Beekse Hoek | Oostbroek | Kootwijkerbroek Kootwijkerbroek

Van € 390.000 tot € 635.000

Omschrijving

KOM WONEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING, BEEKSE HOEK – KOOTWIJKERBROEK
Uniek gelegen aan de rand van De Veluwe ligt het van oorspronkelijk agrarische dorp Kootwijkerbroek. Met haar vele boerderijen en bijbehorende weilanden heeft Kootwijkerbroek een fraai landelijk karakter. Tussen de Kerkweg en de Essenerweg wordt de nieuwe woonwijk Oostbroek ontwikkeld. In deze aardgasloze wijk is veel ruimte voor groen. Er komt een grote diversiteit aan bomen, planten, struiken en kruiden en voor een aantal vogelsoorten worden op verschillende plekken nestkasten ingebouwd. De woningen worden duurzaam gebouwd en krijgen daarnaast een uitstraling die goed past bij de omgeving. De noordkant van Oostbroek grenst aan De Kleine Beek, waar de naam van dit nieuwbouwproject aan refereert; Beekse Hoek.
Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Van de Mheen Planontwikkeling BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO-footprint, die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.

Daarom worden de woningen van het project ‘Beekse Hoek’ standaard energiezuinig uitgevoerd. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eisen. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met het toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

WONEN IN KOOTWIJKERBROEK
Kootwijkerbroek… een dorp met karakter!
Voor wie graag dorps wil wonen op een centrale locatie in de Gelderse Vallei is Kootwijkerbroek een kwestie van thuiskomen. Dit van oorsprong agrarische dorp ademt nog steeds de rust en saamhorigheid uit die zo kenmerkend is voor deze streek. Een dorp waar men omkijkt naar elkaar. Met haar vele boerderijen en de daarbij behorende weilanden kent dit dorp een fraai landelijke karakter. Stillen lanen slingeren door het landschap vol rustig grazend vee. Met verse melk en eieren op fietsafstand. Sowieso leent de omgeving zich uitstekend voor een mooie ontdekkingstocht op het stalen ros. Kootwijkerbroek maakt deel uit van de gemeente Barneveld.
De trots van Kootwijkerbroek is de Puurveense molen. Generaties zijn opgegroeid met misschien wel de mooiste molen van Nederland, de Puurveensemolen. Het dorp was dan ook diepbedroefd toen de molen in 1964 tot de grond afbrandde. Gelukkig heeft Kootwijkerbroek sinds kort weer de beschikking over de geheel gerestaureeerde molen, die het décor is voor diverse festiviteiten waaronder de jaarlijkse winterfair.
Met maar liefst 9 dorpskernen is gemeente Barneveld een fijne plek om te wonen. Het is niet voor niets dat veel mensen hier vakantie vieren. In de bosrijke omgeving met gezellige dorpscentra is namelijk van alles te beleven. In Kootwijkerbroek krijgt dorps wonen een nieuwe betekenis!

DE WONINGEN
14 Twee-onder-één-kapwoningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 265 m² tot 366 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 148 m² tot 168 m²
– koopsommen vanaf € 570.000,- v.o.n. tot € 635.000,- v.o.n.

14 Hoekwoningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 160 m² tot 257 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 118 m² tot 146 m²
– koopsommen vanaf € 430.000,- v.o.n. tot € 535.000,- v.o.n.

6 Middenwoningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 140 m² tot 172 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 118 m² tot 125 m²
– koopsommen vanaf € 390.000,- v.o.n. tot € 405.000,- v.o.n.

5 Levensloopbestendige woningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 148 m² tot 196 m²
– woonoppervlakte ca. 137 m²
– koopsommen € 405.000,- v.o.n.

De twee-onder-een kapwoningen, de hoek- en middenwoningen worden standaard voorzien van een houten berging. De garages bij diverse twee-onder-een kapwoningen en diverse hoekwoningen zijn optioneel.
De berging bij de levensloopbestendige woningen zijn inpandig.
De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2021
Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie; neem contact op met de verkopende makelaars.
MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Kootwijkerbroek. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de nieuwste wijk van Kootwijkerbroek. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen
Wonen 118 m² - 168 m²

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar

Oppervlakten en inhoud

Wonen
118 - 168 m²
Inhoud
412 - 681 m²
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken

Media

Woningtypen

Beekse Hoek | Oostbroek | Levensloopbestendige hoekwoningen
Van € 405.000 tot € 405.000
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Beekse Hoek | Oostbroek | Levensloopbestendige middenwoningen
Van € 405.000 tot € 405.000
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Beekse Hoek | Oostbroek | Middenwoningen
Van € 390.000 tot € 405.000
2 huizen (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
Beekse Hoek | Oostbroek | Twee-onder-een-kapwoning
Van € 570.000 tot € 635.000
5 huizen (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
154m²
4
€ 610.000
154m²
4
€ 575.000
148m²
4
€ 570.000
Beekse Hoek | Oostbroek | Hoekwoningen
Van € 430.000 tot € 535.000
6 huizen (0 beschikbaar)
Huis
Wonen
Kamers
Prijs
135m²
4
€ 481.000
Beekse Hoek | Oostbroek | Kootwijkerbroek
Kootwijkerbroek
Van € 390.000 tot € 635.000

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker