Verkocht

Pannerdense Waard 12 nabij Pannerden

Verkocht

Omschrijving

Wilt u wonen met dit uitzicht? Aan de rand van NSW-landgoed Germanstede mogen wij u deze prachtige kavel van 1.003 m² aanbieden voor de bouw van een vrijstaande boerderij- c.q. schuurwoning met een inhoud van 750 m³, exclusief souterrain. De kavel is gelegen aan een doodlopende weg aan de rand van natuurgebied De Rijnstangen. De woning zal uitkijken over het omliggende agrarische landschap van het landgoed en het natuurgebied met zicht op rivierbedding de Oude Rijn. Het beschikbare kavel maakt onderdeel uit van een ensemble van twee vrijstaande woningen, waarvan één kavel reeds is verkocht.

De boerderij- c.q. schuurwoning
De woning zal op een terp worden gebouwd, zoals vroeger als veilige plek in tijden van hoogwater. Hierdoor ontstaan 3 woonlagen en is er alle ruimte om te genieten van het leven, zowel binnen- als buitenshuis. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor mantelzorg, inwoning of een welness in huis. De tuin van de woning zal veel privacy bieden en is op het zuiden gelegen. Onder architectuur ontwerp zijn reeds een aantal schetsen gemaakt. In de brochure vindt u optionele indelingsmogelijkheden van de woning. Recent heeft de gemeente Zevenaar toestemming gegeven voor de bouw van de woning, thans kan de omgevingsvergunning ingediend worden om te kunnen starten met het betreffende bouwplan.

Over de ligging
Germanstede is een prachtig landgoed dat is gelegen aan de rand van het gezellige dorp Pannerden met de veerdienst naar Doornenburg. De stad Zevenaar is op 5 autominuten gelegen, hier zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sport en NS-station aanwezig. Binnen 20 autominuten is via de A-12 Arnhem bereikbaar en binnen 30 minuten bevindt u zich via de (toekomstige) verlengde A-15 in Nijmegen.

Oplevering
De kavel met nummer A952 wordt niet bouwrijp gemaakt. Koper dient zelf zorg te dragen voor alle aansluitingen op de nutsvoorzieningen en de aanplant op het eigen perceel.

Extra grond
Indien gewenst is de eigenaar van het landgoed bereid meer grond te verkopen. Informeert u bij de makelaar.

Ziet u uzelf wonen op dit prachtige landgoed? Dan maken wij graag kennis met u.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Oosterbeek
Perceel 1.003 m²

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
In bosrijke omgeving, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.003 m²
Bouwgrond oppervlakte
1.003 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Pannerden A 952
Oppervlakte
1003 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
PND00-A-952
Omvang
Geheel perceel
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Pannerdense Waard 12 nabij
Pannerden

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker