Verkocht

Zomerdijk Noordeinde Gld

Verkocht

Omschrijving

‘Groot perceel grond aan het Veluwemeer’

Dit uitgestrekte perceel aan de Zomerdijk in Noordeinde, grenzend aan het prachtige Veluwemeer, biedt een unieke kans voor investeerders en natuurliefhebbers. Met een totale oppervlakte van 24.710 m², samengevoegd uit twee kadastrale nummers (Oldebroek AA 165 en AA 31), is dit een aanzienlijk stuk land met diverse mogelijkheden.

Locatie en Omgeving
Gelegen aan de Zomerdijk, geniet dit perceel van een schilderachtig uitzicht op het Veluwemeer. Het terrein wordt gekenmerkt door weelderig grasland, riet en waterpartijen, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor liefhebbers van natuurlijke schoonheid. Op dit moment is het perceel in gebruik als weide voor schapen.

Bestemming en Potentieel
Volgens Omgevingsloket heeft het perceel de bestemmingen ‘Natuur – 2’ en ‘Natuur – 3’. Dit betekent dat het primair bedoeld is voor natuurbehoud en -ontwikkeling, met beperkte mogelijkheden voor kleinschalige bouwwerken zoals een observatie hut of een veldschuur op het grootste gedeelte van het perceel (zie de laatste foto ter verduidelijking). Binnen deze bestemming is het bijvoorbeeld niet toegestaan om te creëren. Het biedt wel ruimte voor agrarisch natuurbeheer en andere activiteiten die passen binnen het behoud van de natuurlijke omgeving.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Omgevingsloket.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit unieke stuk land aan het Veluwemeer. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Nunspeet

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
15 april 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Losse grond
Soort bouw
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 47 a 10 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Oldebroek AA 165
Oppervlakte
2 ha 41 a 70 ca
Perceel
ODB01-AA-165
Omvang
Geheel perceel
Perceelnaam
Nunspeet AA 31
Oppervlakte
0 ha 5 a 40 ca
Perceel
NST01-AA-31
Omvang
Geheel perceel
Bekijk alle kenmerken
Zomerdijk
Noordeinde Gld

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker