Dit agrarisch object is verkocht

Buitendijks 0 ong NOORDEINDE GLD

Vraagprijs € 263.510 k.k.

prijs per hectare € 65.000

Verkocht

Omschrijving

Het perceel, met een totale oppervlakte van 4 hectare, 5 are en 40 centiare, is gelegen in het noordelijkste puntje van de provincie Gelderland, in het buitengebied van de gemeente Oldebroek, ten zuidwesten van Kampen. Het buitendijkse oevergebied wordt gekenmerkt door licht glooiend grasland met op de hoogste delen maïsakkers.

De grond is momenteel in gebruik als grasland. Het is hoog gelegen en goed te bewerken, waardoor het ook uitermate geschikt is voor de teelt van maïs. De grondkwaliteit is goed en, bij voldoende bemesting, zeer productief. Het betreft kalkrijke, lichte zavelgronden.

De ontsluiting van het perceel is bijzonder goed. Het ligt aan het einde van de doodlopende weg Buitendijks, welke deels verhard is.

PLANOLOGIE

De grond heeft de bestemming 'Agrarisch – 1', deel uitmakend van het bestemmingsplan "Buitengebied 2007" van de gemeente Oldebroek. Tevens geldt de dubbelbestemming 'Waarde – Archeologie 2'. Bebouwingsmogelijkheden zijn niet aanwezig. Over de zuidwestelijke hoek van het perceel loopt een gasleiding van de Gasunie.

BIJZONDERHEDEN

• Het perceel wordt eventueel met toeslagrechten aangeboden.

Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Landbouwgrond
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
4 ha 5 a 40 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
AA
Perceel
98
Hectare
4
Are
5
Centiare
40

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oldebroek
Sectie
AA
Perceel
98
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Buitendijks 0 ong NOORDEINDE GLD