Verkocht

Twee-onder-een-kapwoning (Bouwnr. 89) Barneveld

Verkocht

Omschrijving

HEERLIJK GENIETEN VAN DE RUST EN EEN FANTASTISCHE OMGEVING, DE LANEN OOST – BARNEVELD

DE WONINGEN
26 twee-onder-één-kapwoningen
– perceeloppervlakte variërend van ca. 298 m² tot 451 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 153 m² tot 165 m²
– koopsommen vanaf € 615.000,- v.o.n. tot € 677.500,- v.o.n.

De woningen type Kruisridder:
De voorgevel van woningtype Kruisridder kenmerkt zich door het verfijnde spel van diverse kozijnopeningen in verschillende verhoudingen. De flinke puien met de grote hoeveelheid glas zorgt voor een lichte sfeer in de ruime eetkeuken aan de voorzijde. Het frans balkon in de slaapkamer aan de voorzijde geeft iedere morgen dat ‘luxe hotel’- gevoel.

De woningen type Jonkvrouw:
Het woningtype Jonkvrouw is opvallend door het witgeschilderde metselwerk en de donkere kozijnen. De raamopeningen zijn anders van verhouding en door de indrukwekkende topgevel ontstaat de uitstraling van een imposante villa. Deze combinatie vormt een twee-eenheid met een herkenbaar karakter binnen de woonwijk.

De woningen type Hofmaarschalk:
Bij de twee-onder-een-kapwoningen van het woningtype Hofmaarschalk is de Delftse-schoolstijl herkenbaar. Het verticale metselwerk onder de goten en de compositie van de straatgevels maakt het bijzonder. De flinke puien met de grote hoeveelheid glas zorgt voor een lichte sfeer in de ruime eetkeuken aan de voorzijde.

De Lanen Oost kenmerkt zich door het zorgvuldig ontworpen en ambachtelijk uitgevoerde metselwerk van handvorm baksteen. Mooie details en figuratieve patronen. De accenten in de vorm van topgevels zorgen voor een afwisselend straatbeeld.

Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Van de Mheen Planontwikkeling BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO2-footprint, die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.

Daarom worden de woningen van het project ‘De Lanen Oost’ standaard energiezuinig uitgevoerd. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eisen. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met het toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

De twee-onder-een kapwoningen worden standaard voorzien van garage.

De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2021.

Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie; neem contact op met de verkopende makelaars.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Midden Nederland Makelaars en Drieklomp Makelaars en Rentmeesters hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beiden al jaren actief in en rond het dorp Barneveld. Hierdoor kennen zij het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de nieuwste wijk van Barneveld. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen
Wonen 159 m²
Inhoud 608 m³
Kamers 4
Slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
21 februari 2024
Status
Verkocht
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2025
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
159 m²
Inhoud
608 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Balansventilatie

Energie

Isolatie
Dubbel glas, volledig geisoleerd
Verwarming
Aardwarmte, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warm water
Aardwarmte

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
171 m²
Ligging tuin
Noordwest

Garage

Capaciteit
1 auto
Bekijk alle kenmerken
Twee-onder-een-kapwoning (Bouwnr. 89)
Barneveld

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker