Authentieke woonboerderij, een parel op prachtige groene locatie!

Verborgen aan de rand van het schilderachtige dorpje Putten, ligt dit juweeltje van een woonboerderij te wachten om ontdekt te worden. Omringd door groene weilanden en de bosrijke omgeving, biedt deze boerderij een oase van rust en authenticiteit.

Hoewel gebouwd in 1999, straalt dit pareltje de tijdloze charme en ongerepte schoonheid uit van een karakteristieke Veluwse boerderij uit vervlogen tijden. Dankzij het gebruik van originele en hoogwaardige materialen zoals een gedeeltelijke rieten kap, monumentale deuren en de authentieke gebintenstructuur – zonder stalen onderdelen – voelt het alsof deze boerderij al eeuwenlang zijn wortels heeft in deze landelijke omgeving.
Stap binnen en laat u betoveren door de hedendaagse luxe en moderne voorzieningen, zorgvuldig verweven met authentieke boerenelementen zoals een AGA fornuis en plattebuiskachel. De vier omliggende weides en paardenstallen maken deze locatie tot een waar paradijs voor paardenliefhebbers.

Het gastenverblijf met idyllische veranda biedt de ultieme plek om te ontspannen met vrienden en familie. Loop met ons mee en ontdek alle verborgen schatten die deze woonboerderij te bieden heeft, zoals het charmante bakhuisje met oven en kachel, de ruime schuur, de garage en de fruitboomgaard die de seizoenen markeren met een kleurrijke pracht. Voor liefhebbers van authentieke Veluwse boerderijen is dit object een absolute must-see, een opmerkelijke verschijning die traditionele schoonheid combineert met moderne gemakken, gelegen in een groene oase van rust en ongereptheid.

Vraagprijs € 1.650.000,– k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen via 0342-474 000 bij E.J. (Ed) van Drie of info@drieklomp.nl

172 m2
13.540 m2
2 Slaapkamer(s)
Energielabel B

Hof van Twente

Tussen eeuwenoude landgoederen en kastelen ligt dit luxe, rietgedekte landhuis met gastenverblijf en paardenstallen op ruim 2,1 hectare grond.

Aan het einde van de lange, met eeuwenoude eiken omzoomde, eigen weg, staat u ineens oog in oog met een heerlijk landhuis.
De stilte die u ervaart is haast nog weldadiger dan het uitgestrekte groen waarmee u wordt omringd.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

397 m2
21095 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel B

Modern landhuis op landgoed regio Hellendoorn

Met Staatsbossen als buur en energielabel A++++ maakt deze moderne villa, ten noordoosten van Hellendoorn, een meer dan waarachtig statement voor de natuur. Landgoed Velser Horst meet maar liefst bijna 100.000 m2 en ligt fenomenaal in het stroomgebied van de Midden Regge.

Wonen in dit eigentijdse landhuis uit 2013 is elke dag weer een beleving. Muren van glas geven een fenomenaal zicht op de omgeving. Landhuis Velser Horst meet zich qua luxe en oppervlakte moeiteloos met de meest luxe estates. Hightech domotica regelt niet alleen uw beveiliging maar ook een perfecte lichtinval en temperatuurregeling. De royale zijvleugel die dwars op het landhuis is gebouwd, vormt niet alleen een overkapping voor uw auto’s maar ook een luxe stallingsruimte voor uw paarden.
Uiteraard is er een paarden rijbak met een eb- en vloedbodem. Een gedeelde vrijstaande landelijke schuur completeert dit schitterende geheel. Het landgoed valt gedeeltelijk onder de NSW en biedt verschillende fiscale voordelen.

Woonopp. circa 600 m²
Inhoud circa 2.569 m³
Perceel 9.78.73 ha.
Energielabel A++++

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

600 m2
97873 m2
Energielabel A++++

NSW-landgoed in het buitengebied van Barchem (gemeente Lochem)

Onder architectuur verbouwde woonboerderij met een vrijstaande schöppe te midden van het befaamde Achterhoekse coulisselandschap. Slaap- en badkamers treft u op de begane grond en de 1e verdieping. Vanuit vrijwel elke ruimte in de boerderij heeft u fantastisch uitzicht op het schitterend ingerichte perceel, de langgerekte vijver en eeuwenoude bomen.

Het perceel beslaat circa 5 hectare grond en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet. Deze rangschikking biedt diverse voorwaardelijk fiscale voordelen, waaronder vrijstelling van overdrachtsbelasting. De locatie van het landgoed had werkelijk niet beter kunnen zijn: privacy en rust zijn hier absoluut gewaarborgd en toch bereikt u het centrum van Lochem binnen 10 autominuten.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

319 m2
50.000 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A

Gezinswoning in het bos met inpandige garage

Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, in de bossen van Austerlitz, vindt u deze opvallend gevormde gezinswoning met vijf slaapkamers, twee badkamers en een inpandige garage.

De woning is gebouwd in A-frame stijl, die veel terug te vinden is geliefde vakantiegebieden in Amerika. Deze stijl laat zich kenmerken door de driehoekige structuur met hoge, open nok en het leefgedeelte grotendeels op de begane grond. De woning leent zich goed voor het creëren van een gezellige leefomgeving waar uw zich snel thuis voelt.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

193 m2
1025 m2
5 Slaapkamer(s)
Energielabel B

Stoer outdoor wonen in Enschede

In de buurt waar ooit een oude steenfabriek stond, verrezen rond 2018 twee nieuwe, eigenzinnige, zelfvoorzienende landhuizen. Elk met een inhoud van maar liefst 1.052 m³.

Een daarvan is nu te koop. Qua architectuur is het een moderne vertaling van historische hallehuis boerderijen. Karakteristiek zijn de gebinten die de vloeren en het dak dragen. Dit eikenhouten skelet werd hergebruikt en is maar liefst 200 jaar oud. De eeuwenoude gebinten vormen een spannend contrast met de moderne, strakke vloer. Natuurtinten zorgen voor een perfecte match met de omgeving; hoge ramen voor royaal daglicht.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

210 m2
2700 m2
5 Slaapkamer(s)
Energielabel A

NSW-landgoed op fietsafstand van centrum Doorn

Ruim 400 meter aan monumentale eikenbomen leidt u naar het landhuis, een in 1958 gebouwde semi-bungalow met maar liefst 4 slaapkamers met eigen badkamer, een groot buitenzwembad en vanuit vrijwel elke ruimte in het huis een fantastisch uitzicht op het bijbehorende bos en park.

Het perceel bestaat uit ruim 5 hectare grond, waarmee het landgoed officieel is gerangschikt onder de Natuurschoonwet. Deze rangschikking biedt diverse fiscale voordelen, waaronder bijvoorbeeld vrijstelling van overdrachtsbelasting.

De locatie van het landgoed had werkelijk niet beter kunnen zijn: privacy en rust zijn hier absoluut gewaarborgd en toch bereikt u het centrum van Doorn binnen enkele fietsminuten.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

463 m2
54261 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel F

MODERN VLEESKALVERBEDRIJF (GEMEENTE RIJSSEN-HOLTEN)

Modern vleeskalverenbedrijf met royale luxe woning, vleeskalverenstallen en veel opslag en bergingsmogelijkheden op een perceel van ca. 2 hectare.

NB-vergunning aanwezig, er is capaciteit voor 1.000 stuks witvleeskalveren. Het geheel verkeert in zeer goede staat van onderhoud en heeft veel uitstraling. De ligging van het bedrijf is in de gemeente Rijssen-Holten.

Aanvaarding in overleg.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

PADDOCK PARADISE

Voor wie dichtbij de randstad professioneel met paarden bezig wil zijn, is dit een uitgelezen kans. Dichtbij de Oostvaardersplassen ligt deze PAARDENHOUDERIJ. Op het terrein staat onder meer een prachtige woning en de pensionstal is naar het concept van “paddock paradise“ vormgegeven, waar de paarden heerlijk vrij kunnen bewegen, op verschillende plekken hun voer kunnen vinden en kunnen schuilen in diverse schuilstallen. Er is zelfs een mooie waterpartij waar de paarden kunnen zwemmen als ze daar behoefte aan hebben.

Het geheel is tevens uitgerust met een mooie buitenbak van 50 x 25 m. met eb-en vloedbodem en een longeercirkel van 13 m. doorsnede. Uitrijden is ook mogelijk in het bos of langs de vaart.

Er is een bedrijfshal met opslagruimte voor fourage en machines aanwezig. Ook zijn er binnenstallen aanwezig en is er een poets- en wasplaats met warm- en koud water voorhanden en is er een gezellige kantine.

Het geheel ligt op een perceel van 2.61.99 hectare.

Prijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

2.61.99 m2

Prachtig gelegen bouwkavel te Oosterbeek

Oosterbeek, op één van de mooiste locaties gelegen bouwkavel met de mogelijkheid om een vrijstaande villa met inhoud van ca. 1000 m³ en een bijgebouw van ca. 200m2 te realiseren. Perceelgrootte ca. 1800 m². Hogere prijsklasse.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drieklomp Oosterbeek, Gerald van Drie, te bereiken via 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl

ca. 1800 m2

Prachtige plek voor paardenliefhebbers!

In het buitengebied van Voorthuizen ligt dit charmante witte landhuis in perfecte staat van onderhoud op een royaal perceel van circa 1 hectare, ingericht door en voor paardenliefhebbers!

Het geheel is in 2019 nieuw gebouwd. De woning heeft een smaakvolle veranda aan de achterzijde met uitzicht op het terrein. Er is een mooie zwart gepotdekselde paardenstal aanwezig met 5 boxen, een was-en poetsplaats en zadelkamer aanwezig. Naast de buitenrijbaan met een afmeting van 20 x 40 m., is er ook een longeercirkel en is er voldoende weidegang, alles voorzien van een stijlvol houten hekwerk.

Een ideale plek om paarden aan huis te houden op dit landelijk gelegen perceel van ruim 1 hectare.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

ca. 1 hectare m2

City meets country

Hoezo deze titel? Vanaf de Veluwezoom zo in de randstad: binnen 5 minuten op de A1 en binnen 6 minuten op A50. En dan ook nog: bij Beekbergen om de hoek, 3 minuten van Apeldoorn, 15 en 20 minuten van de prachtige Hanzesteden Zutphen en Deventer. Alsof dit niet genoeg is: 23 minuten van Arnhem.

 

Echt speciaal wordt het pas als je binnenkomt bij de bewoners. Een loft-achtige herenboerderij van top tot teen in een modern eclectisch jasje gestoken. Toen zij een paar jaar geleden deze oude boerderij in het vizier kregen bedachten zij zich geen moment; ‘hier gaan wij onze country droom verwezenlijken! Diep van binnen voelden we dat deze boerderij bij ons hoorde’ en.. vanuit het drukke Amsterdam slechts 45 minuten verderop waar het leven nog lekker loom, veilig en vrij is!

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen via 0342-474 000 of info@drieklomp.nl

325 m2
2455 m2
4 Slaapkamer(s)

Paardenboerderij in het Gelderse Hengelo

Midden in het boerenlandschap rondom het Gelderse Hengelo vindt u deze complete ‘paardenboerderij’ met ruimte voor wel 20 paarden. Alles is er al: een indrukwekkend perceel van ruim 21.000 m², een binnen- en buitenrijbaan, een overdekte stapmolen, meerdere paddocks en volop uitrijmogelijkheden. De vriendelijk ogende woonboerderij is via een bruggetje verbonden met de dijk. Maar net als in de rest van de Achterhoek, komt u gewoon achterom het erf op.

De rietgedekte daken van de boerderij en bijgebouwen vormen samen met de terrassen en bloeiende struiken een gastvrije entree. Het kan u niet ontgaan: dit is een bijzondere plek waar de tijd trager gaat dan elders. Op en rond het erf is ruimte genoeg voor alles wat u belangrijk vindt: meerdere terrassen, een moestuin, boomgaard of een buitenkeuken. En dan nog blijft er genoeg ruimte over voor de paarden en alle denkbare bijkomende faciliteiten.

In de boerderij is het warm en sfeervol. De oude gebinten zijn bij de grondige verbouwing in 1998 zorgvuldig bewaard. Royale raampartijen zorgen voor mooi invallend licht. In de stijlvolle, open keuken tovert u dankzij het klassieke Falcon fornuis de lekkerste gerechten op tafel. Rondom de gezellige haard vliegen de avonden voorbij. Boven zijn twee slaapkamers. Uw gasten hebben hun eigen slaap- en badgelegenheid op de verdieping van het bijgebouw. Goed om te weten: de boerderij is uitstekend geïsoleerd en heeft 22 zonnepanelen. Vandaar dat energielabel B van toepassing is.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

21767 m2
Energielabel B

Woonboerderij omgeving Doetinchem

In één van de mooiste streken van ons land, de mooie Achterhoek, ligt in een landelijke setting en met weids uitzicht over de landerijen, deze compleet gerenoveerde, sfeervolle woonboerderij met vrijstaand luxueus gastenverblijf/vakantiehuis.

Wat deze locatie uniek maakt, is dat er nog een bouwkavel beschikbaar is voor het realiseren van een (schuur)woning van 750 m³ exclusief eventuele kelder. Een heerlijke en unieke plek om met uw gezin en familie een familiedomein te realiseren. Ook is de locatie ideaal voor een kantoor/praktijk aan huis. De bestemming is thans agrarisch en wordt omgezet naar een woonbestemming met het bijgebouw als vakantiehuis. De boerderij en het gastenverblijf zijn grondig gerestaureerd met behoud van originele stijl- en sfeerelementen en met een landelijk en boerenkarakter waarin je je meteen welkom voelt. Op deze plek is het heerlijk thuiskomen. Een fenomenale plek met een perceel van 1.69 ha (16.900 m²) waar u kunt genieten van rust, ruimte en privacy en waar het echte buitenleven een volstrekte vanzelfsprekendheid is. Met een grote woonkeuken, de riante woonkamer, het ruime kantoor, 3 slaapkamers en 2 badkamers is dit een perfect gezinshuis. De ligging is heerlijk vrij in de landerijen en de bereikbaarheid is gunstig. U bent met 15 minuten autorijden op de A12 en met ruim een uur rijden in Utrecht. Uitgebreide voorzieningen vindt u in Ulft en ’s-Heerenberg. Ook het gezellige Doetinchem is dichtbij gelegen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Oosterbeek, de heer G.A. van Drie via 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl

16900 m2
3 Slaapkamer(s)
Energielabel A

SFEERVOL HERENHUIS MET ROYALE STADSTUIN

Regio Zutphen. Sfeervol herenhuis (1903) met royale stadstuin.

Een portiektrap leidt naar de dubbele voordeur op de bel-etage. Eenmaal binnen lonkt, achter een houten deurportaal, een opvallend lichte woonkamer. Hier voel je je welkom. De openslaande deuren aan de achterzijde bieden toegang tot een sfeervolle loggia waar je – bijna het hele jaar door – buiten kunt eten. Weelderige hortensia’s kleuren de balustrade. Erachter ligt de lommerrijke tuin met achterom. De eeuwenoude rode beuk herinnert eerder aan een landgoed dan aan een stadstuin. Verwarming: middels C.V.- ketel
Isolatie: de woning is deels voorzien van dubbel glas.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

259 m2
1.070 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel C

FRAAI LANDGOED IN DE VELUWSE BOSSEN

Te midden van de bossen van de Veluwe, maar op korte afstand van uitvalswegen, ligt dit prachtige landgoed, een ultieme stek voor de paardenliefhebber. Het landgoed bestaat uit diverse karakteristieke opstallen, bos en landbouwgrond en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 (niet opengesteld). De totale oppervlakte van het landgoed bedraagt circa 10.82.50 hectare. Door de rust, de ruimte en de prachtige natuur ervaar je hier iedere dag een beetje als vakantie!

 

De huidige bebouwing is opgericht in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. In de loop der jaren zijn er nieuwe stallen bij gebouwd. De locatie heeft thans een functie als paardenhouderij en fokbedrijf. Op het landgoed bevinden zich twee woningen, diverse bijgebouwen, cultuurgronden en bossen. Het landgoed heeft aan de achterzijde een inrit waardoor u eindeloos met de paarden kunt uitrijden door de Garderense bossen en over de heide.

Garderen, ook wel het ‘Laren van de Veluwe’ genoemd, in het voor Nederland uitzonderlijke glooiende landschap is van oudsher een belangrijke kern in die omgeving en heeft zich ontwikkeld tot een toeristische trekpleister die ook voor de bewoners veel mogelijkheden biedt met goede ambachtszaken en uitstekende horeca. Tot de bewoners behoren opmerkelijk veel kunstenaars en artiesten. Niet echt vreemd, want het is een inspirerende omgeving en dat op slechts een half uur van de Randstad.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer J. van der Waaij

108250 m2

Authentieke woonboerderij, een parel op prachtige groene locatie!

