Onder optie

Amersfoortseweg nabij 291 Uddel

Onder optie

Omschrijving

3 bouwkavels te koop op bijna 6 hectare grond!

In een prachtige bosrijke omgeving, midden op de Veluwe, een nieuwe woning bouwen te midden van een eigen nog aan te leggen bosperceel, deze kans kunnen wij u hier bieden! Op het perceel langs de Amersfoortseweg worden 3 BOUWKAVELS aangeboden. Voor wat betreft de landschappelijke invulling wordt aangesloten bij de bosrijke omgeving, maar ook bij het typische en rechtlijnige ‘kamerstructuren’ landschap. Het afwisselende landschap wat bestaat uit o.a. bos, heide, zandverstuivingen en weilanden geeft een echte natuurbeleving. Voor de potentiële koper is er naast het bouwen van een sfeervolle woning in het thema ‘bos en jacht’ ook een mooie taak weggelegd om natuur te ontwikkelen en te beheren op zijn eigen terrein als ‘grootgrondbezitter’.
Belangrijk uitgangspunt is namelijk het stimuleren van biodiversiteit dat resulteert in diverse groene verbindingen tussen de landschapselementen. De bestaande bomenrij aan de Amersfoortseweg blijft gehandhaafd, waar vanaf een nieuwe houtsingel aangelegd zal worden. Het bos rondom de woningen is zoveel mogelijk aaneengesloten en er zullen kruiden- en faunarijke graslanden ontstaan, wat extensief wordt beheerd.

Mocht u verlangen naar de drukte van een dorp of stad, dan zijn de gezellige dorpen Garderen, Kootwijk of Voorthuizen op fietsafstand bereikbaar met haar vele terrassen, winkels en festiviteiten. Ook de stad Apeldoorn of Amersfoort zijn door de centrale ligging en de aansluitingen op de A1 snel per auto te bereiken.

Vraagprijs kavel 1: € 695.000,- v.o.n. ONDER OPTIE
Vraagprijs kavel 2: € 575.000,- v.o.n. ONDER OPTIE
Vraagprijs kavel 3: € 645.000,- v.o.n. ONDER OPTIE

BEBOUWINGSMOGELIJKHEDEN

Kavel 1 : een perceeloppervlakte van 23.970 m² waarop een woning met een maximale inhoud van circa 1.200 m³ mag worden gebouwd. Het hoofdhuis refereert aan een jachthuis.

Kavel 2: een perceeloppervlakte van 16.860 m² waarop een woning van circa 700 m³ mag worden gebouwd. De woning refereert aan een boswachterswoning.

Kavel 3: een perceeloppervlakte van 16.820 m² waarop een woning van circa 700 m³ mag worden gebouwd. De woning refereert aan een boswachterswoning.

De toegangsweg inclusief bermen met een totale oppervlakte van 1.505 m² is mandelig en is niet begrepen in bovenstaande perceeloppervlaktes van kavel 1, 2 en 3.

Bij elke woning is een vrijstaand bijgebouw van maximaal 100 m² mogelijk met een eenvoudige basisvorm. Volgens de bouwregels mag de totale oppervlakte aan bijgebouwen, aan- en uitbouwen en overkappingen niet meer bedragen dan 150 m².

KADASTRALE INFORMATIE

Kavel 1: Gemeente Apeldoorn, sectie B, nummers 1361 en 1364.
Kavel 2: Gemeente Apeldoorn, sectie B, nummers 1362 en 1365.
Kavel 3: Gemeente Apeldoorn, sectie B, nummers 1363 en 1366.

PLANOLOGIE

Conform het vigerende bestemmingsplan “Amersfoortseweg naast 291 Uddel” van de gemeente Apeldoorn heeft de locatie ter plaatse van de 3 bouwkavels de enkelbestemming ‘Wonen’. Het omringende terrein heeft de enkelbestemming ‘Natuur’.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Voor de nutsvoorzieningen vanaf de woning tot de hoofdleidingen in het mandelig terrein en de aanleg van de natuur op de kavels zal koper zorgdragen. Tevens dient de koper zelf, voor eigen rekening, een omgevingsvergunning aan te vragen voor de bouw van de woning.

– Vrij in architect- en aannemer keuze;
– Afhankelijk van de eisen van de gemeente Apeldoorn is eventueel van belang dat de verschillende woningen qua uitstraling en architectuur op elkaar worden afgestemd.

De bouwkavels worden ‘vrij op naam’ aan u verkocht. De hieronder genoemde kosten, die met het kopen van het bouwterrein zijn gemoeid, zijn in de koopsom opgenomen:

• De notariskosten inzake de transportakte;
• De verkoopkosten (makelaar);
• De kosten t.b.v. kadastrale inmeting;
• Overdrachtsbelasting en/of omzetbelasting;
• Aanlegkosten toegangsweg en bermen mandelig terrein;
• Hoofdaansluitingen nutsvoorzieningen in het mandelig terrein.

De met de financiering van uw bouwterrein verband houdende kosten zijn niet in de koopovereenkomst begrepen, deze eenmalige kosten zijn:

• De kosten verbonden aan het sluiten van een hypothecaire lening (afsluitkosten, taxatiekosten, etc.);
• Notariskosten inzake de hypotheekakte.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen
Perceel 16820 m²

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan bosrand, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen

Oppervlakten en inhoud

Perceel
16.820 m²
Bouwgrond oppervlakte
16.820 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Apeldoorn B 1363
Oppervlakte
16820 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
APD01-B-1363
Omvang
Deelperceel
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's
Amersfoortseweg nabij 291
Uddel

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker