Nieuwbouwprojecten

Op deze pagina vindt u informatie over huidige nieuwbouwprojecten en nieuwbouwprojecten die in de toekomst van start gaan. U vindt de nieuwbouwwoningen die klaar zijn om verhuurd of verkocht te worden in ons actuele aanbod.

Wilt u voor een toekomstige nieuwbouwwoning in aanmerking komen? Zorg dan dat u staat ingeschreven via onderstaand formulier. En houd het nieuws op deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige nieuwbouwprojecten.

Geïnteresseerde nieuwbouw

Actuele nieuwbouwprojecten:

Burgthoven III Barneveld

De nieuwe woonwijk Burgthoven in Barneveld wordt afgerond. Tussen de reeds gerealiseerde woningen en de Nederwoudseweg, zal de laatste fase worden ontwikkeld. 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 2 middenwoningen. Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt.

Meer informatie

Beaufort Zeist (Kerckebosch)

Exclusief, toekomstbestendig en luxe wonen in een unieke bosrijke omgeving. In een nieuw en duurzaam appartement met een royale buitenruimte. Rust, ruimte en groen. Elke dag weer. Dat is wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist.

Verwachte verkoopprijzen
De 19 luxe appartementen verschillen in oppervlakte. Afhankelijk van het type appartement zullen de verkoopprijzen variëren van €675.000,- tot €750.000,-

Start verkoop
Naar verwachting zullen we medio 2021 starten met de daadwerkelijke verkoop van deze exclusieve appartementen.

Meer informatie

Doornsteeg fase 2 “Groot Nyenbeeck” – Nijkerk

Het project ‘Groot Nyenbeeck’ is gelegen in het grote uitbreidingsplan ‘Doornsteeg fase 2’ in Nijkerk. Een bijzonder kindvriendelijke woonwijk waarbij duurzaamheid een belangrijk centraal thema is. Dit thema krijgt dan ook op velerlei wijze gestalte in de nieuwe woonwijk. Denk daarbij ook aan de duurzame inrichting van de openbare ruimte, met duurzame materialen en LED-straatverlichting. Alles gericht op een betere toekomst. Een verantwoorde leefomgeving waar het niet alleen goed toeven is, maar waar u jaren naar tevredenheid zult wonen. Alles volgens de eisen van de toekomst.

Meer informatie

Hubertushof Baarn

In het oeroude bosgebied van Baarn worden zes villa appartementen van uitzonderlijke klasse gebouwd. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 119 m2 tot 180 m2. Hubertushof is ontworpen met respect voor de verhoudingen volgens de reeks van Fibonacci. Voor de bouw van de villa wordt enkel gebruikgemaakt van de allerbeste materialen en de villa biedt alle technologische mogelijkheden van nu.

Het gebouw bestaat uit twee delen, gescheiden door een centrale hal. Onder de villa bevindt zich een afgesloten parkeergarage. Het afwerkingsniveau in de appartementen ligt uitzonderlijk hoog. Alle appartementen zijn uniek en zijn geheel gelijkvloers. Een project van dit kwaliteitsniveau is zeldzaam en wordt gerealiseerd door Adarma Architecten BNA en Koelewijn Bouw.

Meer informatie

Overbeek te Voorthuizen

Van Kavel naar Droomhuis!

Nog enkele kavels te koop! Zie ook ons actueel aanbod op de pagina Aanbod/Nieuwbouw.

Woongeluk zit in kleine details… hoe fantastisch en uniek is het dan om uw eigen droomhuis naar eigen wensen en ideeën te realiseren! In het nieuwbouwplan Overbeek aan de rand van de wijk Blankensgoed Noord te Voorthuizen kunt u deze wens op hele korte termijn in vervulling laten gaan.

Deze ruim opgezette woonwijk wordt in 2 fases ontwikkeld. De eerste fase omvat 23 unieke kavels voor het realiseren van prachtige vrijstaande woningen, ieder met een eigen identiteit. De eerste kavels worden medio mei 2020 al bebouwd. De kavels, elk met een eigen situering, mogelijkheden, zichtlijnen en met een grootte variërend van ca. 600 tot ca. 830 m².

Meer informatie

Hoevelaar “Oevergras” te Woudenberg

Landelijke sfeer met een dorps karakter. Oevergras is onderdeel van het grotere plan Hoevelaar dat komende jaren ontwikkeld wordt ten oosten van Woudenberg, tussen de bestaande bebouwing en de voormalige spoorlijn naar Amersfoort.

Meer informatie

Achter het Zwanenwater Exclusief wonen in Leusden

Project Achter het Zwanenwater staat voor wonen in het groen, te midden van de historische landgoederen Heiligenberg en Lockhorst, aan de rand van Leusden en op tien minuten fietsen van de fraaie binnenstad van Amersfoort. Uitstekend bereikbaar met alle voordelen van landelijk wonen. In het groene gebied ten oosten van het landgoed komen acht unieke, royale en luxe villa’s. Speciaal voor mensen die zonder zorgen én op maat willen bouwen. Habitoo realiseert hier acht méér-dan-royale maatwerkvilla’s met woonoppervlaktes van 200 tot ruim 250 m2 en opvallend veel buitenruimte. Vier villa’s worden ontworpen door Studio Mariska Jagt en vier door Marcel Wolterinck. Habitoo hanteert een unieke werkwijze. Samen met de architect werkt u een riant basisontwerp uit tot uw eigen droomhuis. Daarna zorgt Habitoo voor de aansturing en samen met de aannemer de begeleiding van het gehele bouwproces.

Meer informatie

De Hooge Riet te Ermelo

Vanaf uw terras kijkt u uit over glooiende grasvelden met historische bomen. Fluitende vogeltjes, een eekhoorn springt van tak naar tak, het licht speelt met het glas-in-lood boven de entree van het markante rijksmonument. Een droomplek. En het zou zomaar eens uw thuis kunnen zijn. Want De Hooge Riet in Ermelo wordt omgetoverd in een unieke plek om te wonen. 

Meer informatie