heerlijk vrij kunnen bewegen, op verschillende plekken hun voer kunnen vinden en kunnen schuilen in diverse schuilstallen. Er is zelfs een mooie waterpartij waar de paarden kunnen zwemmen als ze daar behoefte aan hebben.

Het geheel is tevens uitgerust met een mooie buitenbak van 50 x 25 m. met eb-en vloedbodem en een longeercirkel van 13 m. doorsnede. Uitrijden is ook mogelijk in het bos of langs de vaart.

Er is een bedrijfshal met opslagruimte voor fourage en machines aanwezig. Ook zijn er binnenstallen aanwezig en is er een poets- en wasplaats met warm- en koud water voorhanden en is er een gezellige kantine.

Het geheel ligt op een perceel van 2.61.99 hectare.

Prijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

2.61.99 m2

Rust en ruimte in Loenen

In deze perfect afgewerkte, geschakelde villa geniet u van alle rust, ruimte en luxe in het buitengebied van Loenen

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

 

226 m2
6545 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A

Bungalow aan de voet van de Holterberg

Bijzondere onder architectuur gebouwde bungalow aan de voet van de Holterberg met circa 241 m² woonoppervlakte en energielabel A+.

Op een paar wandel minuten afstand van eindeloze natuur op de Holterberg, onderdeel van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, maakt deze locatie uniek. De geliefde Holtense villawijk “De Look” bestaat uit bescheiden bungalows maar ook uit indrukwekkende villa’s. In 2002 realiseerden de eigenaren samen met architect Wilbert Seppenwoolde deze unieke bungalow met vrijstaand bijgebouw en carport op een riant bemeten perceel van ruim 1.800 m². Optimale lichttoetreding en eigentijds comfort spelen een prominente rol.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

241 m2
1827 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A+

Subliem gelegen landhuis ‘Kriekendael’

Subliem gelegen landhuis ‘Kriekendael’ met vrijstaand gastenverblijf, riet gedekte houten schuur en carport op een groot bosperceel van ruim 1,3 hectare op fietsafstand van Deventer.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

192 m2
13130 m2
3 Slaapkamer(s)
Energielabel A

Volop ruimte en privacy in deze ultieme familievilla te Voorst

Op een prominente plek vindt u deze stijlvol gerestaureerde monumentale villa. Het summum van eigentijdse luxe gecombineerd met respect voor vroeger tijden.

Het rijksmonument stamt al uit 1917 maar kreeg vanaf 2004 een grondige restauratie. Zoveel mogelijk authentieke materialen werden hergebruikt en van nieuwe glans voorzien. Zo transformeerde het oorspronkelijke herenhuis stap voor stap tot de exclusieve familievilla van nu.

De omgeving heeft nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op toeristen en forensen. Boerendorpjes wisselen af met rijke landgoederen en historische steden als Deventer en Zutphen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

507 m2
3.130 m2
5 Slaapkamer(s)

RIETGEDEKTE LUXE WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUW/ GASTENVERBLIJF OP RUIM 1,5 HECTARE GROND

Deze compacte woonboerderij is van alle luxe voorzien en ligt in een nog echt boerenlandschap. De indeling is anders dan u misschien gewend bent bij een woonboerderij: de voorkamer van toen – ooit het gedeelte van de vrouw dicht bij het kookhuis, de waterput en fruittuin – dient nog altijd als woonkamer. Terwijl de voormalige deel is opgedeeld in een entree, twee werk- of slaapkamers en een luxe badkamer.

Het kookhuis (of bakhuis) van toen is met een serre verbonden aan de living. Nu is het een gecombineerde tv-kamer en bibliotheek maar u kunt er ook een speel- of werkruimte van maken. De living met heerlijke openhaard vraagt om lange winteravonden. Boerderij, bijgebouwen, terrassen en tuinen vormen een organisch geheel verbonden door heggen, slingerende paadjes en bloeiende struiken.
In Markelo wonen nogal wat forensen. De reistijden nemen ze – in ruil voor de verbinding met de natuur – graag voor lief. Tussen de velden door, langs slootjes fietst u naar het dorp.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

219 m2
15.605 m2
5 Slaapkamer(s)
Energielabel B

UNIEK EN COMFORTABEL LANDHUIS MET PRACHTIG AANGELEGDE TUIN AAN DE RAND VAN BRUMMEN

Het comfortabele huis is in 1997 gebouwd en heeft het karakter van een 19-eeuwse rentenierswoning.
De entree en de veranda vormen de centrale as van het langgerekte landhuis. Aan de linkerzijde liggen de keuken en een royaal slaapvertrek met badkamer. Daarachter liggen nog wat dienstvertrekken en het royale koetshuis met plaats voor twee auto’s. Rechts vindt u de royale living met gashaard. Daarachter de sfeervolle bibliotheek: een heerlijk lichte, hoge ruimte. Steeds weer zijn er die uitnodigende, openslaande deuren naar de tuin.

Boven zijn nog eens drie (slaap)kamers en een badkamer.
De tuin is volgens de Nederlandse Tuinenstichting één van de mooiste in Midden-Nederland. Er zijn zogenaamde groene muren, kleurrijke borders, romantische vijvers en dromerige zitjes. U waant zich, omgeven door zoveel natuur, geborgen en bevoorrecht. Toch loopt u voor een boodschap zo het dorp in.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

363 m2
4.880 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A

Prachtig gelegen bouwkavel te Oosterbeek

Oosterbeek, op één van de mooiste locaties gelegen bouwkavel met de mogelijkheid om een vrijstaande villa met inhoud van ca. 1000 m³ en een bijgebouw van ca. 200m2 te realiseren. Perceelgrootte ca. 1800 m². Hogere prijsklasse.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drieklomp Oosterbeek, Gerald van Drie, te bereiken via 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl

ca. 1800 m2

Vrijstaande woning in het agrarisch buitengebied tussen Wekerom en Lunteren

Prachtig wonen in het midden van het land!

