Uw ‘wedding planner’ voor verbouwen en verhuizen

Peacock & Partners ontzorgt nieuwe woning eigenaren tijdens het traject ‘van dromen tot wonen’. Want na de aankoop van de woning, ontstaat vaak een drukke periode van keuzes, inkopen, coördinatie en planning, afstemming en toezicht. En niet zelden leidt dat tot onnodige stress, uitloop van de planning en overschrijding van kosten.

Peacock & Partners ontzorgt u in het complete proces van ontwerpen tot bewonen. We treden hierbij op als een ‘wedding planner’ voor verbouwen en verhuizen. Het selecteren van de juiste architect, het vinden van de aannemer, de loodgieter of de stukadoor, het aanpassen van de tuin, het verduurzamen van de woning of het inrichten van de man-cave: wij organiseren het met ons groeiend portfolio van zorgvuldig geselecteerde partners.

Door een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde vaklieden en leveranciers besparen we u veel tijd en twijfel tijdens het zoekproces. Tijdens de uitvoering houden wij toezicht op de werkzaamheden, de planning en het budget.  Door middel van foto’s en video’s houden we u voortdurend op de hoogte van de voortgang. Zo blijft u ook vanaf uw werk, uw vakantie of business trip in control!