WELKOM IN ZEIST

De vestiging in Zeist bestaat sinds 2004. Langs de rotonde op de Laan van Beek en Royen en de Arnhemse Bovenweg staat de herkenbare witte villa. Al 13 jaar is directeur Richard van Dolder als makelaar actief op de Utrechtse Heuvelrug. Al meer dan 10 jaar stuurt hij het team aan, bestaande uit 6 professionals.

“Het werkgebied van de Utrechtse Heuvelrug strekt zich uit van Utrecht tot aan Rhenen; van de Stichtse Lustwarande tot aan de overgang van de Gelderse Vallei naar hartje Utrecht. Historische landgoederen, rijksmonumenten en buitenplaatsen zijn ons niet vreemd. Hierdoor hebben we ruime kennis van specialistische zaken zoals erfpacht en de Natuurschoonwet 1928 in huis. Onze doelgroep? Dat zijn mensen die naast hun drukke baan of na hun pensioen willen onthaasten in een fraaie woonomgeving met goede bereikbaarheid”.

Laan van Beek en Royen 30, 3701 AJ Zeist

030 – 692 0714 zeist@drieklomp.nl

Het team

Met wie heeft u contact?

Bij Drieklomp te Zeist werken Richard, Roeland en Monique in de buitendienst als makelaar. Nikki en Emma beantwoorden de telefoon en plannen graag een afspraak met u in. Christijn is verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten voor alle Drieklomp vestigingen en werkt regelmatig vanuit kantoor Zeist. Zoekt u rechtstreeks contact met één van onze medewerkers klik dan op de foto, of stel uw vraag via onderstaand formulier.

Richard van Dolder
DIRECTEUR / REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR
Roeland van Dommelen
REGISTER MAKELAAR
Monique Wijffelaars
KANDIDAAT REGISTER MAKELAAR-TAXATEUR
Nikki Tinselboer
COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST
Emma van Doorn
COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST
Christijn Kemps
MARKETING EN COMMUNICATIE
3

Stel uw vraag