Verkocht

Nieuwe Zandweg 20 ONG Linschoten

Verkocht

Omschrijving

RIANT BOUWKAVEL VOOR SCHUURWONING OP LANDGOED LINSCHOTEN

Een royaal bouwkavel wacht op u, perfect geschikt voor uw eigen schuurwoning. Dit unieke stuk grond biedt de kans om uw droomhuis te realiseren op een historisch landgoed in het schilderachtige dorp Linschoten. Op deze locatie, waar vroeger een oude schuur stond, zal uw nieuwe woning verrijzen met een vloeroppervlak van 12×18 meter – een eerbetoon aan het verleden, met een moderne twist. Een schets van de toekomstige setting is al gemaakt door een gerenommeerd adviesbureau, waardoor u alvast een glimp kunt opvangen van de prachtige toekomst die hier mogelijk is.

De kavel heeft een oppervlak van ca. 2.885 m² en is gelegen op grond van Stichting Landgoed Linschoten. De grond wordt uitgegeven op basis van een recht van erfpacht en een afhankelijk recht van opstal door Stichting Landgoed Linschoten voor een periode van 30 jaar tegen de gebruikelijke ‘algemene voorwaarden voor de uitgifte in erfpacht en vestiging van het erfpachtafhankelijke opstalrecht voor Groene Erfpacht’. De vraagprijs op internet van € 500.000,- k.k. is fictief en betreft de gekapitaliseerde erfpachtcanon voor het gebruik van de grond ad € 16.500,- per jaar. De erfpacht is fiscaal aftrekbaar, niet afkoopbaar en wordt jaarlijks geïndexeerd volgens het CPI.

De nieuwe woning wordt gebouwd in de stijl van een schuurwoning, een kenmerkende architectuur die minimalisme omarmt met een moderne en duurzame aanpak. Natuurlijke materialen zoals hout en staal worden gebruikt, vergezeld door royale raampartijen die zorgen voor een open en ruimtelijk interieur. Ondertussen behoudt het exterieur zijn charmante landelijke uitstraling, waarmee deze stijl de perfecte balans vindt tussen functionaliteit, eenvoud en een sterke verbinding met de omgeving.
De nieuwe woning heeft een recht van overpad langs de boerderij, over de oprit, naar de Nieuwe Zandweg.

Linschoten is uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Nederland, niet voor niets! Met haar charmante, historische kern en uitstekende wandel- en fietsknooppunten is Linschoten een heerlijke plek om te wonen. Er zijn goede verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag via de nabijgelegen A12. Verder zijn er diverse voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, restaurants, sportgelegenheden en basisscholen. Op circa 15 minuten fietsen is Woerden te bereiken met een groter winkelaanbod, middelbare scholen en het NS station. Kortom het is hier mooi wonen.

KENMERKEN
WOONOPPERVLAKTE ca. 2.885 m²
CANON € 16.500,- per jaar

BESCHRIJVING
Conform het bestemmingsplan is het mogelijk om aan-huis-gebonden beroepen uit te oefenen, dit biedt veel mogelijkheden voor zelfstandig ondernemers! Meer informatie vindt u in het bestemmingsplan.

De omliggende tuin dient vormgegeven te worden conform het inrichtingsplan van MooiSticht. Dit plan omvat onder andere de aanplanting van nieuwe hoogstam fruitbomen. Voor een gedetailleerd overzicht van het volledige inrichtingsplan, kunt u contact opnemen met ons kantoor of de informatie downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl.

PRIMAIRE BOUWVOORSCHRIFTEN
– De kavel is geschikt voor de bouw van één woning in stijl van de voormalig aanwezige schuur;
– Het vloeroppervlak bedraagt maximaal 12 x 18 meter;
– De goothoogte mag maximaal 4,5 meter bedragen;
– De bouwhoogte mag maximaal 8 meter bedragen;
– De voorgevel van de woning zal aan de zijde van de M.A. Reinaldaweg gesitueerd worden;
– De nieuwe woning heeft een recht van overpad over de oprit van de naastgelegen boerderij, Nieuwe Zandweg 20;
– Mogelijkheid tot plaatsen van een bijgebouw met maximaal formaat van 25 m².

BIJZONDERHEDEN
– Geen aannemer of architect verplichting;
– Het terrein dient ingericht te worden overeenkomstig het inrichtingsplan van MooiSticht;
– De toekomstige eigenaar van de schuurwoning heeft een recht van overpad over de oprit van de boerderij naar de Nieuwe Zandweg;
– De grond wordt uitgegeven op basis van een recht van erfpacht en een afhankelijk recht van opstal door Stichting Landgoed Linschoten voor een periode van 30 jaar tegen de gebruikelijke ‘algemene voorwaarden voor de uitgifte in erfpacht en vestiging van het erfpachtafhankelijke opstalrecht voor Groene Erfpacht’;
– Stichting Landgoed Linschoten is met ruim 500 hectare het grootste aaneengesloten landgoed binnen de Randstad en is gelegen in de gemeenten Montfoort, Woerden en Oudewater (provincie Utrecht);
– Verkoop onder voorbehoud gunning bestuur Stichting Landgoed Linschoten.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Zeist
Perceel 2885 m²

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
28 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Open ligging

Oppervlakten en inhoud

Perceel
2.885 m²
Bouwgrond oppervlakte
5.241 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Linschoten B 3298
Oppervlakte
655 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
LST00-B-3298
Omvang
Geheel perceel
Perceelnaam
Linschoten B 3300
Oppervlakte
2230 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
LST00-B-3300
Omvang
Geheel perceel
Bekijk alle kenmerken

Media

Nieuwe Zandweg 20 ONG
Linschoten

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker