Witzand 0 ong Barchem

koopsom € 875.000 k.k.

Omschrijving

Witzand 1 ong. te Barchem

Stoer en puur. Iets voor u?
Ongekende woonlocatie(s) aan de flanken van de Kale en de Lochemse Berg

Uw volgende avontuur kon hier wel eens beginnen: een prachtplek ter grootte van ruim 1 hectare om uw eigen droomhuis te creëren. Met een ultiem gevoel van privacy. Authentiek gelegen aan een slingerende landweg langs weilanden en eeuwenoude bossen.

Op de plek waar kortgeleden nog een oude woonboerderij stond is nu ruimte voor een vrijstaand huis (van ca. 2.000 m³) of twee ruime, geschakelde woningen (van elk circa 1.000 m³). Bijna alles is nog mogelijk. Wordt het een ruige schuurwoning of een eigentijds ontwerp met veel glas om de natuur zoveel mogelijk binnen te laten?

Een goed begin: de huidige eigenaar heeft alvast de opstallen gesloopt, bodem- en flora/faunaonderzoeken verricht en aansluitingen voor een bouwput aangebracht. Ook zijn er een erfinrichtings- en beeldkwaliteitsplan opgesteld ten behoeve van het in 2021 gewijzigde bestemmingsplan. Bijgebouwen zijn toegestaan ter grootte van 125 m² per woning.

Wandeldorp Barchem ligt midden tussen de weilanden en bossen en staat bekend om zijn rust en ruimte. Rondom vind je de mooiste bospaden om te wandelen, fietsen of om paard te rijden. De rivier de Berkel kronkelt achterlangs en nodigt zowel in de zomer als in de winter uit tot een frisse duik. Voor een basisschool, de bakker en horeca-etablissementen hoeft u het dorpje niet uit. Het gastvrije Lochem met een schouwburg, middelbare school en treinstation is dichtbij.

Vraagprijs
€ 875.000,- k.k. incl. BTW

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Gorssel

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 875.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 juli 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond,
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Perceel
10.214 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lochem N 46
Oppervlakte
10214 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LCM00-N-46
Bekijk alle kenmerken
Witzand 0 ong
Barchem
koopsom € 875.000 k.k.