Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Dit agrarisch object is verkocht

Meikade 29 EDERVEEN

Vraagprijs € 1.085.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

RUST, RUIMTE, LUXE

In een mooie landelijke omgeving mogen wij u deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met diverse opstallen op een perceel van ruim 2 hectare aanbieden. De woning en tuin zijn van een dusdanige kwaliteit en sfeer dat u zo kunt instappen. Door de jaren heen is de woning tot in detail gemoderniseerd met een landelijke look en feel. Alle materialen zijn zorgvuldig uitgekozen, van hoogwaardige kwaliteit. De fraaie kleurstelling en de authentieke details, zoals de ensuite deuren en de hardstenen schouw, in combinatie met hedendaagse luxe en comfort zorgen voor een warm en smaakvol geheel.

Het is een ideale plek voor mensen die vrij willen wonen in combinatie met een aan huis gebonden beroep of bedrijf. Of misschien zou u een logeergelegenheid willen hebben of een hobbyruimte om met oldtimers aan de slag te gaan. Alles is mogelijk! Op het erf staan diverse bijgebouwen, welke u voor deze doeleinden zou kunnen gebruiken. Het betreft een voormalig varkensbedrijf, dus u kunt de bijgebouwen ook gebruiken als onderdak voor uw schapen. Uw eigen paarden in de mooie weide langs de oprit maakt het buitenleven compleet.

Door de ligging op grote afstand van de openbare weg, aan een eigen verharde oprijlaan, is er veel privacy in en rondom de woning. Heerlijk rustig wonen in het buitengebied van de gemeente Ede, terwijl met de kernen Lunteren en Ederveen alle voorzieningen in de nabijheid zijn.

Kortom…… Een heerlijke plek om met uw gezin in rust te wonen en te genieten. Omdat het een plek is die u moet beleven, bent u van harte uitgenodigd om hier te komen bezichtigen!

BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 1983
Bouwwijze: traditioneel gebouwd, pannen gedekt, hardhouten kozijnen
Isolatie: de woning is volledig geïsoleerd
Woonoppervlakte: circa 176 m²
Inhoud: circa 674 m³
Perceeloppervlakte: 2 hectare, 3 are en 10 centiare

INDELING

Parterre
Wanneer u de woning binnentreedt, komt u in een royale entree met de trapopgang naar de eerste verdieping, voorzien van een trapkast, en een toilet met fonteintje. Vanuit de entree komt u in de royale woonkeuken (5,7 x 4,5 meter). Dit vertrek beschikt over een luxe keuken in een donkere kleurstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een stoomoven, gasfornuis, koelkast, koffieapparaat, vaatwasmachine en spoelbak.

Via prachtige ensuite deuren komt u in een ruime en lichte woonkamer, met openslaande deuren naar de tuin. Centraal in de woonkamer is een gezellige gashaard met een authentieke schouw aangebracht: een heerlijke plek waar u ontspannen een boek kunt lezen, genietend van mooie uitzichten over de omliggende weilanden. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van een fraaie houten vloer.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een hal met de zogenaamde achterdeur en een wasruimte, voorzien van een wastafel, diverse inbouwkasten en aansluitingen voor de wasmachine en droger. In beide ruimtes ligt een mooie donkere hardstenenvloer. Tevens vindt u in dit gedeelte van de woning een luxe badkamer, uitgerust met een ruime inloopdouche (stoomcabine) en een wastafel, en een riante slaapkamer, welke ook zeer geschikt is als kantoorruimte of speelruimte voor de kinderen.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, behoudens ter plaatse van de slaapkamer.

Eerste verdieping
Via een ruime overloop heeft u toegang tot vier ruime slaapkamers en een grote bergruimte. De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn beide voorzien van een dakkapel en een grote inbouwkast. De slaapkamers aan de achterzijde hebben een dakkapel. De kamers kennen een hoog afwerkingsniveau en zijn knus in te richten door de deels schuine wanden. Vanuit alle slaapkamers hebt u een schitterend uitzicht over de landelijke omgeving.

De bergruimte is voorzien van een water- en rioolaansluiting, waardoor deze ruimte vrij eenvoudig in te richten is als toilet en/of badkamer.

Boven de slaapkamers is een vliering aanwezig, bereikbaar via een vlizotrap.

BIJGEBOUWEN

De woning is gesitueerd op een ruim erf met diverse opstallen en een grote tuin aan de voorzijde. Langs de oprit en ten noorden van de voormalige varkensstal liggen de overige gronden, welke op dit moment in gebruik zijn als grasland.

Achter de woning bevindt zich een stenen bijgebouw met een oppervlakte van circa 130 m². Deze dateert uit 1991 en is voorzien van een pannendak. Een gedeelte van het bijgebouw is ingericht als garage, voorzien van een toilet, een pantry en twee grote garagedeuren. Naast de garage zijn twee werkplaatsen en een bergruimte aanwezig. Het bouwwerk is deels voorzien van een stenen verdiepingsvloer, bereikbaar met een vaste trap.

Tegen de garage is een grote, deels stenen, volière gebouwd. Deze heeft een oppervlakte van circa 120 m² en is voorzien van diverse vogelkooien.

Verder staat op het erf een voormalige stenen varkensstal van circa 15 x 25 meter, voorzien van asbestcement golfplaten en een ondergrondse mestopslag. Deze dateert uit hetzelfde bouwjaar als de woning. De stalinrichting is nog aanwezig. Aan de achterzijde van deze schuur is een koeienstal gerealiseerd met een oppervlakte van circa 85 m². Deze is op dit moment in gebruik als garage en werkplaats. Aangezien de putten nog aanwezig zijn, is dit gebouw prima te gebruiken voor het huisvesten van dieren. Via een deur in de achtergevel kunnen de dieren zo de weide inlopen!

AANVULLENDE INFORMATIE

De vigerende bestemming is 'Agrarisch', met de functieaanduidingen 'intensieve veehouderij' en 'agrarisch bedrijf middelgroot'. Ter plaatse van de woning en de bijgebouwen is een bouwvlak aanwezig met een oppervlakte van circa 5.000 m². In overleg met de gemeente kunnen de opstallen gesloopt worden in ruil voor een bedrijfsbestemming.

BIJZONDERHEDEN

• De woning is aangesloten op het gemeenteriool en het elektriciteitsnet. Het object heeft een eigen waterinstallatie.
• Er is een milieuvergunning aanwezig.
• Het perceel is voorzien van een glasvezelaansluiting.
• Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Overige bedrijf
Nevenbestemming
Vleesvarkensbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
2 ha 3 a 10 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ede
Sectie
G
Perceel
2484
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Ede
Sectie
G
Perceel
3067
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Meikade 29 EDERVEEN