Paasloweg 12 Hierden

Vraagprijs € 1.895.000 k.k.

Omschrijving

Architectuur – én natuurliefhebbers opgelet!

Deze prachtige VILLA, verscholen in het groene landschap van Hierden, biedt een unieke kans. Met zijn royale hoekperceel van 10.000m² is deze vrijstaande woning ideaal voor verschillende doeleinden. De begane grond is slim ontworpen en maakt het eenvoudig om een slaapkamer en badkamer te realiseren. De villa is geschikt voor inwoning, een praktijk óf kantoor aan huis. Deze villa is niet alleen een huis, maar een een oase van luxe, omringd door de schoonheid van Hierden en de nabijheid van Harderwijk. Een plek waar wonen, werken en ontspannen naadloos samenkomen.

Deze woning hebben de bewoners onder architectuur laten bouwen (2001, architect Hugo Postumus). En met onze grote complimenten voor dit ontwerp! Een VILLA die volledig opgaat in de natuur maar zodra u in deze bijzondere woning binnenloopt, zult u verrast zijn door de open en bijzondere, stylische elementen zoals een zwevende entresol in de entree, de ronde ramen en de enorme raampartijen in bijvoorbeeld de hal en in de tuingerichte living. Een stijlvol en kwalitatief hoogwaardig interieurontwerp met een natuurlijke elegantie die absoluut bijdraagt aan het “feel good”-gevoel. En wat te denken van vier ruime (slaap-) kamers, 2 badkamers, een souterrain voorzien van vloerverwarming, een bijzonder mooi, hoog en ruim kantoor met momenteel een studio in de garage waarbij de gehele garage ook nog is onderkelderd. Graag noemen wij u hier de recent geplaatste exclusieve keuken, geheel op maat gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen wat betreft technologie en trends.

Een heerlijk FAMILIEHUIS in goede staat van onderhoud met het open karakter van de bostuin en het verdere bosperceel waarbij het ontwakende bos u in de ochtend trakteert op een concert van vogelgeluiden. Een ware droomplek die iedere dag opnieuw betovert, waar u de drukte van alledag kunt ontvluchten om het leven te vieren en samen te zijn. Na bijna 30 jaar op deze plek te hebben gewoond en genoten van al het goede, is het voor de huidige bewoners tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Wie Hierden zegt… zegt natuur, bosrijke omgeving, rust en ruimte.

Het dorp Hierden is een samenvoeging van verschillende buurtschappen in een landelijke, groene omgeving. Het ligt aan de Hierdensche Beek die van het Uddelermeer naar het Veluweweer stroomt. Samen met de historische Hanzestad Harderwijk vormt Hierden de gemeente Harderwijk. Met slechts enkele autominuten bent u in het historisch centrum van Harderwijk dat bruist van gezelligheid en culinair genieten. Een mooie mix dus van natuur, inspiratie en ontspanning op de Veluwe maar ook met de Randmeren op korte afstand!

De centrale ligging van Hierden brengt u binnen een uur in zowel Amsterdam, Almere, Utrecht, Arnhem als ook in Zwolle en Hoogeveen.

Nieuwsgierig hoe deze verrassende VILLA er nu echt van binnen uitziet? Benieuwd naar de open en zeer prettige sfeer?

Wij nodigen u van harte uit om dit inspirerende FAMILIEHUIS te komen ervaren!

BOUWKENMERKEN
Bouwjaar: De villa is gebouwd in 2001.
Bouwwijze: Traditioneel, opgetrokken in steen/spouwmuren.
Isolatie: Volledig geïsoleerd.
Woonoppervlakte: ca. 481 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 87 m²
Inhoud: ca. 2.063 m³
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 26 m²
Perceeloppervlakte: 10.000 m²

INDELING
Parterre
Zodra u deze bijzondere entree binnenkomt, zult u onder de indruk zijn van de hoogte en de lichtinval door de verschillende raampartijen. Vanuit deze entree komt u vervolgens in de hal met zwevende entresol en inbouwverlichting. Ook hier wordt u omarmt door de enorme ruimte! Hier bevindt zich het toilet met fonteintje in de kleuren die bij de bouw van de woning centraal stonden, nl. oranje en rood. Tevens is hier de garderobe en de royale trappartij met verlichting naar zowel het souterrain als naar de etage. Er zijn twee deuren die toegang geven tot de living. Vanuit deze centrale hal is er direct toegang tot de grote ruimte die momenteel als kantoor wordt gebruikt. Vandaar uit is er direct toegang tot de inpandige dubbele garage (87 m²) die nu in gebruik is als showroom/studio. Een optie na aankoop is om de garagedeuren weer terug te plaatsen, deze zijn nog beschikbaar en kunt u uiteraard deze ruimte weer gebruiken als garage. Tussen de garage en keuken bevindt zich de technische ruimte en via de vlizotrap is de CV-ruimte bereikbaar. Tot slot is er een extra buitendeur voor directe verbinding met het terras.
Vanuit de centrale hal komt u in de living. Een zeer royale ruimte waardoor het mogelijk is om meerdere zithoeken te creëren. De bewoners hebben een gezellige TV-zit en een prachtige zithoek bij de raamzijde. Hier geniet u van het overweldigende uitzicht over de bostuin en door vele ramen is er een vanzelfsprekende verbinding van ‘het binnen’ en ‘het buiten’. De houtkachel is aan twee zijden te bedienen en vormt hierdoor ook een verbinding met de open keuken en de gezellige eethoek. Via de tuindeur is er direct toegang tot het terras.

De exclusieve keuken (2022) heeft een aparte koffiehoek met een Miele koffiemachine inclusief eigen onderhoudssysteem en eigen watervoorziening als ook een warmhoudlade. Naast een prachtige wand met lades en kasten zult u onder de indruk zijn van de wijnklimaatkast, wat een comfort en luxe!

Vervolgens is er een groot kookeiland met een corian aanrechtblad. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: inductiekookplaat, vaatwasser, grote koelkast, grote vrieskast, combi-stoomoven met vaste wateraansluiting en vacumeerlade. Hierbij een aparte vermelding voor de Miele Dialog oven, uw designkeuken wordt hiermee een sterrenkeuken! U kunt meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden waarbij de oven zelf de energie aanpast. De enorme wand biedt daarnaast veel opbergmogelijkheden. Verder heeft u vanuit de keuken een geweldig uitzicht over het groen!

Etage
De design trap brengt u naar de etage. Een lange gang verbindt de vier slaapkamers, de badkamer, het separate toilet en wasruimte met elkaar. Het geheel straalt eenheid, ruimte en rust uit.

Links is de eerste kamer, deze is momenteel in gebruik als kantoor. Hier is een vaste kastenwand, een wastafel en design radiator. Aan de rechterzijde is de tweede slaapkamer ook met vaste kast, design radiator en aansluiting voor een wastafel. Naast deze kamer bevindt zich het separate toilet met fonteintje. De badkamer met vloerverwarming heeft een bad, toilet, dubbele wastafel en een inloopdouche. De derde kamer bevindt zich ook rechts en dit is een ruime slaapkamer met een badkamer ensuite voorzien van douche en wastafel.

De masterbedroom is een heerlijk lichte kamer met inpandig balkon. Hier is een eigen wastafel en een walk-in-closet. De wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger is voorzien van vloerverwarming en een design radiator. Ook is hier een opbergkast. Een mogelijke optie is om hier vanuit de master bedroom een badkamer ensuite te realiseren!

Souterrain
Vanuit de hal is er toegang tot het souterrain. Dit souterrain is geheel geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Een ideale plek voor thuiswerken, een speel- en/of chillruimte voor de kinderen of om een extra slaapkamer te creëren.
Het tweede souterrain (100 m2) is toegankelijk middels een bouwlift. Deze ruimte biedt enorm veel opbergruimte voor uw spullen en voorraad.

Overig
Aan de rand van het perceel staat een houten bijgebouw voor houtopslag en een houten berging voor uw fietsen en tuingereedschap.

VOORZIENINGEN
– Alarmsysteem;
– Camera’s;
– Glasvezel;
– Vloerverwarming parterre, souterrain, badkamer en wasruimte;
– Gehele parterre gestuct (2022);
– Inpandige lift in garage;
– Domotica systeem (Niko bus en Casambi);
– Eigen waterbron;
– Irrigatiesysteem.

TUIN
De royale oprijlaan brengt u tot naast de VILLA. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Het perceel was geheel bos en de bewoners hebben een deel van het bos veranderd in een prachtige bostuin waarbij veel aandacht is besteed aan zichtlijnen en mooie doorkijkjes. Hagen, bomen, hortensia’s en enorme rododendrons zorgen voor een vanzelfsprekende afwisseling met de royale gazonpartij. De kenmerkende grote vliegden is toch wel de eyecatcher van de tuin! Vergeet ook niet om via het wandelpad een ware natuurbeleving te ervaren door het bos en langs het ruime veld met wilde bloemen! De hagen bij het terras vormen een eigen lijnenspel en onderstrepen de bouwstijl van de VILLA. Het terras is gelegen op het zuiden. De brede overstek zorgt in de zomer voor minimale warmte in huis terwijl u buiten heerlijk kunt genieten! Zonnedoeken op het terras zorgen voor voldoende schaduw.

FAVORIETE ADRESSEN IN DE OMGEVING
Restaurant: Ratatouille in Harderwijk
Favoriete speciaalzaak: Bica’s koffie en thee in Harderwijk
Dat heerlijke terras: alle terrasjes in Harderwijk en omgeving hebben zijn charme, het zijn er vele!
Indrukwekkende natuur: het Hulshorsterzand op loopafstand van de woning

WAAROM HEEFT VERKOPER HIER MET ZOVEEL PLEZIER GEWOOND?
“De vrijheid, de ruimte en rust zijn voor ons van doorslaggevende betekenis geweest om zo lang op deze plek te mogen en kunnen wonen.”

Het verkoopproces en het biedingsproces verloopt geheel via Move.nl. Op het moment dat u een afspraak voor een bezichtiging maakt, ontvangt u inloggegevens voor een Move-account. Via dat account kunt u alle benodigde informatie en documenten inzien en, indien gewenst, een bod uitbrengen.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Nunspeet
Wonen 481 m²
Inhoud 2063 m³
Perceel 10000 m²
kamers 9
slaapkamers 4
Energielabel B

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 1.895.000 kosten koper
Aangeboden sinds
14 november 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
481 m²
Overige inpandige ruimte
87 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
26 m²
Perceel
10.000 m²
Inhoud
2.063 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, cctv, domotica, glasvezel kabel, lift, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, rookkanaal

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, houtkachel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel, elektrische boiler eigendom, gasboiler eigendom
Cv-ketel
Nefit Ecomline (gas gestookt combiketel uit 2002, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Harderwijk B 6813
Oppervlakte
10000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
361-B-6813
Omvang
Geheel perceel

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden

Paasloweg 12
Hierden
Vraagprijs € 1.895.000 k.k.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker