Krommeweg 25 Elspeet

Koopsom € 360.000 k.k.

Omschrijving

LANDELIJK EN VRIJ WONEN

Houdt u van het landelijke gebied en wilt u vrij wonen in een prachtige nieuwgebouwde energieneutrale villa? Dan heeft u nu de kans!

Magnifiek gelegen, met aan de voorkant vrij uitzicht over de weilanden richting de bosrand, wordt deze prachtige kavel met bouwvergunning voor een fraaie rietgedekte villa aangeboden.
De ligging is uniek en een buitenkans om de Veluwe in optima forma te beleven op loopafstand van de heidevelden en natuurlijk de Elspeetse schaapskooi.

De kavel van 677 m² ligt met de achterkant tegen de dorpskern aan waardoor u uitermate centraal woont maar ook heerlijk vrij en rustig met veel privacy. Steden zoals Harderwijk, Amersfoort en Zwolle liggen op circa 30 autominuten rijden.

WONING
De impressies zijn van de woning waarvoor de gemeente een omgevingsvergunning heeft afgegeven. Deze nieuw te bouwen woning heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 160 m². De woning heeft veel ruimte en biedt mogelijkheden voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping ruimte voor twee slaapkamers en een tweede badkamer. Tot slot is er nog een kelderruimte.
Kortom: heerlijk landelijk wonen in prachtige levensloopbestendige woning in Elspeet.

TUIN
De woning is gesitueerd op een ruim bemeten perceel en de tuin is georiënteerd op het zuidoosten. De tuin dient nog aangelegd te worden. Conform regelgeving gemeente Nunspeet dienen er infiltratiekratten worden aangebracht.

BIJZONDERHEDEN
– Er is zowel een bodem- als een asbestonderzoek gedaan. Deze rapporten zijn beschikbaar evenals de bouwtekening van de woning waarvoor de gemeente Nunspeet de bouwvergunning heeft verleend.
– Omdat het een bouwkavel betreft is er 6% overdrachtsbelasting van toepassing.
– De nutsvoorzieningen dienen door de koper zelf aangevraagd te worden, deze liggen reeds aan de weg (de bouwkast en de waterput zijn inmiddels geplaatst op het perceel en worden nog aangesloten door Liander).
– Let op: de tekeningen en impressies dienen ter indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
– Zoals aangegeven is de te bouwen woning gasloos en zo goed als energie neutraal.

Voor specifieke vragen over de bouwmogelijkheden en het bestemmingsplan kunt u terecht bij de Gemeente Nunspeet of op ruimtelijkeplannen.nl

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Nunspeet

Kenmerken

Algemeen

koopsom
€ 360.000 kosten koper
Aangeboden sinds
14 april 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Perceel
677 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Nunspeet F 7498
Oppervlakte
677 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
NST01-F-7498
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Overige media

Krommeweg 25
Elspeet
Koopsom € 360.000 k.k.