Verborgen aan de rand van het schilderachtige dorpje Putten, ligt dit juweeltje van een woonboerderij te wachten om ontdekt te worden. Omringd door groene weilanden en de bosrijke omgeving, biedt deze boerderij een oase van rust en authenticiteit.

Hoewel gebouwd in 1999, straalt dit pareltje de tijdloze charme en ongerepte schoonheid uit van een karakteristieke Veluwse boerderij uit vervlogen tijden. Dankzij het gebruik van originele en hoogwaardige materialen zoals een gedeeltelijke rieten kap, monumentale deuren en de authentieke gebintenstructuur – zonder stalen onderdelen – voelt het alsof deze boerderij al eeuwenlang zijn wortels heeft in deze landelijke omgeving.
Stap binnen en laat u betoveren door de hedendaagse luxe en moderne voorzieningen, zorgvuldig verweven met authentieke boerenelementen zoals een AGA fornuis en plattebuiskachel. De vier omliggende weides en paardenstallen maken deze locatie tot een waar paradijs voor paardenliefhebbers.

Het gastenverblijf met idyllische veranda biedt de ultieme plek om te ontspannen met vrienden en familie. Loop met ons mee en ontdek alle verborgen schatten die deze woonboerderij te bieden heeft, zoals het charmante bakhuisje met oven en kachel, de ruime schuur, de garage en de fruitboomgaard die de seizoenen markeren met een kleurrijke pracht. Voor liefhebbers van authentieke Veluwse boerderijen is dit object een absolute must-see, een opmerkelijke verschijning die traditionele schoonheid combineert met moderne gemakken, gelegen in een groene oase van rust en ongereptheid.

Vraagprijs € 1.650.000,– k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen via 0342-474 000 bij E.J. (Ed) van Drie of info@drieklomp.nl

172 m2
13.540 m2
2 Slaapkamer(s)
Energielabel B

Hof van Twente

Tussen eeuwenoude landgoederen en kastelen ligt dit luxe, rietgedekte landhuis met gastenverblijf en paardenstallen op ruim 2,1 hectare grond.

Aan het einde van de lange, met eeuwenoude eiken omzoomde, eigen weg, staat u ineens oog in oog met een heerlijk landhuis.
De stilte die u ervaart is haast nog weldadiger dan het uitgestrekte groen waarmee u wordt omringd.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

397 m2
21095 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel B

Modern landhuis op landgoed regio Hellendoorn

Met Staatsbossen als buur en energielabel A++++ maakt deze moderne villa, ten noordoosten van Hellendoorn, een meer dan waarachtig statement voor de natuur. Landgoed Velser Horst meet maar liefst bijna 100.000 m2 en ligt fenomenaal in het stroomgebied van de Midden Regge.

Wonen in dit eigentijdse landhuis uit 2013 is elke dag weer een beleving. Muren van glas geven een fenomenaal zicht op de omgeving. Landhuis Velser Horst meet zich qua luxe en oppervlakte moeiteloos met de meest luxe estates. Hightech domotica regelt niet alleen uw beveiliging maar ook een perfecte lichtinval en temperatuurregeling. De royale zijvleugel die dwars op het landhuis is gebouwd, vormt niet alleen een overkapping voor uw auto’s maar ook een luxe stallingsruimte voor uw paarden.
Uiteraard is er een paarden rijbak met een eb- en vloedbodem. Een gedeelde vrijstaande landelijke schuur completeert dit schitterende geheel. Het landgoed valt gedeeltelijk onder de NSW en biedt verschillende fiscale voordelen.

Woonopp. circa 600 m²
Inhoud circa 2.569 m³
Perceel 9.78.73 ha.
Energielabel A++++

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

600 m2
97873 m2
Energielabel A++++

NSW-landgoed in het buitengebied van Barchem (gemeente Lochem)

Onder architectuur verbouwde woonboerderij met een vrijstaande schöppe te midden van het befaamde Achterhoekse coulisselandschap. Slaap- en badkamers treft u op de begane grond en de 1e verdieping. Vanuit vrijwel elke ruimte in de boerderij heeft u fantastisch uitzicht op het schitterend ingerichte perceel, de langgerekte vijver en eeuwenoude bomen.

