Marketing ondersteuning

De juiste aandacht maakt bijna elk object verkoopbaar.

Wij hebben inzicht in de plekken waar de doelgroep zich bevindt en de kanalen en middelen die zij gebruikt. We beoordelen samen welke kanalen worden ingezet. We bieden veel mogelijkheden.

Basispresentatie: aandacht voor elk object

Voor elk object bieden we een voortreffelijke presentatie.

 • Fotoreportage: Een professionele fotograaf adviseert u over het zo optimaal mogelijk presenteren van uw woning. Hierna wordt een uitgebreide fotoreportage gemaakt. Het grote aantal van 40 of meer foto’s geeft uw woning een hogere positie in de zoekresultaten op Funda.
 • Brochure: Met zorg en aandacht schrijven we een wervende tekst en maken we een prettig ogende brochure.
 • Plattegronden: We zorgen voor digitale plattegronden en een meetcertificaat voor in de brochure. Uw woning wordt ingemeten conform NEN 2580.
 • Bord: Indien gewenst plaatsen we een stijlvol bord voor uw woning.

Extra aandacht

Voor sommige objecten is extra aandacht wenselijk. Hiervoor staan ons veel middelen ter beschikking. Aan deze middelen zijn kosten verbonden, maar ze brengen ook profijt. Bijkomend voordeel: een woning met veel extra beeld of materiaal eindigt hoger (of zelfs bovenaan) in de zoekresultaten op Funda.

 • Bouwkundige keuring: Een erkend bureau brengt een professioneel rapport over de bouwkundige staat van uw woning uit.
 • Adverteren: Verderop leest u over de mogelijkheden.
 • Digitale restyling: Als het moeilijk is om door een bestaande situatie heen te kijken, laten we met digitale beelden (artist impressions) zien wat een ander interieur met de ruimte en sfeer kan doen.
 • 360 graden fotografie: Geïnteresseerden ervaren dat zij zelf in de ruimte staan.
 • Hoogtefotografie: Biedt de mogelijkheid om het hele terrein én de omgeving te laten zien.
 • Hoogtefilm: Met een drone filmen we de ruimtelijkheid van uw onroerende zaak. Dit levert spectaculaire beelden op!
 • Video: Een exclusieve film gemaakt door professionals brengt sfeer en ruimte nog beter in beeld. Voor social media doeleinden is een video van de woning onmisbaar om optimaal te kunnen responderen.

Online media

 • Funda: Als NVM-makelaar heeft Drieklomp toegang tot het plaatsen van uw woning op Funda.
 • Extra mogelijkheden op Funda: Funda biedt extra mogelijkheden om uw huis te presenteren aan een groter publiek. Bijvoorbeeld door de woning een Toppositie te geven of een Blikvanger in te zetten. Funda bied ook de optie ‘Woning in Beeld’ waarbij uw woning op de homepage van Funda getoond wordt.
 • Social Media: Drieklomp beschikt over goed bezochte en actieve social media kanalen. Via Facebook en Instagram bieden wij de mogelijkheid om betaalde advertenties te vertonen bij een bepaalde doelgroep en/of regio. Het vertonen van een video van uw woning valt op en respondeert weer beter dan enkel een selectie foto’s. Echter, indien er gekozen wordt voor een betaalde advertentie met video dan zorgen wij ervoor dat deze wordt getoond aan een vooraf geselecteerde doelgroep waarmee geïnteresseerden gericht en kwalitatief worden bereikt.

Offline media

 • Adverteren: Drieklomp beschikt over een eigen marketing afdeling. Hierdoor is er een mediaplan beschikbaar wat bestaat uit regionale kranten, landelijke dagbladen, (woon)magazines, vakbladen en overige relevante titels. Voorbeelden zijn o.a. Het Financieele Dagblad, Quote, Quote500, Stijlvol Wonen etc. Ook voor hippisch vastgoed werken we samen met grote paarden-platforms zoals De Hoefslag en het ledenmagazine van de KNHS. Samen met onze marketingafdeling adviseren wij u graag over het vinden van uw doelgroep en zetten de advertentie vervolgens uit tegen speciale tarieven.

Onze eigen media

 • Geavanceerd klantenmanagementsysteem: Met privilege e-mails worden woningzoekers op basis van hun eigen wensen en criteria geïnformeerd alvorens een woning op de landelijke websites verschijnt. Op deze manier krijgen ingeschreven woningzoekers altijd voorrang! Staat u nog niet ingeschreven in ons systeem? Via www.drieklomp.nl vult u een zoekopdracht in en geeft u uw zoekcriteria aan. Zo mist u niets!
 • Drieklomp Magazine: Ons paradepaardje! 2 x per jaar geven we in een oplage van 25.000 stuks ons luxe Drieklomp Magazine uit van ruim 200 pagina’s. Naast een selectie van het actuele aanbod droomhuizen maken we woonreportages, besteden we aandacht aan kunst & cultuur, het buitenleven, culinaire tips en inspireren we al meer dan 20 jaar iedereen die van interieurs en wonen houdt. Het Drieklomp Magazine wordt gemaakt door onze eigen redactie met veel passie en met maar 1 doel: het bereiken van uw doelgroep en het inspireren van onze lezers.
 • Drieklomp.nl: Onze website wordt gemiddeld door 45.000 potentiële kopers per maand bezocht. Daarmee staat deze in de top van de meest bezochte makelaarssites van Nederland.
 • Drieklomp app: Onze app toont meer dan 500 villa’s, landhuizen en boerderijen en kent inmiddels al meer dan 10.000 gebruikers.
 • Social media: Extra exposure bieden we op onze social media kanalen. Volg ons op Facebook, Instagram en/ of LinkedIn.
 • Beurzen: Drieklomp is als een van de weinige makelaars actief aanwezig op Home and Garden Fairs, Polo wedstrijden, outdoor evenementen en business events. Waarom? Hier bereiken wij immers uw doelgroep.

Neem contact op

In 3 stappen naar VERKOCHT

Stap 1 Verkoopadvies

Kennis van uw huidige woning. Wij brengen geheel vrijblijvend een verkoopadvies uit en geven u advies over een eventueel vervolgtraject. Wij ontzorgen u in het complete verkooptraject!

Stap 2 Te Koop

Nadat u de opdracht tot dienstverlening heeft ondertekend gaan we aan de slag. Er wordt een brochure gemaakt, teksten geschreven, de fotograaf wordt ingepland. Bezichtigingen worden afgestemd en we koppelen altijd iedere afspraak bij u terug.

Stap 3 Verkocht

Uw woning verkocht? Wij stellen de koopakte op en begeleiden u tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Indien gewenst plaatsen we een VERKOCHT bord in de tuin. Nog geen nieuwe woning gevonden? Ook daarin adviseren we graag en begeleiden we u als aankoopmakelaar.