Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is onlangs verkocht

Back2thewoods bouwnummer 6 0 ong ZEIST

Koopsom € 212.500 v.o.n.

Verkocht

Omschrijving

BACK2THEWOODS, NIEUWBOUW WONINGEN IN EEN BOSRIJKE OMGEVING

DE SFEER VAN EEN BOS IN ZEIST
Stel je eens voor dat je de deur uit loopt en het eerste wat je ziet zijn bomen. De geur van dennenbomen, de kronkelende wegen, de heidegrond, alles ademt de sfeer van wonen in het bos, dat is Back2theWoods! Back2theWoods wordt gerealiseerd in de wijk Kerckebosch, naast het door Blauwhoed gerealiseerde nieuwbouw project Booming. Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein.

DE NIEUWBOUW WONINGEN VAN BACK2THEWOODS
Back2theWoods bestaan uit 18 woningen gesitueerd in een bosrijke omgeving. Op de begane grond vind je een fraaie woonkamer met een open keuken en op de eerste verdieping 2 slaapkamers en een badkamer. Het woonoppervlakte van deze woningen is ca. 80 m².

Bij het ontwerp van de woningen is gekozen voor een moderne vertaling van traditionele architectuur onder andere met moderne kaders van verspringend metselwerk in afwijkende kleur. De ingetogen kleuren van het metselwerk passen goed in de bosrijke omgeving. De woningen worden aan de voorzijde ontsloten door een slingerend voetpad. Prijsindicatie vanaf € 210.000,- v.o.n. De start verkoop staat gepland voor 6 oktober 2016. Heeft u interesse in Back2theWoods in Zeist en wilt u als eerste uitgenodigd worden voor de start verkoop? Schrijf u dan snel in!

WIJKVERNIEUWING KERCKEBOSCH ZEIST
Back2thewoods wordt gerealiseerd in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Kerckebosch vernieuwt. De gemeente Zeist en woningcorporatie Seyster Veste werken samen met projectontwikkelaars zoals Blauwhoed aan het levensloopgeschikt maken van deze wijk. Nieuwe of verbeterde voorzieningen komen in een bosrijke wijk waarin 800 – 1000 woningen in verschillende prijsklassen en types worden ontwikkeld. Voor de uitvoering van de plannen richtten de gemeente Zeist en Seyster Veste de wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) op.
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
200 m³
Perceeloppervlakte
72 m²
Bouwjaar
2017
Kamers
3
Slaapkamers
2

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
200 m³
Perceeloppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeist
Sectie
a
Perceel
99
Oppervlakte
72 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype
voortuin
Tuin
Aan te leggen, 4 x 4.50 m
Oppervlakte
18 m²
Bereikbaar via achterom
nee
Bekijk alle kenmerken

Kaart