Het perceel beslaat circa 5 hectare grond en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet. Deze rangschikking biedt diverse voorwaardelijk fiscale voordelen, waaronder vrijstelling van overdrachtsbelasting. De locatie van het landgoed had werkelijk niet beter kunnen zijn: privacy en rust zijn hier absoluut gewaarborgd en toch bereikt u het centrum van Lochem binnen 10 autominuten.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

319 m2
50.000 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel A

Gezinswoning in het bos met inpandige garage

Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, in de bossen van Austerlitz, vindt u deze opvallend gevormde gezinswoning met vijf slaapkamers, twee badkamers en een inpandige garage.

De woning is gebouwd in A-frame stijl, die veel terug te vinden is geliefde vakantiegebieden in Amerika. Deze stijl laat zich kenmerken door de driehoekige structuur met hoge, open nok en het leefgedeelte grotendeels op de begane grond. De woning leent zich goed voor het creëren van een gezellige leefomgeving waar uw zich snel thuis voelt.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

193 m2
1025 m2
5 Slaapkamer(s)
Energielabel B

Stoer outdoor wonen in Enschede

In de buurt waar ooit een oude steenfabriek stond, verrezen rond 2018 twee nieuwe, eigenzinnige, zelfvoorzienende landhuizen. Elk met een inhoud van maar liefst 1.052 m³.

Een daarvan is nu te koop. Qua architectuur is het een moderne vertaling van historische hallehuis boerderijen. Karakteristiek zijn de gebinten die de vloeren en het dak dragen. Dit eikenhouten skelet werd hergebruikt en is maar liefst 200 jaar oud. De eeuwenoude gebinten vormen een spannend contrast met de moderne, strakke vloer. Natuurtinten zorgen voor een perfecte match met de omgeving; hoge ramen voor royaal daglicht.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

210 m2
2700 m2
5 Slaapkamer(s)
Energielabel A

NSW-landgoed op fietsafstand van centrum Doorn

Ruim 400 meter aan monumentale eikenbomen leidt u naar het landhuis, een in 1958 gebouwde semi-bungalow met maar liefst 4 slaapkamers met eigen badkamer, een groot buitenzwembad en vanuit vrijwel elke ruimte in het huis een fantastisch uitzicht op het bijbehorende bos en park.

Het perceel bestaat uit ruim 5 hectare grond, waarmee het landgoed officieel is gerangschikt onder de Natuurschoonwet. Deze rangschikking biedt diverse fiscale voordelen, waaronder bijvoorbeeld vrijstelling van overdrachtsbelasting.

De locatie van het landgoed had werkelijk niet beter kunnen zijn: privacy en rust zijn hier absoluut gewaarborgd en toch bereikt u het centrum van Doorn binnen enkele fietsminuten.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

463 m2
54261 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel F

MODERN VLEESKALVERBEDRIJF (GEMEENTE RIJSSEN-HOLTEN)

Modern vleeskalverenbedrijf met royale luxe woning, vleeskalverenstallen en veel opslag en bergingsmogelijkheden op een perceel van ca. 2 hectare.

NB-vergunning aanwezig, er is capaciteit voor 1.000 stuks witvleeskalveren. Het geheel verkeert in zeer goede staat van onderhoud en heeft veel uitstraling. De ligging van het bedrijf is in de gemeente Rijssen-Holten.

Aanvaarding in overleg.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

PADDOCK PARADISE

Voor wie dichtbij de randstad professioneel met paarden bezig wil zijn, is dit een uitgelezen kans. Dichtbij de Oostvaardersplassen ligt deze PAARDENHOUDERIJ. Op het terrein staat onder meer een prachtige woning en de pensionstal is naar het concept van “paddock paradise“ vormgegeven, waar de paarden heerlijk vrij kunnen bewegen, op verschillende plekken hun voer kunnen vinden en kunnen schuilen in diverse schuilstallen. Er is zelfs een mooie waterpartij waar de paarden kunnen zwemmen als ze daar behoefte aan hebben.

Het geheel is tevens uitgerust met een mooie buitenbak van 50 x 25 m. met eb-en vloedbodem en een longeercirkel van 13 m. doorsnede. Uitrijden is ook mogelijk in het bos of langs de vaart.

Er is een bedrijfshal met opslagruimte voor fourage en machines aanwezig. Ook zijn er binnenstallen aanwezig en is er een poets- en wasplaats met warm- en koud water voorhanden en is er een gezellige kantine.

