Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Dit agrarisch object is verkocht

Nieuwe Kerkstraat 15 NIJKERKERVEEN

Vraagprijs € 539.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

Dat kan op de Nieuwe Kerkstraat 15! Tussen Nijkerkerveen en Holkerveen mogen wij u deze VRIJSTAANDE WONING met diverse opstallen aanbieden op een perceel van 3.578 m². De woning staat aan een uitloper van de kern naar het buitengebied, waar zich nog veel oude bebouwing bevindt uit de tijd van de veenontginningen.

De vrije ligging biedt rust en geeft mooie uitzichten over de omliggende weilanden, terwijl alle voorzieningen in de nabijheid zijn. Binnen enkele minuten staat u in het centrum van Nijkerkerveen, waar zich enkele winkels, een dorpshuis, twee basisscholen, drie kerken en een omvangrijk sportcomplex met horecagelegenheid bevinden. Ook dorpen en steden als Amersfoort, Nijkerk en Hoevelaken zijn dichtbij. De bereikbaarheid is perfect met de snelwegen A1 en A28 op een steenworp afstand.

De woning en bijgebouwen zijn goed onderhouden, maar verkeren grotendeels nog in de originele staat. Wilt u dit object moderniseren en tot uw plek van thuis maken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

BOUWKENMERKEN

- Bouwjaar : omstreeks 1960 (in 1986 is het pand deels gerenoveerd)
- Bouwwijze : de woning is traditioneel gebouwd en pannen gedekt, geheel voorzien
van spouwmuren, hardhouten kozijnen.
- Isolatie : de woning is deels geïsoleerd en voorzien van thermopane beglazing.
- Woonoppervlakte : circa 156 m²
- Inhoud : circa 595 m³.

INDELING

Parterre
De woning bestaat op dit moment uit twee wooneenheden. U komt het voorste woongedeelte binnen via de zijkant van de woning. Hier is een ruime hal gesitueerd met de trap naar boven (voorzien van een trapkast) en een eenvoudige douche- en toiletruimte. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een royale keuken en woonkamer. Het gedateerde keukenblok is voorzien van een koelkast, een kookplaat en een dubbele spoelbak.

De begane grond van het voorste woongedeelte is voorzien van centrale verwarming middels een Vaillant CV-ketel uit 2002.

Het tweede woongedeelte betreedt u via een aparte entree, eveneens aan de zijkant van de woning. Vanuit de entree komt u in een ruime keuken, waar een eenvoudig keukenblok aanwezig is. De woonkamer is met twee deuren aan de keuken verbonden. Achter de woonkamer bevindt zich een kleine slaapkamer, met een inbouwkast.

Dit woongedeelte wordt verwarmd middels gevelkachels en een gashaard.

Eerste verdieping
De voorzijde van de woning is voorzien van een ruime overloop, afgewerkt met isolatieplaten, waar een slaapkamer is gerealiseerd. In deze slaapkamer is centrale verwarming aanwezig. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een aparte overloop, met twee inloopkasten, en de toegang tot twee slaapkamers. Via een vlizotrap is een kleine vliering te bereiken.

BIJGEBOUWEN

Achter de woning bevinden zich een fraai sfeervol bakhuisje van circa 15 m² en een authentieke waterpomp.

Aan de voorzijde van het perceel, ter plaatse van de oprit, staat een kapschuur van circa 205 m², bestaande uit stalen damwand profielplaten. Een gedeelte van het gebouw is in gebruik als carport.

Naast de woning is in 1986 een stenen schuur gerealiseerd, met een oppervlakte van circa 246 m². Lange tijd is in dit gebouw vee gehuisvest, maar inmiddels wordt het gebruikt als opslagruimte. De stalinrichting is verwijderd, waardoor er nu sprake is van één grote ruimte. Er is krachtstroom aanwezig. Het dak is aan de binnenzijde voorzien van isolatie. Onder de schuur zijn de vroegere mestkelders nog aanwezig.

Aan de achterzijde van de schuur staat een eenvoudige berging, bestaande uit stalen damwand profielplaten, met een oppervlakte van circa 50 m².

De woning en de opstallen zijn gesitueerd op een ruim erf, geheel voorzien van klinkerbestrating en stelconplaten, en een grote tuin. Het perceel is grotendeels afgerasterd met een Heras hekwerk en ter plaatse van de woning en de tuin met een fraai gietijzeren hekwerk. Rondom het erf liggen de overige gronden, welke op dit moment in gebruik zijn als weiland.

AANVULLENDE INFORMATIE

PLANOLOGIE

De vigerende bestemming is 'Agrarisch met waarden – Landschappelijke waarden', met een bouwvlak van circa 2.750 m².

Het is een ideale plek voor bijvoorbeeld mensen met een aan huis gebonden beroep of bedrijf. De agrarische bestemming biedt u de mogelijkheid om hobbymatig wat dieren te houden. Daarnaast bestaan er wellicht mogelijkheden om de opstallen deels te amoveren en als zogenaamde 'sloopmeters' te verkopen of te gebruiken ten behoeve van functieverandering.

BIJZONDERHEDEN

• De bijgebouwen zijn allen voorzien van asbestcement golfplaten.
• In de koopovereenkomst worden de ouderdomsclausule en de asbestclausule opgenomen.
• De woning is aangesloten op alle nutsvoorzieningen.
• Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Overige bedrijf
Nevenbestemming
Wonen
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 35 a 78 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nijkerk
Sectie
G
Perceel
6070
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Nijkerk
Sectie
G
Perceel
6073
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nieuwe Kerkstraat 15 NIJKERKERVEEN

naar Nieuwe Kerkstraat 15 NIJKERKERVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand