Samen zorgen we voor een mooi gebit en een stralende lach!

Tandartspraktijk De 3 Linden
Tandartspraktijk De 3 Linden in Achterveld biedt reguliere tandheelkunde in de regio voor patiënten van alle leeftijden en heeft zich gespecialiseerd in esthetische behandelingen. De mondhygiënisten en preventieassistenten zorgen voor een goed fundament van het gebit. Verdere preventie en tandheelkundige behandelingen voeren de tandartsen uit.

 

Nieuw: Netflix voor een ontspannen tandartsbezoek!
Vanuit de tandartsstoel je favoriete Netflixserie kijken tijdens een lange behandeling. Tandartspraktijk De 3 Linden in Achterveld biedt vanaf heden patiënten de keuze om dat te doen als afleiding voor een soms stressvolle behandeling.

Angst voor de tandarts staat nog altijd op nummer 1 als het gaat om de meest voorkomende angsten. Regie over de behandeling, afleiding en pijnstilling helpen daarbij. Je focus verleggen op mooie beelden of prettige muziek. Met een Beats koptelefoon en een 32-inch televisie boven de behandelstoel speelt Tandartspraktijk De 3 Linden in op nog meer comfort en gemoedsrust.

Initiatiefnemer is tandarts Ralph Wilking. ‘Met gepersonaliseerde zorg voelt iedereen zich veilig en gezien,’ zegt Wilking. ‘Onze praktijk ademt al een kalme sfeer, in de kamers willen we de patiënt nog meer in de watten leggen voor een prettige ervaring. Zo bieden we de patiënten ook altijd een zonnebril aan.’

‘Minder angst, ontspanning, controle over licht en geluid, met Netflix boven de stoel creëren we echt het wow effect,’ vult tandarts Diana Draaijer aan. ‘En veel patiënten zien daardoor minder op tegen een volgend bezoek.’