Nieuwbouwprojecten

Op deze pagina vindt u informatie over huidige nieuwbouwprojecten en nieuwbouwprojecten die in de toekomst van start gaan. U vindt de nieuwbouwwoningen die klaar zijn om verhuurd of verkocht te worden in ons actuele aanbod.

Wilt u voor een toekomstige nieuwbouwwoning in aanmerking komen? Zorg dan dat u staat ingeschreven via onderstaand formulier. En houd het nieuws op deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige nieuwbouwprojecten.

Geïnteresseerde nieuwbouw

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Actuele nieuwbouwprojecten:

Beaufort Kerckebosch Zeist

Verkoop gestart!
Schrijf u in via www.beaufortzeist.nl.

Het is zover! De verkoop van de 19 luxe appartementen van Beaufort in Kerckebosch Zeist is gestart! Om in aanmerking te komen voor het appartement van uw dromen dient u zich digitaal in te schrijven via uw persoonlijke account op de website www.beaufortzeist.nlInschrijven kan tot maandag 14 februari 12.00 uur. 

Exclusief, toekomstbestendig en luxe wonen in een unieke bosrijke omgeving. In een nieuw en duurzaam appartement met een royale buitenruimte. Rust, ruimte en groen. Elke dag weer. Dat is wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist.

Beaufort is, naast de groene woonbeleving in Kerckebosch, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante terrassen die volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen bepalen de sfeer in en om uw woning. Door de grote glazen gevels hebben de appartementen een natuurlijke lichtinval. Hierdoor onderstaat een directe verbinding met het bomenrijke landschap rondom. Vanuit uw appartement stapt u zo uw eigen terras op en kijkt u het bos in. Dat is nog eens genieten!

Meer informatie

23 startersappartementen Holzenbosch Voorthuizen

Inschrijven kan tot maandag 20 december 12.00 uur

Aan de rand van de nieuwe wijk Holzenbosch in Voorthuizen worden 23 starterswoningen gebouwd. Optimaal genieten van een energiezuinige en duurzame woning in de buurt van al het moois dat Voorthuizen te bieden heeft.

Voor deze sociale koopappartementen gelden voorwaarden met betrekking tot uw actueel (gezamenlijk) bruto jaarinkomen en een zelfbewoningsplicht van 10 jaar. Lees deze voorwaarden goed door op de site www.nieuwbouwvoorthuizen.nl

De woningen worden uiteraard gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling.

Meer informatie

Prinsenbosch Voorthuizen

Wonen aan de rand van het ruige ongerepte bos, te midden van de weilanden waar de paarden vrij kunnen draven en de dauw ’s ochtends het gras bedekt. In het hart van dit natuurschoon wordt een exclusief landgoed gerealiseerd dat ruimte biedt aan vijftien uitermate royale kavels waarop zeer grote villa’s gebouwd mogen worden.

Meer informatie

Voorthuizen Het Poortje

58 woningen aan de rand van Voorthuizen

Bij de oostelijke entree van Voorthuizen ontwikkelt De Bunte Vastgoed Oost 58 woningen. Het woningbouwprogramma bestaat uit 12 (half)vrijstaande woningen, 24 rijwoningen en 22 appartementen. 

Meer informatie

Voorthuizen Kromme Akker Zuid 2

Ca. 60 woningen

Kromme Akker Zuid 2 maakt deel uit van uitbreidingswijk Voorthuizen-Zuid. Deze wijk zal met circa 60 woningen een invulling vormen van het braakliggende terrein gelegen tussen de wijk Kromme Akker en de nieuwbouwwijk Wikselaarse Eng.

Kromme Akker Zuid 2 is gelegen op een ideale locatie dicht aan de rand van Voorthuizen én vlakbij het gezellige centrum. Bovendien bevinden voorzieningen zoals een basisschool en het nieuwe ‘Trefpunt’ van Voorthuizen zich op een steenworp afstand van de wijk.

Meer informatie

Evergreen Zeist

Zowel de appartementen als de townhouses zijn inmiddels VERKOCHT

Op de voormalige locatie van het wijkinformatiecentrum in Kerckebosch, een van de mooiste wijken van Zeist, wordt een bijzonder en hoogwaardig project gerealiseerd: Evergreen. Het plan is gesitueerd in een parkachtige setting, omgeven door rust en ruimte, maar toch op korte afstand van alle voorzieningen.

Meer informatie

Villa Woestduin Doorn

Schrijf u hier in als geïnteresseerde voor een van de 42 luxe all-inclusive appartementen in Doorn.

Meer informatie

Versteghehof

8 RIANTE APPARTEMENTEN
De 8 riante appartementen met royale en talrijke raampartijen hebben een woonoppervlakte variërend van 140 tot 169 m². Alle appartementen zijn voorzien van fijne luxe, een royaal terras variërend van 21 tot 46m², een eigen berging en 2 eigen parkeerplaatsen in het souterrain.

6 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN
De 6 levensloopbestendige woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer gecombineerd met een woon-/eetkeuken, iedere woning heeft een slaap- en badkamer op de begane grond. De verdieping is standaard uitgerust met een 2e en 3e slaapkamer waarbij een 2e badkamer tot een optie mogelijkheid behoort. Alle woningen worden standaard voorzien van een eigen berging en een dakterras. Bouwnummer 2 is tevens standaard voorzien van een carport. De woonoppervlakte is variërend van 138 tot 152 m².

Meer informatie

Hoevelaar “Oevergras” te Woudenberg

Landelijke sfeer met een dorps karakter. Oevergras is onderdeel van het grotere plan Hoevelaar dat komende jaren ontwikkeld wordt ten oosten van Woudenberg, tussen de bestaande bebouwing en de voormalige spoorlijn naar Amersfoort.

Meer informatie

De Hooge Riet te Ermelo

Vanaf uw terras kijkt u uit over glooiende grasvelden met historische bomen. Fluitende vogeltjes, een eekhoorn springt van tak naar tak, het licht speelt met het glas-in-lood boven de entree van het markante rijksmonument. Een droomplek. En het zou zomaar eens uw thuis kunnen zijn. Want De Hooge Riet in Ermelo wordt omgetoverd in een unieke plek om te wonen. 

Meer informatie