Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Eilanden Oost fase 2 bouwnummer 10 0 ong BARNEVELD

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In Barneveld ontstaat met De Eilanden Oost een bijzondere woonwijk met sterke Indische invloeden. In het Stratenpatroon en de uitstraling van de huizen is zichtbaar hoe is gekeken naar de mix van Aziatische, Europese en Australische sferen zoals die in Nederlands-Indië voorkwamen. Stoere koloniale gebouwen, bijzondere kapvormen en natuurlijke materialen als baksteen, hout en dakpannen bepalen het beeld.

Naast deze gemeenschappelijke uitgangspunten ontstaat er als gevolg van de plek binnen de wijk veel onderlinge variëteit. Aan de rand van de wijk, waar de Molukse straatnamen overgaan in Barneveldse namen, zijn de straten dorpser. Hier, op de overgang van het hart van de buurt en haar omgeving is ruimte voor vrijstaande en geschakelde woningen.

Aan de Saparua worden royale tweekappers gebouwd met garage. De brede kavels maken een eigen toegang naar de achtertuin mogelijk. De wat informelere Molukse bouwwijze die dit deel van de wijk kenmerkt vertaalt zich in lage goten, flauwe kappen en aanbouwen in de vorm van erkers en zonnige waranda's op de middagzon. De gevels zijn gemetseld in roodkleurige en witgekeimde baksteen met daaronder een donker trasraam.

De woningen bieden een keur aan individuele mogelijkheden. Zo kan er op de begane grond worden gekozen voor wonen aan de achtertuin of aan de voorzijde. Ook de grote zolder biedt veel ruimte voor persoonlijke wensen. De aangeluifelde kap aan voorgevel is een typische Indisch element dat de overgang van het wonen binnen naar het buitenleven vormt. Hieronder bevindt zicht naar keuze een erker of een veranda die de woonkwaliteit vergroot en het straalbeeld verlevendigt.

Barneveld

Fraai gelegen, aan de rand van Barneveld en toch nabij het centrum ligt nieuwbouwwijk Eilanden-Oost. De ontsluiting is gunstig; de op- en afritten van rijksweg A30 bevinden zich op korte afstand net als de goede fietsverbindingen naar het landelijke gebied en het centrum.

Voor het openbaar vervoer kan worden uitgeweken naar het in de aanpalende wijk gelegen station Barneveld-Zuid of het centraal gelegen station Barneveld-Centrum. De valleilijn is een succesvolle treinverbinding tussen Amersfoort en Ede.

Barneveld kent een breed aanbod van scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. Ook het aantal maatschappelijke en culturele voorzieningen is in ruime mate vertegenwoordigd. Het mooie van Eilanden-Oost is de komst van een supermarkt. Zo komt gemak behoorlijk binnen handbereik.

Al met al aspecten die bijdragen aan een aantrekkelijke en in alles voorzienende woonwijk. Barneveld groeit en is een fantastisch dorp om in te wonen. We heten u van harte welkom!

Koopsom twee-onder-een kap woning met garage vanaf € 389.500,- tot € 399.500,- v.o.n.

De woningen worden onder Woningborg-garantie gebouwd.

De woningen kunnen casco worden opgeleverd. De casco-minderprijs is € 42.750,- incl. btw
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
154 m²
Inhoud
629 m³
Perceeloppervlakte
288 m²
Bouwjaar
2017
Kamers
5
Slaapkamers
3

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
2/1 kapwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
154 m²
Externe bergruimte
21 m²
Inhoud
629 m³
Perceeloppervlakte
288 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
dubbel glas, volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel, zonnecollectoren

Kadastrale gegevens

Gemeente
Barneveld
Sectie
A
Perceel
1234
Oppervlakte
288 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, noord, 10.50 x 11.50 m
Oppervlakte
121 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Garage

Soort garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1
Bekijk alle kenmerken

Kaart