RENOVATIE 2-ONDER-1 KAPWONING MIDDEN IN LEUSDEN

Aan de Hamersveldseweg, in het hart van Leusden, worden twee 2-onder-1-kapwoningen gerealiseerd op een perceel van ca. 278 m² en 257 m². De oorspronkelijke boerderij wordt geheel gerenoveerd en gesplitst in 2 woningen. Er zijn mogelijkheden om een slaapkamer met badkamer op de begane grond te realiseren. Dat maakt de woning niet alleen geschikt voor nu, maar ook voor de toekomst. Achter de 2-onder-1-kapwoningen worden 4 kwadrant woningen gerealiseerd.

Met de groeiende aandacht voor duurzaamheid en energie-efficiëntie is dit de uitgelezen kans om een toekomstbestendig thuis te creëren. Wonen in een comfortabele en milieuvriendelijke woning, omringd door alle voorzieningen binnen handbereik – scholen, winkels en groene parken liggen op een steenworp afstand.

U wandelt binnen enkele minuten naar het winkelcentrum, De Hamershof, Het is een bruisend winkelcentrum met een diversiteit aan winkels, eetgelegenheden en voorzieningen. Het historische centrum van Amersfoort is met een kwartier in de auto bereikbaar, maar ook andere steden zoals Utrecht en Amsterdam zijn goed bereikbaar middels de A28 en diverse N-wegen.

De verkoop van deze twee woningen wordt begeleid door Drieklomp Makelaars uit Zeist en zullen worden gerealiseerd door Level Projectbouw B.V. uit Woudenberg.

KENMERKEN
BOUWJAAR 2024
WOONOPPERVLAKTE ca. 148 m² en ca. 140 m²
PERCEELOPPERVLAKTE ca. 278 m² en 257 m² (dienen nog kadastraal ingemeten te worden).

INDELING:

Begane grond:
U betreedt de woning aan de zijkant via de entree met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, toilet en ruime bijkeuken/berging. Vanuit de hal zijn de ruime woonkamer en keuken bereikbaar.
De woonkamer en keuken nodigen uit tot gezellig samenzijn. De keuken, nog naar eigen wens in te richten, belooft culinaire avonturen en gezellig samenzijn met vrienden en is één geheel met de eetkamer die u via openslaande deuren uitnodigt naar de charmante zij-/achtertuin. Aan de voorzijde van de woning vindt u de woonkamer, een sfeervolle ruimte die het hart van dit huis vormt. Bijzonder is dat de woning met huisnummer 71 zich ook levensloopbestendig laat inrichten, met een slaap- en badkamer aan de voorzijde, wat zorgt voor ultiem woongenot.

Eerste verdieping:
Via de trap komt u op de ruime overloop. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en een technische ruimte. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een grote dakkapel. De badkamer is voorzien van een douche, een vrij hangend toilet en een wastafel en is nog naar eigen smaak aan te passen.

Bijzonderheden:
– Slaapkamer en badkamer op de begane grond van huisnummer 71 mogelijk;
– De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en een lucht-warmtepomp;
– Eigen berging in de tuin aanwezig (6 m²);
– Één parkeerplaats op eigen terrein;
– De woningen worden verbouwd onder het Woningborg Garantie – en waarborgregeling Nieuwbouw 2021;
– Vanaf start verkoop (19 april 2024) is het mogelijk om in te schrijven voor één van de woningen middels het inschrijfformulier. U kunt zich inschrijven tot vrijdag 26 april 12.00 uur. Het inschrijfformulier is op te vragen bij Drieklomp Makelaars te Zeist.