Wij zijn verheugd u in het agrarisch buitengebied deze prachtige vrijstaande woning aan te kunnen bieden! Het goed onderhouden geheel is gelegen op een perceel van ruim 1 hectare in het midden van het land, tussen Wekerom en Lunteren.

Deze fijne woning, die dateert uit 2001 en recent geheel geüpdatet is, wordt gesierd door een fraaie, onder architectuur aangelegde parkachtige tuin met een mooie vijver. Tevens is er in 2021 een fraaie gepotdekselde mantelzorgwoning naast de woning gerealiseerd. Deze ruimte is ook ideaal als kantoor en/of praktijk aan huis. De ligging van het fraaie geheel is vlakbij de bossen en de zandverstuiving waardoor liefhebbers van o.a. natuur, wandelen en fietsen hun hart kunnen ophalen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474717.

10.000 m2

Luxueuze villa met state-of-the-art voorzieningen op de betoverende Utrechtse Heuvelrug

Welkom bij deze weergaloze kans om de ultieme levensstijl te ervaren te midden van de weelderige bossen van de Utrechtse Heuvelrug, in het idyllische Leersum. Een waar paradijselijk toevluchtsoord, slechts een steenworp verwijderd van het prestigieuze Landgoed ‘Parc Broekhuizen’, waar een wereld van culinaire verwennerij en luxueuze accommodatie voor u opent. We zijn verheugd om u kennis te laten maken met deze buitengewoon nieuwe state-of-the-art villa, voltooid in 2021 en doordrenkt van ongeëvenaarde weelde en verfijning, met een indrukwekkend A++ energielabel.
Deze prachtige woning is doordrenkt van modern comfort en gemak, en biedt een oase van serene rust en diepe ontspanning, met een subtiel vleugje technologische brille. Elk element is met de grootste precisie ontworpen om aan de hoogste standaarden te voldoen en u een levensstijl van ongekende superioriteit te bieden.
De villa belichaamt een vooruitstrevende visie op wonen, zoals blijkt uit de geavanceerde water-water warmtepomp die met milieuvriendelijke finesse het hele huis op aangename temperaturen houdt, het hele jaar door. Het verfijnde samenspel van verlichting en temperatuurregeling is naadloos toegankelijk vanuit elke kamer, dankzij de geïntegreerde domotica-systemen, of zelfs op afstand via uw vertrouwde smartphone. Het interieur is met passie en precisie vormgegeven door de exclusieve meesterontwerpers van Lodder, een naam die synoniem staat voor weelderige esthetiek en sublieme afwerking. Dit is niet zomaar een huis; dit is een kunstwerk in wonen.
Geniet van de weelderige gastenverblijven, die vrienden en familie met open armen ontvangen, evenals de complete wellnessfaciliteiten die u een zinnenprikkelende reis naar ontspanning bieden. Van een verkwikkende infrarood sauna tot een authentieke Finse sauna, een verfrissend dompelbad in ijzig water tot aan het royale, verwarmde en fraai verlichte zwembad, compleet met een automatisch sluitsysteem voor optimale veiligheid en gemak.
De mogelijkheden zijn ongekend en de ervaring is onvergelijkbaar. Dit is het huis waar u altijd van gedroomd heeft.
Vraagprijs € 3.900.000,00, maar een investering in deze levensstijl is simpelweg onbetaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een exclusieve rondleiding en ervaar de weelde van dit meesterwerk zelf.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

338 m2
9860 m2
3 Slaapkamer(s)
Energielabel A++

Prachtige plek voor paardenliefhebbers!

In het buitengebied van Voorthuizen ligt dit charmante witte landhuis in perfecte staat van onderhoud op een royaal perceel van circa 1 hectare, ingericht door en voor paardenliefhebbers!

Het geheel is in 2019 nieuw gebouwd. De woning heeft een smaakvolle veranda aan de achterzijde met uitzicht op het terrein. Er is een mooie zwart gepotdekselde paardenstal aanwezig met 5 boxen, een was-en poetsplaats en zadelkamer aanwezig. Naast de buitenrijbaan met een afmeting van 20 x 40 m., is er ook een longeercirkel en is er voldoende weidegang, alles voorzien van een stijlvol houten hekwerk.

Een ideale plek om paarden aan huis te houden op dit landelijk gelegen perceel van ruim 1 hectare.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

ca. 1 hectare m2

Monumentaal herenhuis ‘Vredestein’

In het pittoreske Eck en Wiel, gelegen in het fraaie rivierenlandschap van de Betuwe, bevindt zich dit imposante monumentale herenhuis genaamd “Vredestein”. Een indrukwekkende woning met een bijzondere uitstraling, zowel qua interieur als exterieur, en met de allure van een landgoed. De kernwoorden rust, sfeer en uitstraling zijn passend voor het geheel.

Het herenhuis heeft een onder andere vijf royale slaapkamers, drie badkamers, een multifunctioneel bijgebouw en een fantastisch buitenzwembad mét buitendouche. Het geheel is in 2004 grondig gerenoveerd, waarbij een hoog afwerkingsniveau is gehanteerd en enkel de beste kwaliteit materialen zijn gebruikt. Hierdoor is er een uniek samenspel ontstaan tussen het karakter van een klassieke woning en ultiem modern woongenot.

Het geheel ligt verscholen achter de elektrische poort met bakstenen zuilen, te midden van monumentale bomen op een perceel van bijna 6.000 m². Wandelpaden, gazons en gevarieerde borders wisselen elkaar af en het perceel is volledig afgesloten middels een hekwerk en aan twee zijden water.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

388 m2
5.965 m2
5 Slaapkamer(s)

City meets country

Hoezo deze titel? Vanaf de Veluwezoom zo in de randstad: binnen 5 minuten op de A1 en binnen 6 minuten op A50. En dan ook nog: bij Beekbergen om de hoek, 3 minuten van Apeldoorn, 15 en 20 minuten van de prachtige Hanzesteden Zutphen en Deventer. Alsof dit niet genoeg is: 23 minuten van Arnhem.

 

Echt speciaal wordt het pas als je binnenkomt bij de bewoners. Een loft-achtige herenboerderij van top tot teen in een modern eclectisch jasje gestoken. Toen zij een paar jaar geleden deze oude boerderij in het vizier kregen bedachten zij zich geen moment; ‘hier gaan wij onze country droom verwezenlijken! Diep van binnen voelden we dat deze boerderij bij ons hoorde’ en.. vanuit het drukke Amsterdam slechts 45 minuten verderop waar het leven nog lekker loom, veilig en vrij is!

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen via 0342-474 000 of info@drieklomp.nl

325 m2
2455 m2
4 Slaapkamer(s)

Paardenboerderij in het Gelderse Hengelo

Midden in het boerenlandschap rondom het Gelderse Hengelo vindt u deze complete ‘paardenboerderij’ met ruimte voor wel 20 paarden. Alles is er al: een indrukwekkend perceel van ruim 21.000 m², een binnen- en buitenrijbaan, een overdekte stapmolen, meerdere paddocks en volop uitrijmogelijkheden. De vriendelijk ogende woonboerderij is via een bruggetje verbonden met de dijk. Maar net als in de rest van de Achterhoek, komt u gewoon achterom het erf op.

De rietgedekte daken van de boerderij en bijgebouwen vormen samen met de terrassen en bloeiende struiken een gastvrije entree. Het kan u niet ontgaan: dit is een bijzondere plek waar de tijd trager gaat dan elders. Op en rond het erf is ruimte genoeg voor alles wat u belangrijk vindt: meerdere terrassen, een moestuin, boomgaard of een buitenkeuken. En dan nog blijft er genoeg ruimte over voor de paarden en alle denkbare bijkomende faciliteiten.

In de boerderij is het warm en sfeervol. De oude gebinten zijn bij de grondige verbouwing in 1998 zorgvuldig bewaard. Royale raampartijen zorgen voor mooi invallend licht. In de stijlvolle, open keuken tovert u dankzij het klassieke Falcon fornuis de lekkerste gerechten op tafel. Rondom de gezellige haard vliegen de avonden voorbij. Boven zijn twee slaapkamers. Uw gasten hebben hun eigen slaap- en badgelegenheid op de verdieping van het bijgebouw. Goed om te weten: de boerderij is uitstekend geïsoleerd en heeft 22 zonnepanelen. Vandaar dat energielabel B van toepassing is.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

21767 m2
Energielabel B

Woonboerderij omgeving Doetinchem

In één van de mooiste streken van ons land, de mooie Achterhoek, ligt in een landelijke setting en met weids uitzicht over de landerijen, deze compleet gerenoveerde, sfeervolle woonboerderij met vrijstaand luxueus gastenverblijf/vakantiehuis.

Wat deze locatie uniek maakt, is dat er nog een bouwkavel beschikbaar is voor het realiseren van een (schuur)woning van 750 m³ exclusief eventuele kelder. Een heerlijke en unieke plek om met uw gezin en familie een familiedomein te realiseren. Ook is de locatie ideaal voor een kantoor/praktijk aan huis. De bestemming is thans agrarisch en wordt omgezet naar een woonbestemming met het bijgebouw als vakantiehuis. De boerderij en het gastenverblijf zijn grondig gerestaureerd met behoud van originele stijl- en sfeerelementen en met een landelijk en boerenkarakter waarin je je meteen welkom voelt. Op deze plek is het heerlijk thuiskomen. Een fenomenale plek met een perceel van 1.69 ha (16.900 m²) waar u kunt genieten van rust, ruimte en privacy en waar het echte buitenleven een volstrekte vanzelfsprekendheid is. Met een grote woonkeuken, de riante woonkamer, het ruime kantoor, 3 slaapkamers en 2 badkamers is dit een perfect gezinshuis. De ligging is heerlijk vrij in de landerijen en de bereikbaarheid is gunstig. U bent met 15 minuten autorijden op de A12 en met ruim een uur rijden in Utrecht. Uitgebreide voorzieningen vindt u in Ulft en ’s-Heerenberg. Ook het gezellige Doetinchem is dichtbij gelegen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Oosterbeek, de heer G.A. van Drie via 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl

16900 m2
3 Slaapkamer(s)
Energielabel A

SFEERVOL HERENHUIS MET ROYALE STADSTUIN

Regio Zutphen. Sfeervol herenhuis (1903) met royale stadstuin.

Een portiektrap leidt naar de dubbele voordeur op de bel-etage. Eenmaal binnen lonkt, achter een houten deurportaal, een opvallend lichte woonkamer. Hier voel je je welkom. De openslaande deuren aan de achterzijde bieden toegang tot een sfeervolle loggia waar je – bijna het hele jaar door – buiten kunt eten. Weelderige hortensia’s kleuren de balustrade. Erachter ligt de lommerrijke tuin met achterom. De eeuwenoude rode beuk herinnert eerder aan een landgoed dan aan een stadstuin. Verwarming: middels C.V.- ketel
Isolatie: de woning is deels voorzien van dubbel glas.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

259 m2
1.070 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel C

FRAAI LANDGOED IN DE VELUWSE BOSSEN

Te midden van de bossen van de Veluwe, maar op korte afstand van uitvalswegen, ligt dit prachtige landgoed, een ultieme stek voor de paardenliefhebber. Het landgoed bestaat uit diverse karakteristieke opstallen, bos en landbouwgrond en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 (niet opengesteld). De totale oppervlakte van het landgoed bedraagt circa 10.82.50 hectare. Door de rust, de ruimte en de prachtige natuur ervaar je hier iedere dag een beetje als vakantie!

 

De huidige bebouwing is opgericht in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. In de loop der jaren zijn er nieuwe stallen bij gebouwd. De locatie heeft thans een functie als paardenhouderij en fokbedrijf. Op het landgoed bevinden zich twee woningen, diverse bijgebouwen, cultuurgronden en bossen. Het landgoed heeft aan de achterzijde een inrit waardoor u eindeloos met de paarden kunt uitrijden door de Garderense bossen en over de heide.

Garderen, ook wel het ‘Laren van de Veluwe’ genoemd, in het voor Nederland uitzonderlijke glooiende landschap is van oudsher een belangrijke kern in die omgeving en heeft zich ontwikkeld tot een toeristische trekpleister die ook voor de bewoners veel mogelijkheden biedt met goede ambachtszaken en uitstekende horeca. Tot de bewoners behoren opmerkelijk veel kunstenaars en artiesten. Niet echt vreemd, want het is een inspirerende omgeving en dat op slechts een half uur van de Randstad.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer J. van der Waaij

108250 m2

VRIJSTAAND LANDHUIS IN HOF VAN TWENTE

Imposant en ingetogen tegelijk. Midden in het Twentse coulisselandschap, aan het einde van doodlopende weg ligt dit prachtige landhuis. De stijl herinnert aan de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. De verre zichtlijnen benadrukken de ongekende mogelijkheden. Een plek waar u in alle rust ‘thuiskomt’ en al het andere moeiteloos achter u laat.

Ruim baan voor ruimte en licht, luidde ooit de opdracht aan de architect. En dat is gelukt: het daglicht speelt in bijna elke ruimte de hoofdrol. Dankzij schuifpuien en speelse overkappingen ontstaan her en der aangename terrassen en balkons. De keuken beschikt een luxe kookeiland en Miele-inbouwapparatuur. Op de begane grond treft u ook de masterbedroom met inloopkast en luxe badkamer. Of slaapt u liever boven? Een van de drie slaapkamers op de eerste verdieping biedt toegang aan een indrukwekkend, U-vormig terras. Het hoogwaardige afwerkingsniveau herkent u in het hele huis en voorziet in alle denkbare comfort en veiligheid.

Alles is mogelijk in dit flexibele huis. Dubbele bewoning bijvoorbeeld. Maar ook inwoning, een luxe bed & breakfast of een kantoor of praktijkruimte aan huis. Zo beschikt het aansluitende gastenverblijf over een woonkamer met sfeervolle haard, een complete keuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer. Vanuit de woonkamer loopt u zo naar buiten.

Het ruime souterrain is eigenlijk een complete parkeergarage waarin u – als u wilt – wel acht auto’s of een aantal boten kwijt kunt. Volop ruimte dus voor hobby’s, sport en ontspanning. Goed om te weten: de inpandige hoogte van deze kelderverdieping is 2.60 meter, er is een automatische deur en een voorziening om overtollig regenwater op te vangen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

390 m2
6815 m2
6 Slaapkamer(s)
Energielabel A

Energieneutrale schuurwoning met gastenverblijf en 60 zonnepanelen

Deze sfeervolle familiewoning, bereikbaar via een brug over de Langbroekerwetering, biedt het beste van twee werelden. Een nieuwe woning, energieneutraal en perfect onderhouden, met de warme uitstraling van een klassieke boerderij.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof de woning enkel flink gemoderniseerd is, maar niet is minder waar! Deze luxe schuurwoning is in 2018 nieuw gebouwd met het oog op duurzaamheid.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig en twee luxe badkamers. Het slim ontworpen bijgebouw doet dienst als gastenverblijf, berging voor fietsen en tuinmeubilair en een carport voor twee auto’s.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

223 m2
1730 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A++++

Stijlvolle villa met kantoor en gastenverblijf omgeving Amersfoort

Laat u aangenaam verrassen en verbazen op deze geweldige locatie waar in 2019 deze stijlvolle en eigentijdse villa is gerealiseerd met aansluitend een zeer royaal kantoor met gastenverblijf. Wat een heerlijke plek om landelijk en vrij wonen te kunnen combineren met thuis werken!

Via een dromerige landweg bereikt u dit riante privédomein van maar liefst 12.745 m² (eigen) grond. Het royale, zeer verzorgd aangelegde terrein biedt u alles; naast een ruime, geheel instapklare villa met groot souterrain is er een riant kantoor, een compleet gastenverblijf, een dubbele garage, zeer fraai aangelegde tuin, dierenweide, zonneveld en tuinmanschuur. U heeft zelfs uw eigen autowasinstallatie op het erf!

Het perceel is direct grenzend aan een grote plas, een schitterend stuk natuur, eigendom van het Utrechts Landschap, echter niet toegankelijk voor publiek. Uw privacy is hier gegarandeerd!
Centraal gelegen in het land, op 5-10 minuten afstand ten opzichte van de A1/A30.
Achter de robuuste en fraaie toegangspoort bevindt zich een schitterende, onder architectuur aangelegde tuin. Het geheel bevindt zich in een uitmuntende staat van onderhoud.

Vraagprijs € 2.485.000,- k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen via 0342-474 000
H.A. (Ariën) van Drie of info@drieklomp.nl

576 m2
12.745 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A++

PADDOCK PARADISE

Voor wie dichtbij de randstad professioneel met paarden bezig wil zijn, is dit een uitgelezen kans. Dichtbij de Oostvaardersplassen ligt deze PAARDENHOUDERIJ. Op het terrein staat onder meer een prachtige woning en de pensionstal is naar het concept van “paddock paradise“ vormgegeven, waar de paarden heerlijk vrij kunnen bewegen, op verschillende plekken hun voer kunnen vinden en kunnen schuilen in diverse schuilstallen. Er is zelfs een mooie waterpartij waar de paarden kunnen zwemmen als ze daar behoefte aan hebben.

Het geheel is tevens uitgerust met een mooie buitenbak van 50 x 25 m. met eb-en vloedbodem en een longeercirkel van 13 m. doorsnede. Uitrijden is ook mogelijk in het bos of langs de vaart.

Er is een bedrijfshal met opslagruimte voor fourage en machines aanwezig. Ook zijn er binnenstallen aanwezig en is er een poets- en wasplaats met warm- en koud water voorhanden en is er een gezellige kantine.

Het geheel ligt op een perceel van 2.61.99 hectare.

Prijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

2.61.99 m2

Rust en ruimte in Loenen

In deze perfect afgewerkte, geschakelde villa geniet u van alle rust, ruimte en luxe in het buitengebied van Loenen

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

 

226 m2
6545 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A

Bungalow aan de voet van de Holterberg

Bijzondere onder architectuur gebouwde bungalow aan de voet van de Holterberg met circa 241 m² woonoppervlakte en energielabel A+.

Op een paar wandel minuten afstand van eindeloze natuur op de Holterberg, onderdeel van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, maakt deze locatie uniek. De geliefde Holtense villawijk “De Look” bestaat uit bescheiden bungalows maar ook uit indrukwekkende villa’s. In 2002 realiseerden de eigenaren samen met architect Wilbert Seppenwoolde deze unieke bungalow met vrijstaand bijgebouw en carport op een riant bemeten perceel van ruim 1.800 m². Optimale lichttoetreding en eigentijds comfort spelen een prominente rol.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

241 m2
1827 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A+

Subliem gelegen landhuis ‘Kriekendael’

Subliem gelegen landhuis ‘Kriekendael’ met vrijstaand gastenverblijf, riet gedekte houten schuur en carport op een groot bosperceel van ruim 1,3 hectare op fietsafstand van Deventer.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

192 m2
13130 m2
3 Slaapkamer(s)
Energielabel A

Volop ruimte en privacy in deze ultieme familievilla te Voorst

Op een prominente plek vindt u deze stijlvol gerestaureerde monumentale villa. Het summum van eigentijdse luxe gecombineerd met respect voor vroeger tijden.

Het rijksmonument stamt al uit 1917 maar kreeg vanaf 2004 een grondige restauratie. Zoveel mogelijk authentieke materialen werden hergebruikt en van nieuwe glans voorzien. Zo transformeerde het oorspronkelijke herenhuis stap voor stap tot de exclusieve familievilla van nu.

De omgeving heeft nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht op toeristen en forensen. Boerendorpjes wisselen af met rijke landgoederen en historische steden als Deventer en Zutphen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

507 m2
3.130 m2
5 Slaapkamer(s)

RIETGEDEKTE LUXE WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUW/ GASTENVERBLIJF OP RUIM 1,5 HECTARE GROND

Deze compacte woonboerderij is van alle luxe voorzien en ligt in een nog echt boerenlandschap. De indeling is anders dan u misschien gewend bent bij een woonboerderij: de voorkamer van toen – ooit het gedeelte van de vrouw dicht bij het kookhuis, de waterput en fruittuin – dient nog altijd als woonkamer. Terwijl de voormalige deel is opgedeeld in een entree, twee werk- of slaapkamers en een luxe badkamer.

