Meikade 5 EDERVEEN

Vraagprijs € 695.000 k.k.

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING OP EEN KAVEL VAN RUIM 4000 M² MET DIVERSE SCHUREN.

Landelijk wonen tussen Lunteren, Ederveen en Ede. Op een mooie kavel van ruim 4.000 m² ligt deze goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING met diverse schuren. De woning is geheel onderkelderd en heeft zowel een slaapkamer als badkamer op de begane grond. De ideale plek voor een zzp'er of voor mensen die houden van wonen op het platteland. Op het royaal bestrate erf is er genoeg eigen parkeergelegenheid. De vrije ligging biedt rust en geeft een mooi uitzicht vanuit de woonkamer over de omliggende weilanden.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: omstreeks 1978
Bouwwijze: traditioneel, geïsoleerde spouwmuren
Isolatie: dakisolatie en dubbel glas
Woonoppervlakte: circa 185 m²
Inhoud: circa 900 m³
Perceeloppervlakte: 40 are en 95 centiare

INDELING

Parterre
Via de entree komt u in de hal van circa 18,9 m² waar zich de meterkast, een vaste kast, een gedeeltelijk betegelde toiletruimte en een badkamer (van circa 4,2 m²) met wastafel en douchehoek bevinden. Vanuit de bijkeuken (circa 4,9 m²) met wasmachine- en/of drogeraansluiting kunt u de kelder bereiken. De ruime slaapkamer (circa 14,9 m²) op de begane grond is voorzien van twee vaste kasten. Via de hal komt u vervolgens in een ruime woonkamer met open keuken, met een totale oppervlakte van circa 29,6 m². De woonkamer is voorzien van een gashaard, balkenplafond, nieuwe screens en een schuifpui naar buiten. In de eiken hoekkeuken is diverse inbouwapparatuur aangebracht, waaronder een oven, koelkast, koken op gas en anderhalve spoelbak. Tevens beschikt de woning over een extra woonkamer van circa 32,5 m². De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.

Eerste verdieping
Vide met overloop (circa 6,5 m²), welke toegang geeft tot drie zeer grote slaapkamers van circa 19,1 m², 20,2 m² en 22,1 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en een deur naar het balkon. De eerste verdieping beschikt tevens over een badkamer van circa 2,7 m² met toilet, douche en vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot balkon en een pantry met apparatuur, zoals koken op gas en een oven.

Tweede verdieping
Hier bevindt zich een grote zolder, welke middels een luik bereikbaar is.
Souterrain
Het souterrain heeft een oppervlakte van circa 84 m² met maar liefst vier verblijfsruimten.

BIJGEBOUWEN

Op het perceel staat een ruime stenen schuur van circa 390 m². Tevens is er een overkapping gerealiseerd met een oppervlakte van circa 15 m².

AANVULLENDE INFORMATIE

Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het perceel een agrarische bestemming en is een intensieve veehouderij ter plaatse toegestaan. De oppervlakte aan bedrijfsgebouwen en overkappingen mag circa 2.500 m² bedragen. Het bedrijf ligt in een verwevingsgebied.

• Keurig nette en verzorgde vrijstaande woning;
• Op de begane grond is een ruime badkamer en slaapkamer aanwezig, op de verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers en een badkamer;
• De voorzieningen van de dorpen Ede en Ederveen liggen op fietsafstand. De snelwegen A30 en A12 zijn eenvoudig en snel bereikbaar;
• In overleg met de gemeente kunnen de schuren hoogst waarschijnlijk gesloopt worden in ruil voor een bedrijfsbestemming;
• Fraaie siertuin;
• In de koopovereenkomst wordt de ouderdomsclausule en de asbestclausule opgenomen.

Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Overige bedrijf
Nevenbestemming
Vleeskalverenbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 41 a 5 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
EDE
Sectie
G
Perceel
2940
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
EDE
Sectie
G
Perceel
2941
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Meikade 5 EDERVEEN