Een familiegevoel

Bij welke vestiging u ook naar binnen loopt, u zult altijd de warme sfeer en familieband ervaren. Bij alle medewerkers staat vriendelijkheid en service hoog in het vaandel en helpen we waar we kunnen.

Delen van kennis

Regelmatig organiseren we kennis-sessies.  Waar het ene kantoor vaak te maken krijgt met specialistische zaken zoals erfpacht of de Natuurschoonwet 1928 – is het andere kantoor specialist wanneer het om agrarisch vastgoed gaat. En die kennis delen we met elkaar zodat we uiteindelijk de best mogelijke service en kennis naar onze klanten kunnen overbrengen. Uiteraard is er na afloop ruimte voor een hapje of drankje en maken we van de gelegenheid gebruik om persoonlijk bij te praten.

Teambuilding

Het ene kantoor luncht iedere dag gezamenlijk, het andere kantoor viert stellig de VRIJMIBO. Maar we doen ook veel samen. We luiden de zomervakantie in met een actieve buitendag – wanneer ons prachtige magazine van de drukpers afrolt vieren we dat met trots – en komen we aan het eind van het jaar samen voor een kerstborrel of diner en staan we stil bij successen van het afgelopen jaar.

 

Op zoek naar een baan binnen de makelaardij? Bekijk hier onze actuele vacatures en solliciteer direct!

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures.

Open sollicitatie

Wil je graag werken bij Drieklomp maar zie je geen passende vacature? Stuur hier je open sollicitatie.

(Afstudeer) stages

Ben je op zoek naar een stageplek met focus op de makelaardij? Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires. Misschien is er op 1 van onze 6 vestigingen wel plek voor jou!