Verborgen schatten

Verborgen parels in stille verkoop. Niet online te vinden. Maar toch zijn ze er. Bekijk hier onze selectie van Verborgen Schatten. En....ssstttt.... niet verder vertellen!

Luxe woonboerderij met verwarmd buitenzwembad, gastenverblijven en paardenfaciliteiten

De idylle neem je al waar vanaf het rustige landweggetje… Achter de monumentale lindebomen schuilt een charmante witte woonboerderij met rietendeken. De schilderachtige uitstraling brengt precies wat je verwacht, ruimte, rust en groen, ofwel het permanente vakantiegevoel. Dát gevoel ervaar je precies als je over de kronkelende oprijlaan het geheel nadert. Door fraaie heesters, bomen, passages met blauwe regens en schitterende hortensia’s valt de drukte van de dagelijkse beslommering van je af.

Een uitzonderlijk geheel, je eigen paradijs op ruim 19.000 m² waar je als buitenmens of paardenliefhebber je hart kan ophalen. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand, kies maar waar je zin in hebt! Een duik in het verwarmde zwembad, een drankje in het poolhouse of aan de slag met je paarden in de verlichte buitenrijbak (20x60 meter) met eb- en vloedbodem. Dankzij de twee volledig geoutilleerde gastenverblijven kan je af en toe ook familie, vrienden of gasten toelaten tot je eigen paradijs om deze weelde met ze te delen of een Bed & Breakfast beginnen.

Het buitenleven gaat binnen door. Dankzij de aangebouwde glazen serre over de gehele lengte van de woonboerderij heeft u zicht op de mooi aangelegde tuin met een natuurlijke vijver (bron). Dat modern en traditioneel heel goed samen kunnen gaan, wordt hier bewezen. De eigenaren hebben de laatste jaren kosten nog moeite gespaard om het geheel op topniveau te krijgen. In 2020 is bijvoorbeeld nog het zwembad en het tuinhuis geplaatst. Wij kunnen uiteraard alle elementen zoals de maatwerk keuken, het schitterende sanitair en de unieke eikenbalken trap gaan benoemen, maar het beste beeld krijgt u toch tijdens een uitgebreide bezichtiging.

Prijs op aanvraag

Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Nunspeet, de heer H. van den Berg, tel. 0341-278383 of nunspeet@drieklomp.nl

187 m2
19.095 m2
Energielabel C

NSW-landgoed op fietsafstand van centrum Doorn

Ruim 400 meter aan monumentale eikenbomen leidt u naar het landhuis, een in 1958 gebouwde semi-bungalow met maar liefst 4 slaapkamers met eigen badkamer, een groot buitenzwembad en vanuit vrijwel elke ruimte in het huis een fantastisch uitzicht op het bijbehorende bos en park. De statige oprit splits vlak voor het bereiken van het huis in tweeën, via links bereikt u de parkeerkelder voor twee auto’s, via rechts rijdt u over het recent aangelegde grindpad naar de rotonde met roze rozenperk. Welkom thuis

Het perceel bestaat uit ruim 5 hectare grond, waarmee het landgoed officieel is gerangschikt onder de Natuurschoonwet. Deze rangschikking biedt diverse fiscale voordelen, waaronder bijvoorbeeld vrijstelling van overdrachtsbelasting.

De locatie van het landgoed had werkelijk niet beter kunnen zijn: privacy en rust zijn hier absoluut gewaarborgd en toch bereikt u het centrum van Doorn binnen enkele fietsminuten. Daarnaast kunt u uitgebreid wandelen, fietsen of paardrijden bij De Kaapse Bossen of het Leersumse Veld.

Vraagprijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Zeist, via 030-6920714 of zeist@drieklomp.nl

463 m2
54.264 m2
4 Slaapkamer(s)
Energielabel F

Vrijstaand landhuis met paardenstallen – nabij Hummelo

Nabij Hummelo en Keppel gelegen, aan de bosrand van een historisch landgoed, wordt u aangeboden een vrijstaand landhuis (451 m² woonoppervlakte) met paardenstallen en bijgebouwen op een prachtig natuurlijk domein van ca. 7.000 m².

Vraagprijs € 1.450.000,- k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Oosterbeek, de heer G. van Drie via 026-3397500 of oosterbeek@drieklomp.nl

451 m2
7000 m2

Villa midden in de natuur van de Veluwe

Wonen in alle luxe, midden in de natuur. Dat wil toch iedereen?

Deze prachtige, rietgedekte VILLA is in 2021 nieuw gebouwd en volledig energie neutraal. Je voelt je hier één met de natuur en door het veelvuldig gebruik glas haal je buiten écht naar binnen en ervaar je een ultiem gevoel van vrijheid.

Over alles in deze villa nagedacht en met zorg en aandacht afgewerkt. Een prachtige, open living met openslaande deuren naar het terras en een glazen ‘sluis’, afgedekt met een sedumdak, als doorgang naar de keuken wat een speels effect geeft en tegelijkertijd zorgt voor enorm veel lichtinval.

Alles rond de woning is Natura 2000 gebied en u wandelt zo vanuit huis de Veluwe op met haar prachtige, uitgestrekte bossen en heidevelden.

Vanuit de keuken en vanaf het terras is zowel het zwart- als het roodwild regelmatig te spotten achter het hekwerk van Staats Bos Beheer, dat grotendeels de scheidslijn vormt tussen de natuur en dit perceel.

De dorpen Kootwijk en Garderen, met hun gezellige terrasjes, liggen op enkele minuten rijden afstand. De A1 ligt binnen 2 minuten rijden, vanwaar je binnen een uur in de randstad bent. De A30, de A 50 en de A12 bereik je binnen 10/15 minuten. Kortom: een optimalere centrale ligging kunnen we niet bedenken.

Vraagprijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Voorthuizen de heer E.J. van Drie via 0342-474 000 of info@drieklomp.nl

Stel uw vraag

Toestemming(Vereist)