‘Groot Nyenbeeck’ Doornsteeg fase 2 – Nijkerk

Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie neem contact op met Drieklomp Makelaars te Voorthuizen via tel.0342-474000.

Woongenot is een verzamelbegrip dat bestaat uit diverse belangrijke elementen die als geheel iets aangenaams opleveren. Dat begint bijvoorbeeld bij de ligging van de woning. Hoe is de bereikbaarheid? Hoe veilig is de wijk voor mijn spelende kinderen? En vind ik belangrijke voorzieningen als scholen en een supermarkt bij mij in de buurt? Belangrijke vragen waar het project ‘Groot Nyenbeeck’ in Nijkerk een bevredigend antwoord op geeft.
 
Naast een gezellig stadscentrum met mooi gevarieerde terrassen en een aantrekkelijk winkelaanbod is Nijkerk ook vanwege de ideale ligging ten opzichte van rijkswegen een heerlijke plek om er te wonen. Maar ook liefhebbers van cultuur halen hun hart op in en om Nijkerk.
 
Het winkelaanbod is bijzonder gevarieerd. Een keur aan scholen, (sport)verenigingen en kerken zorgen ervoor dat inwoners de stad niet uit hoeven voor allerhande voorzieningen. Geniet u van de natuur? Dan is een fietstocht in het waterrijke buitengebied een absolute aanrader.
 
Het project ‘Groot Nyenbeeck’  is gelegen in het grote uitbreidingsplan ‘Doornsteeg fase 2’ in  Nijkerk. Een bijzonder kindvriendelijke woonwijk waarbij duurzaamheid een belangrijk centraal thema is. Dit thema krijgt dan ook op velerlei wijze gestalte in de nieuwe woonwijk. Denk daarbij ook aan de duurzame inrichting van de openbare ruimte, met duurzame materialen en LED-straatverlichting. Alles gericht op een betere toekomst. Een verantwoorde leefomgeving waar het niet alleen goed toeven is, maar waar u jaren naar tevredenheid zult wonen. Alles volgens de eisen van de toekomst.
 
De woningen van het project ‘Groot Nyenbeeck’ worden standaard energiezuinig uitgevoerd. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met het toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept. Enkele in de basis genomen duurzame en energiezuinige maatregelen zijn; bouwkundige schil, lucht-water warmtepomp, HR ++ glas, vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping en PV-panelen.

De woningen

4 Vrijstaande woningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 420 m² tot 594 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 160 m² tot 202 m²
– koopsommen vanaf € 725.000,- v.o.n. tot € 880.000,- v.o.n.

12 Twee-onder-één-kapwoningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 218 m² tot 444 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 152 m² tot 170 m²
– koopsommen vanaf € 510.000,- v.o.n. tot € 595.000,- v.o.n.

6 Hoekwoningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 190 m² tot 368 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 120 m² tot 139 m²
– koopsommen vanaf € 400.000,- v.o.n. tot € 455.000,- v.o.n.

8 Middenwoningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 129 m² tot 152 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 120 m² tot 134 m²
– koopsommen vanaf € 315.000,- v.o.n. tot € 328.500,- v.o.n.

De twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een garage.

De hoek- en middenwoningen worden standaard voorzien van een houten berging. De garages bij hoekwoningen zijn optioneel.

De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2020