Stille verkoop

U wilt uw huis te koop aanbieden in stille verkoop. Wat is dan het belangrijkste? Dat uw makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met uw gegevens omgaat natuurlijk! Dan bent u bij Drieklomp Makelaars en Rentmeesters aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om over de aanpak van de stille verkoop te spreken.

Netwerk

Er komen regelmatig klanten bij ons, die in eerste instantie hun huis, bedrijfspand of agrarisch vastgoed op discrete manier onder de aandacht willen brengen van een selectie serieuze potentiële kopers. In de afgelopen 25 jaar bouwde Drieklomp makelaardij een zeer groot netwerk op. Zowel voor de woningmarkt, bedrijfsonroerendgoed als agrarisch vastgoed.

Stille verkoop: plan van aanpak

Heeft u een uitzonderlijk monument of een ander bijzonder object, is er weinig haast bij de verkoop of wilt u liever niet dat uw privé eigendommen op internet verschijnen, dan is stille verkoop een optie voor u.

Wij zullen samen met u de voors en tegens bespreken en een stappenplan met u doornemen. Transparant, actief en duidelijk. Gaan we voor een verkoopprocedure die in het geheel niet zichtbaar is, of zullen we uw huis, bedrijfspand of agrarisch vastgoed in beperkte mate promoten (bijvoorbeeld niet op Funda, maar wel via een uitgekiende brochure die we selectief verspreiden).

Neem contact met ons op en wij bespreken met u hoe wij uw pand het beste in stille verkoop onder de aandacht kunnen brengen. Vertrouw daarbij op ons uitgebreide netwerk!

Neem contact op AANBOD STILLE VERKOOP

Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen

  • Bemiddeling bij aan- en verkoop
  • Taxaties voor financiering, aankoopbeslissing, boedelscheiding, successie, belastingdienst, rechtbank
  • Bemiddeling bij huur- en verhuur
  • Advisering over grond- en (erf)pachtzaken, specialistische zaken zoals Natuurschoonwet 1928 en landgoederen
  • Advisering over een stille verkoop traject

In 3 stappen naar VERKOCHT

Stap 1 Verkoopadvies

Kennis van uw huidige woning. Wij brengen geheel vrijblijvend een verkoopadvies uit en geven u advies over een eventueel vervolgtraject. Wij ontzorgen u in het complete verkooptraject!

Stap 2 Te Koop

Nadat u de opdracht tot dienstverlening heeft ondertekend gaan we aan de slag. Er wordt een brochure gemaakt, teksten geschreven, de fotograaf wordt ingepland. Bezichtigingen worden afgestemd en we koppelen altijd iedere afspraak bij u terug.

Stap 3 Verkocht

Uw woning verkocht? Wij stellen de koopakte op en begeleiden u tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Indien gewenst plaatsen we een VERKOCHT bord in de tuin. Nog geen nieuwe woning gevonden? Ook daarin adviseren we graag en begeleiden we u als aankoopmakelaar.