Verkoopbegeleiding

U kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten voor de verkoop van uw woning, villa, landgoed of agrarisch vastgoed. Wij hanteren daarvoor deze succesvolle werkwijze:

1. Beoordelen en positie nemen

We bekijken grondig voor welke doelgroep het object relevant is en stellen sterkten en zwakten vast. Een bezoek ter plaatse geeft ons inzicht in de bouwkundige staat, het onderhoud, het afwerkingsniveau, de ligging en eventuele gebreken of erfdienstbaarheden. Daarnaast slaan we acht op de geschiedenis, architectuur en alle andere zaken die de woning karakter geven. Tot slot geven onderzoeken, bijvoorbeeld naar het aanbod van de markt en de prijsontwikkeling, een goed beeld van het object. Alle zaken bij elkaar bieden inzicht om de positie te bepalen, de doelgroep te specificeren en de vraagprijs te formuleren.

2. Publicaties

Zorgvuldig plannen we de volgende activiteiten: 

  • het maken van een professionele fotoreportage, inspirerende teksten en goede digitale plattegronden;
  • het sturen van een bericht naar de actieve zoekers in ons bestand; het opnemen van contact met zoekers die zouden kunnen zorgen voor een match;
  • het plaatsen van het pand op Funda, in onzeverkoopvitrines en/of raampresentaties op Drieklomp.nl (structureel in de top van meest bekeken makelaarssites!)
  • het aanbieden van vele extra media- en publicatiemogelijkheden, zie verderop in ons mediaoverzicht.

3. Bezichtigingen en contact

Met ge├»nteresseerden plannen we bezoeken die door ervaren makelaars en rentmeesters worden begeleid. Voorafgaand krijgt u tips voor een optimale presentatie, eventueel met hulp van een verkoopstyliste. Na het bezoek stellen wij u op de hoogte van de eerste indruk en bevindingen en houden we vinger aan de pols bij ge├»nteresseerden. Wanneer het tot een bieding komt, adviseren we u over de verkoopprijs en voorwaarden. Wij zijn er om uw belangen te behartigen.

4. Koopovereenkomst sluiten

Als de prijs en condities overeengekomen zijn, leggen we de afspraken vast in de koopovereenkomst. We besteden hier aandacht en tijd aan en elimineren onaangename verrassingen of onduidelijkheden. Na de ondertekening zorgen we dat de notaris de leveringsakte kan opstellen, die door ons vervolgens zorgvuldig gescreend wordt op onvolkomenheden. Bij de eindinspectie van de woning en de juridische overdracht, staan we u terzijde.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen

  • Bemiddeling bij aan- en verkoop
  • Taxaties voor financiering, aankoopbeslissing, boedelscheiding, successie, belastingdienst, rechtbank
  • Bemiddeling bij huur- en verhuur
  • Advisering over grond- en (erf)pachtzaken, specialistische zaken zoals Natuurschoonwet 1928 en landgoederen
  • Advisering over een stille verkoop traject

Wat klanten van ons vinden

We zijn erg tevreden over de bemiddeling bij de verkoop van ons voormalig melkvee- en vleeskalverenbedrijf met landbouwgrond. De agrarisch makelaar van Drieklomp vond voor ons een koper voor de gebouwen met erf en wist later ook de landbouwgrond apart te verkopen. Beide transacties zijn zowel ervaren als kundig uitgevoerd en naar onze volle tevredenheid.

Bekijk alle beoordelingen

In 3 stappen naar VERKOCHT

Stap 1 Verkoopadvies

Kennis van uw huidige woning. Wij brengen geheel vrijblijvend een verkoopadvies uit en geven u advies over een eventueel vervolgtraject. Wij ontzorgen u in het complete verkooptraject!

Stap 2 Te Koop

Nadat u de opdracht tot dienstverlening heeft ondertekend gaan we aan de slag. Er wordt een brochure gemaakt, teksten geschreven, de fotograaf wordt ingepland. Bezichtigingen worden afgestemd en we koppelen altijd iedere afspraak bij u terug.

Stap 3 Verkocht

Uw woning verkocht? Wij stellen de koopakte op en begeleiden u tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Indien gewenst plaatsen we een VERKOCHT bord in de tuin. Nog geen nieuwe woning gevonden? Ook daarin adviseren we graag en begeleiden we u als aankoopmakelaar.