Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Zoekopdracht

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt als woningzoekende op basis van uw eigen wensen en criteria het nieuwste aanbod per e-mail.

Op deze manier krijgt u als ingeschreven woningzoekende bij ons voorrang , voordat de woning op de landelijke websites verschijnt.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters geeft ruim 20 jaar succesvol het Drieklomp woonmagazine uit. Het Drieklomp Magazine is een glossy tijdschrift dat het exclusieve woningaanbod – Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en het Gooi - van Drieklomp Makelaars en Rentmeesters onder de aandacht brengt. Maar Drieklomp Magazine is méér dan dat. Het is óók een lifestyle magazine waarin redactionele aandacht wordt besteed aan interieur, design, tuinen, cultuur, auto’s, boten en reizen. Ook wordt aandacht besteed aan home & garden fairs en “human interest”. Het Drieklomp Magazine heeft een zeer fraaie luxe omslag en telt ca. 224 pagina’s in een oplage van 25.000 stuks. Een magazine dat gelezen én bewaard wordt.

Wilt u ook onze nieuwsbrief iedere maand ontvangen? Boordevol droomhuizen, inspiratie, woontips en evenementen? Klik hier