Meker Tuinen

Uw droomhuis verdient een droomtuin! Dat is het uitgangspunt bij alles wat Meker Tuinen doet, al ruim 30 jaar lang. Begonnen in het Gooi, sinds een aantal jaren met een hoofdvestiging in Nijkerkerveen en vestigingen in Delfgauw en Heillo zijn wij inmiddels toonaangevend in ontwerp en aanleg van droomtuinen, zowel in Nederland als in diverse andere landen. Wij ontwerpen zelf maar werken ook op veel projecten samen met de top van de Nederlandse tuinarchitecten, vervolgens zorgen wij integraal voor de realisatie van projecten.

Van schets tot en met oplevering werken wij nauw samen met de opdrachtgever, die op alle gebieden (voortgang, werkvolgorde, financi├źn, inkoop, etc) wekelijks of maandelijks punctueel op de hoogte wordt gehouden door de projectleider. In alle opzichten werken wij met een optimaal transparant systeem.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op, wij ontvangen u graag en laten met plezier een greep uit onze gerealiseerde projecten zien. Zodat u in alle rust en vrijheid kunt besluiten of u ook een Meker-tuin bij uw nieuwe huis wilt laten realiseren.