Vanwege de toenemende vraag naar hoogwaardige en energieneutrale woningen in Scherpenzeel, worden er op de hoek van de Vlieterweg en Burgemeester Royaardslaan negen moderne appartementen gerealiseerd.

Wonen in het hart van Scherpenzeel. Het kan zomaar uw thuis zijn. Overal dichtbij en op loopafstand van Huize Scherpenzeel. Een plek om van te houden. Van welk appartement gaat uw hart sneller kloppen?

BOUWNUMMER 1, 4 en 7

Deze hoekappartementen van ca. 109 m² en 113 m² hebben een fantastisch uitzicht op Huize Scherpenzeel. Dankzij de L-vormige indeling is een ideale setting gecreëerd met drie slaapkamers en een badkamer. De master-bedroom is ruim opgezet en gesitueerd naast de badkamer met een douche, wastafel, toilet en ruimte voor een ligbad. Aan het einde van de gang bevindt zich de ruime living met open woonkeuken die naadloos overloopt in het riante, overdekte terras met uitzicht op het groen. De keuken is geheel naar eigen wens in te richten, zoals met een modern kookeiland. Alle installaties worden geplaatst in een technische ruimte met een opstelplaats voor de wasmachine en droger. Met de gelijkvloerse indeling biedt deze woning alle comfort voor nu en in de toekomst. Elk appartement is voorzien van vloerverwarming, heeft één eigen parkeerplaats en een buitenberging.

BOUWNUMMER 2, 5 en 8

Tussen de hoekappartementen worden functionele appartementen met fantastisch uitzicht op Huize Scherpenzeel gerealiseerd van ca. 104 m² en 105 m². Door de vierkante indeling zijn de vertrekken optimaal op elkaar afgestemd. U betreedt het appartement via de vestibule. Via de entree met toilet komt u in een riante woonkamer met open keuken en een prachtig, overdekt terras. Een schuifdeur leidt naar het overdekte terras, waardoor binnen en buiten in elkaar overvloeien. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche, een wastafel, toilet en mogelijkheid voor een bad. Alle installaties worden geplaatst in een technische ruimte met een opstelplaats voor de wasmachine en droger. Met de gelijkvloerse indeling biedt deze woning alle comfort voor nu en in de toekomst. Elk appartement is voorzien van vloerverwarming, heeft één eigen parkeerplaats en een buitenberging.

BOUWNUMMER 3, 6 en 9

Deze hoekappartementen van ca. 109 m² en 112 m² zijn gelegen op een unieke locatie tegenover de entree van Huize Scherpenzeel. Ideaal gelegen qua bezonning en groen rondom. Een schuifdeur leidt naar het overdekte terras waardoor binnen en buiten in elkaar overvloeien. Het appartement is functioneel ingedeeld met een brede, open keuken, de woonkamer, twee ruime slaapkamers en een derde slaapkamer die multifunctioneel kan worden gebruikt als logeerkamer of werkkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en voldoende ruimte voor een ligbad. Alle installaties worden geplaatst in een technische ruimte met een opstelplaats voor de wasmachine en droger. Met de gelijkvloerse indeling biedt deze woning alle comfort voor nu en in de toekomst. Elk appartement is voorzien van vloerverwarming, heeft één eigen parkeerplaats en een buitenberging.

BIJZONDERHEDEN:
– Als koper moet je inwoner zijn van Scherpenzeel of maatschappelijk/ economisch gebonden zijn.
– Er geldt een zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
– Vanaf start verkoop (3 april 2024) is het mogelijk om in te schrijven voor één van de woningen.
– Het appartement wordt gebouwd onder het Woningborg garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2021.
– Het appartement wordt voorzien van zonnepanelen, lucht-water warmtepomp en balansventilatie.
– Ieder appartement heeft 1 parkeerplaats op eigen terrein.
– Er is een stelpost opgenomen voor de inrichting badkamer en het toilet. Er is geen stelpost voor de keuken opgenomen.
– Het appartement heeft een vrijstaande houten berging naast het complex gelegen.