Gorssel

Drieklomp Gorssel opent op 1 april 2022 onder leiding van Arno Oosterveld. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van zowel Drieklomp als Arno in vervulling. Wonende op een boerderij in het buitengebied van Lochem met honden, katten, kippen, schapen en pony’s voelt het voor hem haast thuiskomen met een vestiging in Gorssel, zijn eigen woongebied. Zoals Arno zegt:

“De kwaliteit van leven is hier hoog en waar het goed wonen is, blijft er vraag naar huizen. Gorssel is een lommerrijk en charmant dorp, gesitueerd in de Stedendriehoek Deventer-Zutphen-Lochem. Hier fiets of wandel je zo het prachtige coulisselandschap in”. De nieuwe vestiging in Gorssel werkt verbindend. Mensen die uit de Randstad en het midden van het land naar het groen verhuizen, trekken geen grens bij de IJssel. Ze willen verder naar de Achterhoek, Salland en Twente in als ze weten dat de bereikbaarheid daar goed is en er goede scholen zijn voor de kinderen”.

Stel uw vraag

Heeft u verhuisplannen? Wilt u uw woning of bedrijf laten taxeren? Benieuwd naar onze Stille Verkoop werkwijze? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Medewerkers Drieklomp Gorssel

Aanbod Drieklomp Gorssel

Contact

Hoofdstraat 41A
7213 CP Gorssel
Tel. 0575-491777

KvK: 85593478