Verkocht

Vuurkuilweg 23 nabij 8077RP HULSHORST

Omschrijving

Heeft u er altijd al van gedroomd uw eigen woning te bouwen? Dan heeft u nu de kans!
We mogen u een kavel aanbieden van circa 1.465 m² aan de oever van de Hierdensebeek. De plek waar de Gemeente Harderwijk en Nunspeet in elkaar overgaan.

De Hierdensebeek, met aan de oevers eeuwenoude beukenbomen is de locatie waar het zeldzame IJsvogeltje broedt. De kavel ligt in het coulisselandschap waar weilanden en houtwallen overgaan in uitgestrekte Veluwse bossen. En dit direct achter de kavel! Weiland, water en bossen wisselen elkaar hier af. Wilt u varen of paardrijden, of gaat u liever mountainbiken?

Daarnaast is de gezellige binnenstad van Harderwijk met alle voorzieningen op fietsafstand. De bereikbaarheid door de centrale ligging maakt het ook voor mensen die in het Westen werken mogelijk om in deze vakantiesetting te wonen.

Landgoed Hulshorst, Kasteel De Essenburgh en landgoed Groeneveld bevinden zich in deze prachtige omgeving. Op de kavel van circa 1.465 m² mag naar eigen voorkeur een woning worden gebouwd in landelijke verschijningsvorm. De maximale grondoppervlakte meet 120 m² met de mogelijkheid tot een uitbouw van 40 m². Tevens mag er een bijgebouw gerealiseerd worden van 150 m² groot. Voor de goot- en nokhoogte is een maximale hoogte van respectievelijk 4 en 9 meter toegestaan.

BIJZONDERHEDEN
De verkoper heeft een beukenhaag aangelegd rond de kavel.

Er zijn tekeningen van een moderne gelijk vloerse schuurwoning van 120 m2 met bijgebouw van 140 m2 beschikbaar welke zijn gemaakt door de architect Johan Hofman.

Er is een offerte aanwezig van een aannemer.

De bouwkosten bedragen circa € 350.000,– exclusief sanitair en keuken.

Het bestemmingsplan en de bouwvergunning hiervoor zijn door de gemeente goed gekeurd maar stop gezet , een koper dient uitsluitend opnieuw de bouwvergunning in te dienen voor deze woning of voor een ander de te bouwen woning.

Akoestisch onderzoek, asbestonderzoek, verkennend bodemonderzoek en flora- en fauna onderzoek zijn beschikbaar.
De aspecten archeologie, bodem, geur, water, luchtkwaliteit, geluid en externe veiligheid vormen geen belemmering voor de realisatie van het plan.

VOORZIENINGEN
De nutsvoorzieningen zijn aanwezig op het perceel. Koper dient zelf voor zijn rekening de kavel/woning aan te sluiten op de nutsvoorzieningen.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort
Bouwgrond
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.465 m²

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Nunspeet
Sectie
H
Perceel
5.123
Oppervlakte
1.465 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken
Vuurkuilweg 23 8077RP HULSHORST