Het kookhuis (of bakhuis) van toen is met een serre verbonden aan de living. Nu is het een gecombineerde tv-kamer en bibliotheek maar u kunt er ook een speel- of werkruimte van maken. De living met heerlijke openhaard vraagt om lange winteravonden. Boerderij, bijgebouwen, terrassen en tuinen vormen een organisch geheel verbonden door heggen, slingerende paadjes en bloeiende struiken.
In Markelo wonen nogal wat forensen. De reistijden nemen ze – in ruil voor de verbinding met de natuur – graag voor lief. Tussen de velden door, langs slootjes fietst u naar het dorp.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

219 m2
15.605 m2
5 Slaapkamer(s)
Energielabel B

UNIEK EN COMFORTABEL LANDHUIS MET PRACHTIG AANGELEGDE TUIN AAN DE RAND VAN BRUMMEN

Het comfortabele huis is in 1997 gebouwd en heeft het karakter van een 19-eeuwse rentenierswoning.
De entree en de veranda vormen de centrale as van het langgerekte landhuis. Aan de linkerzijde liggen de keuken en een royaal slaapvertrek met badkamer. Daarachter liggen nog wat dienstvertrekken en het royale koetshuis met plaats voor twee auto’s. Rechts vindt u de royale living met gashaard. Daarachter de sfeervolle bibliotheek: een heerlijk lichte, hoge ruimte. Steeds weer zijn er die uitnodigende, openslaande deuren naar de tuin.

Boven zijn nog eens drie (slaap)kamers en een badkamer.
De tuin is volgens de Nederlandse Tuinenstichting één van de mooiste in Midden-Nederland. Er zijn zogenaamde groene muren, kleurrijke borders, romantische vijvers en dromerige zitjes. U waant zich, omgeven door zoveel natuur, geborgen en bevoorrecht. Toch loopt u voor een boodschap zo het dorp in.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

363 m2
4.880 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A

Prachtig gelegen bouwkavel te Oosterbeek

Oosterbeek, op één van de mooiste locaties gelegen bouwkavel met de mogelijkheid om een vrijstaande villa met inhoud van ca. 1000 m³ en een bijgebouw van ca. 200m2 te realiseren. Perceelgrootte ca. 1800 m². Hogere prijsklasse.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drieklomp Oosterbeek, Gerald van Drie, te bereiken via 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl

ca. 1800 m2

Vrijstaande woning in het agrarisch buitengebied tussen Wekerom en Lunteren

Prachtig wonen in het midden van het land!

Wij zijn verheugd u in het agrarisch buitengebied deze prachtige vrijstaande woning aan te kunnen bieden! Het goed onderhouden geheel is gelegen op een perceel van ruim 1 hectare in het midden van het land, tussen Wekerom en Lunteren.

Deze fijne woning, die dateert uit 2001 en recent geheel geüpdatet is, wordt gesierd door een fraaie, onder architectuur aangelegde parkachtige tuin met een mooie vijver. Tevens is er in 2021 een fraaie gepotdekselde mantelzorgwoning naast de woning gerealiseerd. Deze ruimte is ook ideaal als kantoor en/of praktijk aan huis. De ligging van het fraaie geheel is vlakbij de bossen en de zandverstuiving waardoor liefhebbers van o.a. natuur, wandelen en fietsen hun hart kunnen ophalen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474717.

10.000 m2

Luxueuze villa met state-of-the-art voorzieningen op de betoverende Utrechtse Heuvelrug

Welkom bij deze weergaloze kans om de ultieme levensstijl te ervaren te midden van de weelderige bossen van de Utrechtse Heuvelrug, in het idyllische Leersum. Een waar paradijselijk toevluchtsoord, slechts een steenworp verwijderd van het prestigieuze Landgoed ‘Parc Broekhuizen’, waar een wereld van culinaire verwennerij en luxueuze accommodatie voor u opent. We zijn verheugd om u kennis te laten maken met deze buitengewoon nieuwe state-of-the-art villa, voltooid in 2021 en doordrenkt van ongeëvenaarde weelde en verfijning, met een indrukwekkend A++ energielabel.
Deze prachtige woning is doordrenkt van modern comfort en gemak, en biedt een oase van serene rust en diepe ontspanning, met een subtiel vleugje technologische brille. Elk element is met de grootste precisie ontworpen om aan de hoogste standaarden te voldoen en u een levensstijl van ongekende superioriteit te bieden.
De villa belichaamt een vooruitstrevende visie op wonen, zoals blijkt uit de geavanceerde water-water warmtepomp die met milieuvriendelijke finesse het hele huis op aangename temperaturen houdt, het hele jaar door. Het verfijnde samenspel van verlichting en temperatuurregeling is naadloos toegankelijk vanuit elke kamer, dankzij de geïntegreerde domotica-systemen, of zelfs op afstand via uw vertrouwde smartphone. Het interieur is met passie en precisie vormgegeven door de exclusieve meesterontwerpers van Lodder, een naam die synoniem staat voor weelderige esthetiek en sublieme afwerking. Dit is niet zomaar een huis; dit is een kunstwerk in wonen.
Geniet van de weelderige gastenverblijven, die vrienden en familie met open armen ontvangen, evenals de complete wellnessfaciliteiten die u een zinnenprikkelende reis naar ontspanning bieden. Van een verkwikkende infrarood sauna tot een authentieke Finse sauna, een verfrissend dompelbad in ijzig water tot aan het royale, verwarmde en fraai verlichte zwembad, compleet met een automatisch sluitsysteem voor optimale veiligheid en gemak.
De mogelijkheden zijn ongekend en de ervaring is onvergelijkbaar. Dit is het huis waar u altijd van gedroomd heeft.
Vraagprijs € 3.900.000,00, maar een investering in deze levensstijl is simpelweg onbetaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een exclusieve rondleiding en ervaar de weelde van dit meesterwerk zelf.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

338 m2
9860 m2
3 Slaapkamer(s)
Energielabel A++

Prachtige plek voor paardenliefhebbers!

In het buitengebied van Voorthuizen ligt dit charmante witte landhuis in perfecte staat van onderhoud op een royaal perceel van circa 1 hectare, ingericht door en voor paardenliefhebbers!

Het geheel is in 2019 nieuw gebouwd. De woning heeft een smaakvolle veranda aan de achterzijde met uitzicht op het terrein.  Er is een mooie zwart gepotdekselde paardenstal aanwezig met 5 boxen, een was-en poetsplaats en zadelkamer aanwezig. Naast de buitenrijbaan met een afmeting van 20 x 40 m., is er ook een longeercirkel en is er voldoende weidegang, alles voorzien van een stijlvol houten hekwerk.

Een ideale plek om paarden aan huis te houden op dit landelijk gelegen perceel van ruim 1 hectare.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

ca. 1 hectare m2

Monumentaal herenhuis 'Vredestein'

In het pittoreske Eck en Wiel, gelegen in het fraaie rivierenlandschap van de Betuwe, bevindt zich dit imposante monumentale herenhuis genaamd “Vredestein”. Een indrukwekkende woning met een bijzondere uitstraling, zowel qua interieur als exterieur, en met de allure van een landgoed. De kernwoorden rust, sfeer en uitstraling zijn passend voor het geheel.

Het herenhuis heeft een onder andere vijf royale slaapkamers, drie badkamers, een multifunctioneel bijgebouw en een fantastisch buitenzwembad mét buitendouche. Het geheel is in 2004 grondig gerenoveerd, waarbij een hoog afwerkingsniveau is gehanteerd en enkel de beste kwaliteit materialen zijn gebruikt. Hierdoor is er een uniek samenspel ontstaan tussen het karakter van een klassieke woning en ultiem modern woongenot.

Het geheel ligt verscholen achter de elektrische poort met bakstenen zuilen, te midden van monumentale bomen op een perceel van bijna 6.000 m². Wandelpaden, gazons en gevarieerde borders wisselen elkaar af en het perceel is volledig afgesloten middels een hekwerk en aan twee zijden water.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

388 m2
5.965 m2
5 Slaapkamer(s)

City meets country

Hoezo deze titel? Vanaf de Veluwezoom zo in de randstad: binnen 5 minuten op de A1 en binnen 6 minuten op A50. En dan ook nog: bij Beekbergen om de hoek, 3 minuten van Apeldoorn, 15 en 20 minuten van de prachtige Hanzesteden Zutphen en Deventer. Alsof dit niet genoeg is: 23 minuten van Arnhem.

 

Echt speciaal wordt het pas als je binnenkomt bij de bewoners. Een loft-achtige herenboerderij van top tot teen in een modern eclectisch jasje gestoken. Toen zij een paar jaar geleden deze oude boerderij in het vizier kregen bedachten zij zich geen moment; ‘hier gaan wij onze country droom verwezenlijken! Diep van binnen voelden we dat deze boerderij bij ons hoorde’ en.. vanuit het drukke Amsterdam slechts 45 minuten verderop waar het leven nog lekker loom, veilig en vrij is!

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen via 0342-474 000 of info@drieklomp.nl

325 m2
2455 m2
4 Slaapkamer(s)

Paardenboerderij in het Gelderse Hengelo

Midden in het boerenlandschap rondom het Gelderse Hengelo vindt u deze complete ‘paardenboerderij’ met ruimte voor wel 20 paarden. Alles is er al: een indrukwekkend perceel van ruim 21.000 m², een binnen- en buitenrijbaan, een overdekte stapmolen, meerdere paddocks en volop uitrijmogelijkheden. De vriendelijk ogende woonboerderij is via een bruggetje verbonden met de dijk. Maar net als in de rest van de Achterhoek, komt u gewoon achterom het erf op.

De rietgedekte daken van de boerderij en bijgebouwen vormen samen met de terrassen en bloeiende struiken een gastvrije entree. Het kan u niet ontgaan: dit is een bijzondere plek waar de tijd trager gaat dan elders. Op en rond het erf is ruimte genoeg voor alles wat u belangrijk vindt: meerdere terrassen, een moestuin, boomgaard of een buitenkeuken. En dan nog blijft er genoeg ruimte over voor de paarden en alle denkbare bijkomende faciliteiten.

In de boerderij is het warm en sfeervol. De oude gebinten zijn bij de grondige verbouwing in 1998 zorgvuldig bewaard. Royale raampartijen zorgen voor mooi invallend licht. In de stijlvolle, open keuken tovert u dankzij het klassieke Falcon fornuis de lekkerste gerechten op tafel. Rondom de gezellige haard vliegen de avonden voorbij. Boven zijn twee slaapkamers. Uw gasten hebben hun eigen slaap- en badgelegenheid op de verdieping van het bijgebouw. Goed om te weten: de boerderij is uitstekend geïsoleerd en heeft 22 zonnepanelen. Vandaar dat energielabel B van toepassing is.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

21767 m2
Energielabel B

Woonboerderij omgeving Doetinchem

In één van de mooiste streken van ons land, de mooie Achterhoek, ligt in een landelijke setting en met weids uitzicht over de landerijen, deze compleet gerenoveerde, sfeervolle woonboerderij met vrijstaand luxueus gastenverblijf/vakantiehuis.

Wat deze locatie uniek maakt, is dat er nog een bouwkavel beschikbaar is voor het realiseren van een (schuur)woning van 750 m³ exclusief eventuele kelder. Een heerlijke en unieke plek om met uw gezin en familie een familiedomein te realiseren. Ook is de locatie ideaal voor een kantoor/praktijk aan huis. De bestemming is thans agrarisch en wordt omgezet naar een woonbestemming met het bijgebouw als vakantiehuis. De boerderij en het gastenverblijf zijn grondig gerestaureerd met behoud van originele stijl- en sfeerelementen en met een landelijk en boerenkarakter waarin je je meteen welkom voelt. Op deze plek is het heerlijk thuiskomen. Een fenomenale plek met een perceel van 1.69 ha (16.900 m²) waar u kunt genieten van rust, ruimte en privacy en waar het echte buitenleven een volstrekte vanzelfsprekendheid is. Met een grote woonkeuken, de riante woonkamer, het ruime kantoor, 3 slaapkamers en 2 badkamers is dit een perfect gezinshuis. De ligging is heerlijk vrij in de landerijen en de bereikbaarheid is gunstig. U bent met 15 minuten autorijden op de A12 en met ruim een uur rijden in Utrecht. Uitgebreide voorzieningen vindt u in Ulft en ’s-Heerenberg. Ook het gezellige Doetinchem is dichtbij gelegen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Oosterbeek, de heer G.A. van Drie via 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl

16900 m2
3 Slaapkamer(s)
Energielabel A

SFEERVOL HERENHUIS MET ROYALE STADSTUIN

Regio Zutphen. Sfeervol herenhuis (1903) met royale stadstuin.

Een portiektrap leidt naar de dubbele voordeur op de bel-etage. Eenmaal binnen lonkt, achter een houten deurportaal, een opvallend lichte woonkamer. Hier voel je je welkom. De openslaande deuren aan de achterzijde bieden toegang tot een sfeervolle loggia waar je – bijna het hele jaar door – buiten kunt eten. Weelderige hortensia’s kleuren de balustrade. Erachter ligt de lommerrijke tuin met achterom. De eeuwenoude rode beuk herinnert eerder aan een landgoed dan aan een stadstuin. Verwarming: middels C.V.- ketel
Isolatie: de woning is deels voorzien van dubbel glas.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

259 m2
1.070 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel C

FRAAI LANDGOED IN DE VELUWSE BOSSEN

Te midden van de bossen van de Veluwe, maar op korte afstand van uitvalswegen, ligt dit prachtige landgoed, een ultieme stek voor de paardenliefhebber. Het landgoed bestaat uit diverse karakteristieke opstallen, bos en landbouwgrond en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 (niet opengesteld). De totale oppervlakte van het landgoed bedraagt circa 10.82.50 hectare. Door de rust, de ruimte en de prachtige natuur ervaar je hier iedere dag een beetje als vakantie!

 

De huidige bebouwing is opgericht in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. In de loop der jaren zijn er nieuwe stallen bij gebouwd. De locatie heeft thans een functie als paardenhouderij en fokbedrijf. Op het landgoed bevinden zich twee woningen, diverse bijgebouwen, cultuurgronden en bossen. Het landgoed heeft aan de achterzijde een inrit waardoor u eindeloos met de paarden kunt uitrijden door de Garderense bossen en over de heide.

Garderen, ook wel het ‘Laren van de Veluwe’ genoemd, in het voor Nederland uitzonderlijke glooiende landschap is van oudsher een belangrijke kern in die omgeving en heeft zich ontwikkeld tot een toeristische trekpleister die ook voor de bewoners veel mogelijkheden biedt met goede ambachtszaken en uitstekende horeca. Tot de bewoners behoren opmerkelijk veel kunstenaars en artiesten. Niet echt vreemd, want het is een inspirerende omgeving en dat op slechts een half uur van de Randstad.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer J. van der Waaij

108250 m2

VRIJSTAAND LANDHUIS IN HOF VAN TWENTE

Imposant en ingetogen tegelijk. Midden in het Twentse coulisselandschap, aan het einde van doodlopende weg ligt dit prachtige landhuis. De stijl herinnert aan de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. De verre zichtlijnen benadrukken de ongekende mogelijkheden. Een plek waar u in alle rust ‘thuiskomt’ en al het andere moeiteloos achter u laat.

Ruim baan voor ruimte en licht, luidde ooit de opdracht aan de architect. En dat is gelukt: het daglicht speelt in bijna elke ruimte de hoofdrol. Dankzij schuifpuien en speelse overkappingen ontstaan her en der aangename terrassen en balkons. De keuken beschikt een luxe kookeiland en Miele-inbouwapparatuur. Op de begane grond treft u ook de masterbedroom met inloopkast en luxe badkamer. Of slaapt u liever boven? Een van de drie slaapkamers op de eerste verdieping biedt toegang aan een indrukwekkend, U-vormig terras. Het hoogwaardige afwerkingsniveau herkent u in het hele huis en voorziet in alle denkbare comfort en veiligheid.

Alles is mogelijk in dit flexibele huis. Dubbele bewoning bijvoorbeeld. Maar ook inwoning, een luxe bed & breakfast of een kantoor of praktijkruimte aan huis. Zo beschikt het aansluitende gastenverblijf over een woonkamer met sfeervolle haard, een complete keuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer. Vanuit de woonkamer loopt u zo naar buiten.

Het ruime souterrain is eigenlijk een complete parkeergarage waarin u – als u wilt – wel acht auto’s of een aantal boten kwijt kunt. Volop ruimte dus voor hobby’s, sport en ontspanning. Goed om te weten: de inpandige hoogte van deze kelderverdieping is 2.60 meter, er is een automatische deur en een voorziening om overtollig regenwater op te vangen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

390 m2
6815 m2
6 Slaapkamer(s)
Energielabel A