Verkocht

Hooiweg 32 3882MS PUTTEN

Omschrijving

GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN!

Wilt u de avondzon onder zien gaan, genieten van rust en ruimte en uw eigen paarden of geitjes houden? Dat kan op deze prachtige locatie in het buitengebied van Putten, waar wij u deze VRIJSTAANDE WONING met DIVERSE BIJGEBOUWEN mogen aanbieden op een perceel van 2.905 m².

De woning vraagt erom met liefde te worden gemoderniseerd! Het is een unieke kans om naar eigen smaak uw plek van thuis te creëren! De vrije ligging biedt rust en geeft mooie uitzichten over de omliggende weilanden, terwijl u op korte afstand van de centrumvoorzieningen, scholen en sportvelden woont. De bereikbaarheid is perfect met treinstation Putten en de snelweg A28 op een steenworp afstand. Kortom… een heerlijke plek om met uw gezin te genieten van het buitenleven!

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 1960
Bouwwijze: traditioneel gebouwd, opgetrokken middels bakstenen spouwmuren, pannen
gedekt
Isolatie: de woning is voorzien van dakisolatie en deels van thermopane beglazing
Woonoppervlakte: circa 140 m²
Bruto inhoud: circa 668 m³
Perceeloppervlakte: 2.905 m²

INDELING

Wanneer u de woning via de voordeur binnentreedt, komt u in de hal met de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Ter plaatse van de hal is een kelder aanwezig met een oppervlakte van circa 6 m². De hal geeft tevens toegang tot de royale woonkamer. Centraal in deze ruimte is een gezellige gaskachel geplaatst en vanaf de bank kijkt u fraai weg over de weilanden. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. Het gedateerde keukenblok is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, oven en vaatwasser. Naast de keuken is een tweede hal aanwezig, met een toiletruimte en de zijdeur. Via de zijdeur betreedt u de veranda, waar u met een krantje en een kop koffie heerlijk genieten van de morgenzon!

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop, met enkele inbouwkasten, en een drietal ruime slaapkamers.

Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot het achterhuis, waar een bijkeuken en een badkamer zijn gerealiseerd. De bijkeuken is geheel voorzien van een tegelvloer, met voldoende ruimte voor de wasmachine, de droger en een vrieskist. De badkamer is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en is voorzien van een douchehoek en een wastafel.

Verder bevinden zich in het achterhuis een grote bergruimte en een garage, voorzien van dubbele openslaande deuren.

Via een trap in de bijkeuken komt u op de verdieping van het achterhuis. Hier zijn twee ruime kamers aanwezig, welke bijvoorbeeld als hobbykamer kunnen worden gebruikt.

BIJGEBOUWEN

Achter de woning bevindt zich een voormalige varkensstal van circa 8,6 x 20,7 m², opgetrokken middels houten spanten en bakstenen gevels. Op het dak liggen asbest cement golfplaten, met aan de binnenzijde isolatieplaten. Onder de stal is een mestopslag aanwezig. Tegen de achterzijde is een houten paardenstal gebouwd met een oppervlakte van circa 5,0 x 7,1 m².

Verder zijn de volgende bijgebouwen aanwezig:
• Stenen garage van circa 5,5 x 8,2 m². Het achterste gedeelte van de garage is voorzien van een zolderverdieping. In de voorgevel is een grote overheaddeur aangebracht.
• Carport tussen de woning en de varkensstal.
• Overdekte buitenruimte / overkapping.
• Houten hobbyruimte, voorzien van een jacuzzi, een buitentoilet en een overkapping.
• Een hout tuinhuis.

Aan de voorzijde van de woning is een grote tuin gelegen, met daarnaast een dierenweide. Hier staat een houten kippenhok van circa 14 m². Het erf is verder grotendeels verhard middels betonklinkers. Achter de bijgebouwen ligt een perceel grond, welke thans wordt gebruikt voor het weiden van de paarden.

AANVULLENDE INFORMATIE

Het perceel is, conform het vigerende bestemmingsplan, grotendeels voorzien van een woonbestemming, waarbij agrarische nevenactiviteiten zijn toegestaan. In overleg met de gemeente zijn er wellicht mogelijkheden voor een functiewijziging.

In 2008 is er door de gemeente Putten een omgevingsvergunning milieu verleend voor het houden van 110 vleesvarkens (RAV D 3.3.2), 25 legkippen (RAV E 2.7) en 3 pony’s (RAV K 3.100).

• De woning is aangesloten op alle nutsvoorzieningen. Tevens is er een eigen waterinstallatie aanwezig.
• De gehele woning (inclusief de bijkeuken) is voorzien van centrale verwarming middels een Intergas CV-ketel uit 2018.
• Aanvaarding in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Neem contact op met onderstaande vestiging voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
6+ maanden

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Kadastrale gegevens

Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Putten
Sectie
N
Perceel
566
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel type
Geheel perceel
Gemeente
Putten
Sectie
N
Perceel
696
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken