Deze woning is verkocht

Akkerwindelaan 0 ong SCHERPENZEEL

Koopsom € 345.000 k.k.

Verkocht

Omschrijving

Start verkoop kavels Fase II vanaf 31 januari 2019

Fase I reeds verkocht! Fase II zijn in totaal 13 kavels met een oppervlakte varierend tussen de circa 345 m² en de 574 m², met een vanaf prijs van € 210.000,- V.O.N. Alle kavels zijn welstandsvrij. Bij de start verkoop zullen de kavelpaspoorten bekend worden gemaakt met de bouwvlakken en overige randvoorwaarden. Wilt u op de hoogte worden gehouden omtrent de voortgang kunt u zich aanmelden via onderstaande reactieknop.

PROJECTMANAGER AKKERWINDE AAN HET WOORD
Met de start van de verkoop van de vrije kavels en de inschrijving van potentiële bewoners begint Plan Akkerwinde met de dag concreter vorm te krijgen. Hoog tijd om één van de betrokkenen aan het woord te laten over het onderscheidende karakter van de nieuwbouwwijk en wat Akkerwinde nou eigenlijk écht Akkerwinde maakt. Gé van Tiem is als projectmanager de verbindende factor tussen gemeente, ontwikkelaars en makelaardijen en daarmee de drijvende kracht achter de ontwikkeling en uitvoering van Plan Akkerwinde. We legden hem een viertal vragen voor.

WAT IS HET ONDERSCHEIDENDE KARAKTER VAN AKKERWINDE?
Dat het als nieuwbouwwijk gelegen is aan de zuidelijke rand van Scherpenzeel en er een directe verbinding wordt gemaakt tussen de bestaande bebouwing en de reeds aanwezige natuurlijke omgeving. Die verbinding wordt tot stand gebracht met een bijzonder plan met een hoge ruimtelijke kwaliteit met als belangrijkste kenmerkende aspecten:

Lage bebouwingsdichtheid.
Veel groen en water met doorkijken naar het aangrenzende agrarisch gebied en Landgoed Scherpenzeel.
De gekozen architectuur sluit op een bijzondere wijze aan op de reeds aanwezige bouwstijlen in Scherpenzeel.
Verder is het bouwprogramma voor Akkerwinde zeer divers. Zo worden er 32 sociale huurwoningen, 95 projectwoningen (zowel rij- als twee onder één kapwoningen) gebouwd en wordt er aan de particuliere bouwer de mogelijkheid geboden om zelf een woning te bouwen (in totaal 21 kavels, waarvan de eerste 8 zijn verkocht).

Inschrijven mogelijk tot 15 februari 2019, 17:00 uur bij een van de makelaars.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
564 m²

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
14

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
564 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Scherpenzeel
Sectie
AA
Perceel
9999
Oppervlakte
564 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Akkerwindelaan 0 ong SCHERPENZEEL