Blarinckhorsterweg 19 Putten

Prijs op aanvraag 

Omschrijving

'GEMENGD AGRARISCH BEDRIJF'

Op een bijzonder mooie locatie in het buitengebied van Putten gelegen AGRARISCH BEDRIJF bestaande uit een melkvee- en voormalige varkenshouderij met grote woning en landerijen. Rondom het bedrijf ligt 12 hectare grond. Het geheel is uit te breiden tot maximaal ca. 21 hectare (inclusief veldkavels). Ideale locatie voor biologische veehouderij. Ruime NB vergunning aanwezig.

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 1870, maar door de jaren heen verbouwd.
Bouwwijze: de woning is traditioneel gebouwd, met pannengedekt.
Isolatie: gedeeltelijk thermopane beglazing. In 2018 is het dak vernieuwd.
Verwarming: centrale verwarming (Nefit van 2001), de woning is aangesloten op alle nutsvoorzieningen.
Woonoppervlakte: ca. 217 m²
Bruto inhoud: ca. 1.140 m³
Perceeloppervlakte: ca. 1,2 ha.

INDELING

Parterre
Entree met hal en vaste trap naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer met balkenplafond en authentieke schouw en naastgelegen werkkamer. Bijzonder royale woonkeuken. Er is een tweede hal met wasmachineaansluiting, toilet, berging en kelder. Een grote deel met achterentree en een tweede berging.

1e Verdieping
Ruime overloop, 5 slaapkamers en badkamer met douche en toilet.

BIJGEBOUWEN

Rundveestal:
Bouwjaar oude gedeelte is 1190 en het nieuwe gedeelte is 2003 gerealiseerd. Capaciteit voor 102 melkkoeien. Uitgevoerd in gedeeltelijk baksteen en gedeeltelijk bekleed met damwand en stalen spanten. Aan beide zijden is de stal voorzien van windbreekgaas. De dakbedekking is van abc golfplaten. De vloer bestaat uit beton. Afmeting ca. 30 x 36 m = ca. 1.080 m². Mestopslag 1.045 m3.

Indeling:
Tanklokaal met gehuurde melktank. Inhoud 6.000 liter. Robotruimte met 2 Lely Astronaut melkrobots, waarvan 1 melkrobot nog geleased wordt. Aan de voor- en achterzijde beschikt de stal over een grote toegangsdeur met een brede voergang. Er zijn ligboxen en een afkalfstal aanwezig.

Jongveestal:
Stal 1 (voormalige varkensschuur):
Capaciteit voor 28 stuks jongvee. Uitgevoerd in baksteen, een betonnen vloer en dakbedekking is van abc golfplaten. Aan linkerzijde zijn paardenstallen geplaatst. Afmeting ca. 13 x 25 m = ca. 325 m2. Mestopslag 101 m3.

Stal 2
Capaciteit voor 24 stuks jongvee. Uitgevoerd in baksteen, een betonnen vloer en dakbedekking is van abc golfplaten. Afmeting ca. 10 x 20 m = 200 m2.

Vleesvarkensschuur met garage:
Capaciteit voor ca. 320 vleesvarkens. Uitgevoerd in baksteen met betonnen vloer. Dakbedekking van abc golfplaten. Afmeting ca. 14 x 26 m = 364 m2. Afmeting garage is ca. 6 x 3 = 18 m2. Mestopslag 212 m3.

Vleesvarkensschuur:
Capaciteit voor ca. 160 vleesvarkens. Uitgevoerd in baksteen met betonnen vloer. Dakbedekking van abc golfplaten. Afmeting ca. 9 x 21 m = 189 m2. Mestopslag 66 m3.

Werktuigenberging:
Uitgevoerd in stalen damwand op trasraam, vloer bestaat uit beton. Dakbedekking van abc golfplaten. Afmeting 14 x 12 m = 168 m2.

OVERIGE VOORZIENINGEN

- 1 mestplaat. Afmeting 20 m3;
- 4 kuilplaten.

TUIN

De woning beschikt over een verzorgde voortuin. Naast de oprit bevindt zich een bomenrij met buxushagen en een speelgazon.

BESTEMMINGSPLAN EN VERGUNNINGEN

Het geheel is, conform het bestemmingsplan "Veegplan Westelijk Buitengebied", voorzien van de enkelbestemming 'Agrarisch'. Tevens is er sprake van een archeologische dubbelbestemming. Het bouwvlak heeft een oppervlakte van ca. 1,2 hectare en is voorzien van de functieaanduidingen 'intensieve veehouderij' en 'specifieke vorm van agrarisch – groot agrarisch bedrijf'.

NB VERGUNNING

Op 6 februari 2013 is een vergunning in het kader van de Natuurbeschermingswet 1998 verleend voor het houden van 114 melk- en kalfskoeien, 105 vrouwelijk jongvee en 480 vleesvarkens.

LIGGING

De boerderij is vrij en landelijk gelegen, op korte afstand van Putten, met alle voorzieningen in de directe omgeving. Logistiek gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

OVERIGE INFORMATIE

- het perceel is aangesloten op aardgas, waterleiding en elektra, alsmede riolering;
- eigen waterbron;
- het geheel is voorzien van degelijke afrasteringen;
- ruim erf, voorzien van klinkers, met voldoende parkeergelegenheid;
- ideale locatie voor melkveehouderij, biologische veehouderij, paardenhouderij en functiewijziging.

Aanvaarding van het object in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Melkveebedrijf
Nevenbestemming
Paardenhouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 20 a 0 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Putten
Sectie
F
Perceel
3005
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Putten
Sectie
F
Perceel
3006
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Blarinckhorsterweg 19 Putten