Het geheel ligt op een perceel van 2.61.99 hectare.

Prijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

2.61.99 m2

Prachtig gelegen bouwkavel te Oosterbeek

Oosterbeek, op één van de mooiste locaties gelegen bouwkavel met de mogelijkheid om een vrijstaande villa met inhoud van ca. 1000 m³ en een bijgebouw van ca. 200m2 te realiseren. Perceelgrootte ca. 1800 m². Hogere prijsklasse.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drieklomp Oosterbeek, Gerald van Drie, te bereiken via 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl

ca. 1800 m2

Prachtige plek voor paardenliefhebbers!

In het buitengebied van Voorthuizen ligt dit charmante witte landhuis in perfecte staat van onderhoud op een royaal perceel van circa 1 hectare, ingericht door en voor paardenliefhebbers!

Het geheel is in 2019 nieuw gebouwd. De woning heeft een smaakvolle veranda aan de achterzijde met uitzicht op het terrein.  Er is een mooie zwart gepotdekselde paardenstal aanwezig met 5 boxen, een was-en poetsplaats en zadelkamer aanwezig. Naast de buitenrijbaan met een afmeting van 20 x 40 m., is er ook een longeercirkel en is er voldoende weidegang, alles voorzien van een stijlvol houten hekwerk.

Een ideale plek om paarden aan huis te houden op dit landelijk gelegen perceel van ruim 1 hectare.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J. (Johan) van der Waaij, 0342-474000.

 

ca. 1 hectare m2

City meets country

Hoezo deze titel? Vanaf de Veluwezoom zo in de randstad: binnen 5 minuten op de A1 en binnen 6 minuten op A50. En dan ook nog: bij Beekbergen om de hoek, 3 minuten van Apeldoorn, 15 en 20 minuten van de prachtige Hanzesteden Zutphen en Deventer. Alsof dit niet genoeg is: 23 minuten van Arnhem.

 

Echt speciaal wordt het pas als je binnenkomt bij de bewoners. Een loft-achtige herenboerderij van top tot teen in een modern eclectisch jasje gestoken. Toen zij een paar jaar geleden deze oude boerderij in het vizier kregen bedachten zij zich geen moment; ‘hier gaan wij onze country droom verwezenlijken! Diep van binnen voelden we dat deze boerderij bij ons hoorde’ en.. vanuit het drukke Amsterdam slechts 45 minuten verderop waar het leven nog lekker loom, veilig en vrij is!

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen via 0342-474 000 of info@drieklomp.nl

325 m2
2455 m2
4 Slaapkamer(s)

Paardenboerderij in het Gelderse Hengelo

Midden in het boerenlandschap rondom het Gelderse Hengelo vindt u deze complete ‘paardenboerderij’ met ruimte voor wel 20 paarden. Alles is er al: een indrukwekkend perceel van ruim 21.000 m², een binnen- en buitenrijbaan, een overdekte stapmolen, meerdere paddocks en volop uitrijmogelijkheden. De vriendelijk ogende woonboerderij is via een bruggetje verbonden met de dijk. Maar net als in de rest van de Achterhoek, komt u gewoon achterom het erf op.

De rietgedekte daken van de boerderij en bijgebouwen vormen samen met de terrassen en bloeiende struiken een gastvrije entree. Het kan u niet ontgaan: dit is een bijzondere plek waar de tijd trager gaat dan elders. Op en rond het erf is ruimte genoeg voor alles wat u belangrijk vindt: meerdere terrassen, een moestuin, boomgaard of een buitenkeuken. En dan nog blijft er genoeg ruimte over voor de paarden en alle denkbare bijkomende faciliteiten.

In de boerderij is het warm en sfeervol. De oude gebinten zijn bij de grondige verbouwing in 1998 zorgvuldig bewaard. Royale raampartijen zorgen voor mooi invallend licht. In de stijlvolle, open keuken tovert u dankzij het klassieke Falcon fornuis de lekkerste gerechten op tafel. Rondom de gezellige haard vliegen de avonden voorbij. Boven zijn twee slaapkamers. Uw gasten hebben hun eigen slaap- en badgelegenheid op de verdieping van het bijgebouw. Goed om te weten: de boerderij is uitstekend geïsoleerd en heeft 22 zonnepanelen. Vandaar dat energielabel B van toepassing is.

Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

21767 m2
Energielabel B

Woonboerderij omgeving Doetinchem

In één van de mooiste streken van ons land, de mooie Achterhoek, ligt in een landelijke setting en met weids uitzicht over de landerijen, deze compleet gerenoveerde, sfeervolle woonboerderij met vrijstaand luxueus gastenverblijf/vakantiehuis.

Wat deze locatie uniek maakt, is dat er nog een bouwkavel beschikbaar is voor het realiseren van een (schuur)woning van 750 m³ exclusief eventuele kelder. Een heerlijke en unieke plek om met uw gezin en familie een familiedomein te realiseren. Ook is de locatie ideaal voor een kantoor/praktijk aan huis. De bestemming is thans agrarisch en wordt omgezet naar een woonbestemming met het bijgebouw als vakantiehuis. De boerderij en het gastenverblijf zijn grondig gerestaureerd met behoud van originele stijl- en sfeerelementen en met een landelijk en boerenkarakter waarin je je meteen welkom voelt. Op deze plek is het heerlijk thuiskomen. Een fenomenale plek met een perceel van 1.69 ha (16.900 m²) waar u kunt genieten van rust, ruimte en privacy en waar het echte buitenleven een volstrekte vanzelfsprekendheid is. Met een grote woonkeuken, de riante woonkamer, het ruime kantoor, 3 slaapkamers en 2 badkamers is dit een perfect gezinshuis. De ligging is heerlijk vrij in de landerijen en de bereikbaarheid is gunstig. U bent met 15 minuten autorijden op de A12 en met ruim een uur rijden in Utrecht. Uitgebreide voorzieningen vindt u in Ulft en ’s-Heerenberg. Ook het gezellige Doetinchem is dichtbij gelegen.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Oosterbeek, de heer G.A. van Drie via 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl

16900 m2
3 Slaapkamer(s)
Energielabel A

SFEERVOL HERENHUIS MET ROYALE STADSTUIN

Regio Zutphen. Sfeervol herenhuis (1903) met royale stadstuin.

Een portiektrap leidt naar de dubbele voordeur op de bel-etage. Eenmaal binnen lonkt, achter een houten deurportaal, een opvallend lichte woonkamer. Hier voel je je welkom. De openslaande deuren aan de achterzijde bieden toegang tot een sfeervolle loggia waar je – bijna het hele jaar door – buiten kunt eten. Weelderige hortensia’s kleuren de balustrade. Erachter ligt de lommerrijke tuin met achterom. De eeuwenoude rode beuk herinnert eerder aan een landgoed dan aan een stadstuin. Verwarming: middels C.V.- ketel
Isolatie: de woning is deels voorzien van dubbel glas.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Gorssel via 0575-491777 of gorssel@drieklomp.nl

259 m2
1.070 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel C

FRAAI LANDGOED IN DE VELUWSE BOSSEN

Te midden van de bossen van de Veluwe, maar op korte afstand van uitvalswegen, ligt dit prachtige landgoed, een ultieme stek voor de paardenliefhebber. Het landgoed bestaat uit diverse karakteristieke opstallen, bos en landbouwgrond en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 (niet opengesteld). De totale oppervlakte van het landgoed bedraagt circa 10.82.50 hectare. Door de rust, de ruimte en de prachtige natuur ervaar je hier iedere dag een beetje als vakantie!

 

De huidige bebouwing is opgericht in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. In de loop der jaren zijn er nieuwe stallen bij gebouwd. De locatie heeft thans een functie als paardenhouderij en fokbedrijf. Op het landgoed bevinden zich twee woningen, diverse bijgebouwen, cultuurgronden en bossen. Het landgoed heeft aan de achterzijde een inrit waardoor u eindeloos met de paarden kunt uitrijden door de Garderense bossen en over de heide.

Garderen, ook wel het ‘Laren van de Veluwe’ genoemd, in het voor Nederland uitzonderlijke glooiende landschap is van oudsher een belangrijke kern in die omgeving en heeft zich ontwikkeld tot een toeristische trekpleister die ook voor de bewoners veel mogelijkheden biedt met goede ambachtszaken en uitstekende horeca. Tot de bewoners behoren opmerkelijk veel kunstenaars en artiesten. Niet echt vreemd, want het is een inspirerende omgeving en dat op slechts een half uur van de Randstad.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging te Voorthuizen, de heer J. van der Waaij

108250 m2