De wereld van Drieklomp

6 vestigingen, meer dan 40 medewerkers, financieel adviseurs, bedrijfshuisvesting, evenementen, honden, paarden en een eigen magazine. De wereld van Drieklomp bestaat niet alleen uit de makelaardij en hele mooie droomhuizen!

De wereld van Drieklomp
lead-bg

PASSIE VOOR BIJZONDER WONEN

Al meer dan 35 jaar begeleiden wij u bij de aankoop of verkoop van uw bijzondere woning. We luisteren naar uw wensen en maken voor u een advies op maat.  Het streven is ‘een perfect match’ waarbij we kopers en verkopers succesvol aan elkaar verbinden. Wanneer we daar dankbare reacties op krijgen is de cirkel rond en ons doel bereikt.

Drieklomp is expert in het creëren van het juiste ‘umfeld’; uw woning wordt rijkelijk gepresenteerd via de juiste kanalen. Ook zetten we ons eigen netwerk in en beschikken we over een geautomatiseerde zoekersdatabase. We presenteren ons op de juiste events met ons actuele aanbod en doen alles om uw doelgroep te bereiken.

Wist u dat Drieklomp beschikt over eigen erkende financieel adviseurs? Bij Drieklomp Financieel Adviseurs kunt u terecht voor een vrijblijvend advies omtrent uw woonwensen of hypotheek. Maar liefst 87% van onze klanten maakt al gebruik van onze financiële dienstverlening!

Drieklomp: de meest gekozen makelaar voor woningen in het hogere segment.

Wij zijn Drieklomp. Een sterk merk. Een luxe label.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking en een verkoopadvies op maat voor u gemaakt.

RUIM 35 JAAR GESPECIALISEERD IN HET HOGE EN LUXE SEGMENT RUIM 35 JAAR GESPECIALISEERD IN HET HOGE EN LUXE SEGMENT RUIM 35 JAAR GESPECIALISEERD IN HET HOGE EN LUXE SEGMENT

Service & bekwaamheid

De wereld van Drieklomp

Als topmakelaar in het hoge en luxe segment streven we naar een transparante, open en eerlijke werkwijze en voorzien we onze opdrachtgevers van ons beste deskundige en professionele advies.

Contact

Het Drieklomp Magazine

The Great Outdoors
Herfst & Winter 2022

Nummer 2 Jaargang 29

Drieklomp Magazine | The great Outdoors

Makelaars In Business

De aan- en verkoop van commercieel vastgoed vraagt meer en meer om een strategische benadering. Steeds meer andere zaken spelen een rol bij de aantrekkingskracht en het vermarkten van een bedrijfspand. Drieklomp Makelaars In Business is gesprekspartner van bedrijven, beleggers en projectontwikkelaars, bijvoorbeeld als het gaat om de structurele veranderingen in de manier waarop we werken en de gevolgen die dat heeft voor bestaande bouw, bijzondere bestaande bouw (kastelen, monumenten) en nieuwbouw.

Contact

Drieklomp & Partners

Big Green Egg | Drieklomp & Partners

Big Green Egg

Het origineel is de Evergreen

Silverjet Travel in Style | Drieklomp & Partners

Silverjet Travel in Style

Bijna 25 jaar ervaring in luxury travel

Meker Tuinen | Drieklomp & Partners

Meker Tuinen

Exclusieve tuinaanleg

DRIEKLOMP FINANCIEEL ADVISEURS

Drieklomp Financieel Adviseurs biedt iets dat geen bank kan bieden: een onafhankelijk advies dat verder gaat dan het beoordelen van de hypotheekmogelijkheden. Door écht in gesprek te gaan; over nu en later, over wat belangrijk is in het leven en ook over financiële aangrenzende gebieden, zoals fiscaliteit en pensioen. Hiermee schetsen we een financieel breder beeld en beperken we ons niet tot het eiland hypotheek.

Samen financieel vooruitzien

Geen leven verloopt volgens het boekje. Veranderingen en aanpassingsvermogen zijn een onderdeel van ons zijn. U komt in aanraking met financiële thema’s, die in bijna alle gevallen met elkaar verbonden zijn en impact hebben op elkaar en op uw (toekomstige) leven. Maar uw ambities zijn niet op elk moment in uw leven dezelfde. Daarom kunt u van Drieklomp Financieel Adviseurs een brede kijk op uw financiën en een specifieke werkwijze verwachten. We bezien financiële thema’s in relatie tot elkaar en tot elke fase van uw leven. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan het behalen van de persoonlijke en zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Vestiging
Voorthuizen

Midden op de Veluwe in het prachtige Voorthuizen is het kantoor van Drieklomp gevestigd in landgoed Huize Zandbergen. Volgens historische naslagwerken diende deze locatie als herberg (De Roskam) en gaf onderdak aan gasten zoals koning Lodewijk Napoleon en Constantijn Huijgens. Het werkgebied van ons kantoor strekt zich uit vanaf Voorthuizen tot prachtige plaatsen als Garderen, Uddel, Apeldoorn, Kootwijk, Putten, Ermelo maar gaat ook naar Achterveld, Leusden en Hoevelaken.

Ontdekken
Drieklomp Makelaars in Business | Voorthuizen

Vestiging
Nunspeet

Zoekt u een makelaar in Nunspeet? Het werkgebied van Drieklomp Nunspeet is veelzijdig: van de Veluwse bossen en Randmeren tot en met de fraaie coulisselandschappen richting de IJssel. Het is een omgeving met werkelijk schitterende natuur: bos, heide, zandverstuivingen, weide en water.

Ontdekken
Drieklomp Nunspeet

Vestiging
Zeist

Het werkgebied rondom Zeist middel op de Utrechtse Heuvelrug strekt zich uit van Utrecht tot aan Rhenen; van de Stichtse Lustwarande tot aan de overgang van de Gelderse Vallei naar hartje Utrecht.

Ontdekken
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters | Zeist

Vestiging
Laren (NH)

Het fraaie kantoor in Laren is de perfecte uitvalsbasis naar het Gooi, de Vechtstreek en Eemland, een schitterend en zeer afwisselend gebied dat nagenoeg alles te bieden heeft voor de liefhebber van het goede leven.

Ontdekken
Drieklomp Laren

Vestiging
Gorssel

Gorssel is een lommerrijk en charmant dorp, gesitueerd in de Stedendriehoek Deventer-Zutphen-Lochem. Het werkgebied strekt zich verder uit tot de Achterhoek, Salland en Twente.

Ontdekken
Drieklomp Gorssel

Vestiging
Oosterbeek

Prachtige plaatsen als Doorwerth, Heelsum, Wolfheze, Bennekom, Wageningen-Hoog, Velp en Rozendaal vallen onder het werkgebied van Drieklomp Oosterbeek.

Ontdekken
Drieklomp Oosterbeek