Verkocht

Russulalaan 0 ong Ermelo

Verkocht

Omschrijving

LET OP: BIEDEN VANAF € 650.000,- v.o.n.

EEN FANTASTISCHE LOCATIE OM UW EIGEN DROOMVILLA TE REALISEREN!

Een oase van ruim 3.200 m² te midden van de Veluwe bossen. “Een geschenk van de natuur”. De Veluwe is het belangrijkste bosgebied van Nederland met een enorme verscheidenheid aan begroeiing. Dichte bebossing gaat langzaam over in heidegebied dat weer verandert in naaldbos. Midden in de natuur valt de hectiek van de dag van u af en kan het onthaasten beginnen. In de ochtend trakteert de ontwakende natuur u op een concert van vogelgeluiden. Het gezoem van insecten is de achtergrondmuziek. Verse sporen van bosdieren in en rond de tuin vormen iedere dag weer een uitdagend raadsel van de natuur. Waren hier reeën, een vos of misschien toch een haas? Denkt u overigens nu niet dat u heel eenzaam woont! Vanuit dit paradijselijke stukje natuur bent u slechts op 10 minuten fietsafstand verwijderd van het gezellige dorp Ermelo. Ook als uitvalbasis voor de Randstad ideaal, binnen 60 minuten is alles te bereiken.

Is het uw droom om naar eigen inzicht een fantastisch villa te bouwen op deze unieke locatie? Dan krijgt u hier de kans. Duik in uw creativiteit en geef uw fantasie de ruimte. Er gelden voor dit project geen aannemer-/architect verplichtingen dus u kunt aan de slag met de ontwerpers en bouwers van uw eigen keuze. Er zijn zeer royale bouwmogelijkheden en een combinatie van wonen en werken aan huis is desgewenst mogelijk.

BESTEMMING EN BOUWMOGELIJKHEDEN
Op de kavel is het bestemmingsplan “Hoek Ericalaan – Russulalaan” van toepassing, welke is vastgesteld door de gemeente Ermelo d.d. 05-09-2013. Voor het perceel gelden ruime bouwmogelijkheden. De bouw van een royaal vrijstaand woonhuis met een maximale inhoud van 750 m³ is (bovengronds) toegestaan. Met een goothoogte van 4 meter en een nokhoogte van 8 meter. De bouw van een bijgebouw (inclusief aan- en uitbouw van de woning) is toegestaan tot een oppervlakte van maximaal 85 m². Met een goothoogte van 3 meter en een bouwhoogte van 5 meter.
Een combinatie van wonen en werken is eveneens toegestaan (aan huis verbonden bedrijf/beroep). Er is sprake van een woonbestemming met daarnaast de bestemming tuin/bos. Het geheel is gelegen binnen de Groene Ontwikkelingszone van de provincie Gelderland.

De voorschriften van het plan kunnen wij u op aanvraag verstrekken. Het gehele plan is te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

AANVULLENDE INFORMATIE

• De verkoop is onder voorbehoud gunning verkoper.
• Het bouwplan is onder voorbehoud goedkeuring verkoper. Dit voorbehoud wordt opgenomen in de koopovereenkomst.
• In het concept akte van levering zijn verdere bepalingen opgenomen, welke onlosmakelijk is verbonden met de koopovereenkomst.
• Op het perceel is een beplantingsbepaling van toepassing, welke is weergegeven in de situatieschets.
• De aansluiting voor water, energie en riolering dient koper zelf aan te vragen.
• De levering van de kavel zal plaatsvinden bij notariskantoor Pot & Koekoek te Ermelo.

KIJKDAGEN

• Vrijdag 24 september 2021 – 14.00- 16.00 uur
• Zaterdag 25 september 2021 – 13.00- 15.00 uur

• Sluiting inschrijving donderdag 7 oktober 2021 12.00 uur.
• Aanmelden voor de kijkdagen kan door een afspraak te maken via ons kantoor.

Bieden vanaf € 650.000,- v.o.n.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond,
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen

Oppervlakten en inhoud

Perceel
3.269 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ermelo E 3696
Oppervlakte
3269 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
EML00-E-3696
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Russulalaan 0 ong
Ermelo