Vraag uw kaarten aan

HET NK JACHTPAARDEN – U KOMT TOCH OOK?

Op zaterdag 20 april vindt het NK Jachtpaarden plaats op het prachtige Landgoed Maarsbergen. De dag waarop de jachtruiters van de Nederlandse verenigingen strijden om de felbegeerde titel. Wie gaan er als Nederlands en Nationaal Kampioen 2024 naar huis?

De dag start met de keuring van de jachtpaarden. Tijdens deze keuring beoordelen de juryleden de gangen en het exterieur van het paard. Aansluitend start de terreinproef waarbij in koppels een crossparcours over het terrein van het prachtige Landgoed Maarsbergen wordt afgelegd.

Het NK Jachtpaarden is een sportieve, spannende en gezellige dag voor iedereen. Voor bezoekers biedt het strodorp eersterangs uitzicht over het parcours, leuke stands en natuurlijk een bar voor een heerlijk hapje en drankje. Na de demonstratie van de Koninklijke Nederlandsche Jachtvereniging sluiten we samen het jachtseizoen af.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters is als sponsor aanwezig en nodigt graag haar relaties uit!

Aan het einde van de dag sluiten we af met een gezellige borrel. Deze aangeklede borrel wordt u mede aangeboden door Broekhuis LandRover/Jaguar Utrecht – onze partner tijdens dit event!

WANDELING & BORREL

WANDELING

Het is mogelijk om tussen 12:00-15:00 uur onder begeleiding een wandeling te maken over het wedstrijdterrein. Tijdens de wandeling wordt er verteld over het kasteel en het landgoed, de wedstrijd en het parcours met de hindernissen. Tussendoor zult u de paarden voorbij zien rijden. Een unieke manier om een beter beeld te krijgen van het spektakel!

De wandelingen vinden meerdere keren plaats. Wilt u mee met één van deze wandelingen? Geef dit dan aan in de opmerkingen op het aanmeldformulier!

BORREL

Aan het einde van de dag, ca. 17.30 uur, sluiten we af met een gezellige borrel. Deze aangeklede borrel wordt u mede aangeboden door Broekhuis LandRover/Jaguar Utrecht – onze partner tijdens dit event! U kunt aangeven op het formulier of u bij de borrel aanwezig bent. U bent van harte welkom!

 

 

CONTACT & BEREIKBAARHEID

Het prachtige Landgoed Maarsbergen ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, op de rand van de Gelderse Vallei. Landgoed Maarsbergen is een particulier landgoed, dat inspireert door eigentijds beheer en zorgvuldig behoud van cultureel erfgoed, bos, natuur en landschap.

Route: stel de navigatie in op “Maarnsegrindweg 30, 3953 LW Maarsbergen”. Zodra u de Provinciale weg N226 verlaten heeft volgt u de bordjes en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

CONTACT:

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Zeist

E-mail: zeist@drieklomp.nl

Tel. 030-6920714