Voor huizen in de hogere prijsklasse is het een lastige tijd. Er zijn niet veel transacties en kopers hebben het voor het uitzoeken. Als je in deze categorie kopers over de vloer wilt krijgen, dan kun je eigenlijk niet om Drieklomp heen. Toch hebben we het eerst met een andere makelaar geprobeerd. Na drie jaar zonder succes.

Het eerste contact met Bert Lankman en Lambert van de Weerd was vriendelijk, maar zakelijk. Zonder realistische vraagprijs namen zij onze opdracht niet aan. In overleg hebben we de vraagprijs in lijn met de markt aangepast, het huis op essentiële punten opgeknapt en de tuin bijgewerkt. Zo wilden we ook dat potentiële kopers benaderd zouden worden: persoonlijk, strak en eerlijk.

Via een tussenstap, de inruil van een kleinere woning, hebben we ons huis en de inruilwoning binnen afzienbare tijd verkocht. Het was even slikken, maar voor een reële prijs in de huidige markt. Drieklomp Nunspeet ging voor ons verder dan je van een makelaar mag verwachten. Ze waren partner in het signaleren en regelen van het lopende onderhoud en hebben de onderhandelingen en verkoop tot in detail uitgewerkt. Het heeft ons ongelooflijk veel werk gescheeld. We hopen dat de nieuwe bewoners net zo veel plezier hebben van ons oude huis, als wij dat hebben gehad. We bevelen Drieklomp en met name kantoor Nunspeet van harte aan!

Fam. Geijsen