Migaweg Dalmsholte

Vraagprijs € 550.000 Vrij op naam
Nieuw

Omschrijving

Dalmsholte (gemeente Ommen), Migaweg 10 ong.

Een onbelemmerd vrij uitzicht op de Lemelerberg in het schitterende Salland? Deze riant bemeten kavel van circa 5.000 m² biedt de unieke bouwmogelijkheid voor een vrijstaande villa van maar liefst 1.200 m³ en de mogelijkheid voor het bouwen van een bijgebouw van 150 m². Gesitueerd aan een doodlopend landweggetje op een voormalig ‘boerenerf’ waar de oude bedrijfsgebouwen zijn gesloopt en 2 bouwkavels (waarvan nog 1 beschikbaar) met een royaal formaat zijn gerealiseerd.

U komt aanrijden via een doodlopend landweggetje tussen weilanden en slootjes op de flanken van de Lemelerberg. De bijzondere kavel ligt op de plek van een voormalige melkveehouderij en meet maar liefst 4.500 m². Bedoeld voor bijvoorbeeld een stoere schuurwoning met royale raampartijen en terrassen. Met – als u wilt – een bouwvolume tot wel 1.200 m³. Mocht u gaan bouwen met inpandige berging dan bestaat zelfs de mogelijkheid tot vergroten van het bouwvolume.

Uw eigen droomhuis
Een ander vernieuwend ontwerp – mits passend in de landelijke omgeving – is uiteraard ook denkbaar. De kavel is vooral geschikt voor mensen die elke ochtend wakker willen worden in hun, niet eerder bedachte, droomhuis midden in de natuur. Die genieten van rust en privacy met de oude kastanjes en essen, vier groene eilanden in het open landschap.

Voorzieningen
Glasvezelaansluiting ligt aan de Migaweg
Nutsvoorzieningen zijn aanwezig aan de Migaweg
Aanwezigheid van eigen waterbron op 70 meter diepte
Kavel heeft eigen inrit
Keuze vrij aannemer en architect
Aanwezigheid van Erf inrichtingsplan en kwaliteitsplan

Nieuw levensritme
Misschien wilt u wonen en werken combineren op deze prachtige plek. Zeker is dat genieten wel heel gemakkelijk wordt. Zo daagt de Lemelerberg u graag uit voor een stevige wandelroute of atb-tocht. Het fiets- en wandel knooppunt netwerk is in de omgeving gesitueerd. Het dorp Lemelerveld ligt op 2 kilometer afstand en heeft ruime voorzieningen. Houdt u van varen? U woont in het stroomgebied van de Overijsselse Vecht. Dalfsen, de groenste kleine stad van Europa, is dichtbij. Net als het gemoedelijke Ommen. In de zomer varen bootjes af en aan in het toch al levendige centrum. Daar vindt u scholen, winkels, fijne restaurants, terrassen en een theater en een prachtige golfbaan. Meer cultureel en culinair genieten? Zwolle ligt op circa 30 autominuten.

Meer weten?
In de digitale brochure treft u – ter informatie én inspiratie – onder andere referentiebeelden, het beeldkwaliteitsplan en het erfinrichtingsplan aan. Heeft u verdere vragen over deze unieke mogelijkheid? Neem dan – uiteraard helemaal vrijblijvend – contact op met het team van Drieklomp Makelaars en Rentmeesters in Gorssel, telefonisch bereikbaar op 0575 – 491 777 of mail naar gorssel@drieklomp.nl.

Vraagprijs
€ 550.000,– v.o.n.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Gorssel
Perceel 4.568 m²

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 550.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
11 juni 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Perceel
4.568 m²
Bouwgrond oppervlakte
4.568 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ambt Ommen M 1576
Oppervlakte
4568 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Omvang
Deelperceel
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media

Migaweg
Dalmsholte
Vraagprijs € 550.000 Vrij op naam

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker