Verkocht onder voorbehoud

Beekse Hoek | Twee-onder-een-kapwoning (Bouwnr. 86) Kootwijkerbroek

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

KOMEN WONEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING, DE BEEKSE HOEK – KOOTWIJKERBROEK

14 TWEE-ONDER-EEN KAPWONINGEN, Woningtype Gardenier, Gerstkoper
– perceeloppervlakte variërend van ca. 265 m² tot 366 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 148 m² tot 168 m²
– koopsommen vanaf € 570.000,- v.o.n. tot € 635.000,- v.o.n.

De woningen type Gardenier hebben een bijzonder positie in de wijk aangezien ze allemaal aan de voorzijde gericht zijn op het landschap. Waar een aantal van de woningen gericht zijn op nieuwe groenzones in het plan, zo zijn anderen weer gericht op het aangrenzende groen van het omliggende landschap. Deze bijzondere plakken zijn de aanleiding geweest om deze woningen te ontwerpen in een landelijke sfeer. Dit uit zich in de architectuur in ruime rieten kappen en houtconstructies die verwijzen naar de landelijke boerderijen.

De woningen type Gerstkoper zijn gelegen aan de noordzijde van het plangebied. Drie blokken waarbij het meest westelijke gelegen blok als stedenbouwkundig accent in de wijk is aangeduid en daarom is uitgevoerd in wit gekiemde gevels. De 3 blokken zijn verschillende maar in architectuur familie van elkaar. Kenmerkend hierbij is de ruime kap die gebaseerd op de mansardekap. De kappen zijn voorzien van ruime overstekken. Onder de kappen zijn de gevels in verticale zin opgeknipt per bouwlaag waarbij de beeldtaal van de kappen nog meer versterkt wordt. De buitenste twee woningen zijn beide voorzien van een topgevel, en op de begane grond uitgevoerd met mestelwerkverbijzonderingen die resulteren in mooie diepe neggen ter plaatse van de kozijnen.

Voor alle woningen geldt dat veel aandacht besteedt aan de rijke detaillering en materiaalkeuze. Hierbij is het basisuitgangspunt dat deze duurzaam en natuurlijk moet zijn en tevens een bijdrage levert aan het landelijke en dorpse karakter van de wijk.

Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Daarom worden de woningen van het project ‘Beekse Hoek’ standaard energiezuinig uitgevoerd. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eisen. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met het toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

De twee-onder-een kapwoningen worden standaard voorzien van een houten berging. De garages bij diverse twee-onder-een kapwoningen zijn optioneel.
De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2021

Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie; neem contact op met de verkopende makelaars.

De bouw van deze woningen is reeds gestart. Daardoor is niet alles meer mogelijk qua meer- en minderwerk.
Tevens is de indeling van deze woning gewijzigd ten opzichte van de plattegrond. De woonkamer zal aan de voorzijde van de woning worden gesitueerd en de keuken aan de achterzijde.
Bouwnummer 86 wordt niet voorzien van de standaard houten berging.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig? 

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Kootwijkerbroek. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn. 

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de nieuwste wijk van Kootwijkerbroek. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen
Wonen 148 m²
Inhoud 566 m³
Kamers 4

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Ligging
In woonwijk, landelijk gelegen

Oppervlakten en inhoud

Wonen
148 m²
Inhoud
566 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers ( slaapkamers)
Aantal woonlagen
3

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Elektrische verwarming, vloerverwarming gedeeltelijk, warmte terugwininstallatie, warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
145 m²
Ligging tuin
Noord

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken
Beekse Hoek | Twee-onder-een-kapwoning (Bouwnr. 86)
Kootwijkerbroek

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker