Verkocht

Middenwoning (Bouwnr. 210) Barneveld

Verkocht

Omschrijving

HEERLIJK GENIETEN VAN DE RUST EN EEN FANTASTISCHE OMGEVING, DE LANEN OOST – BARNEVELD

23 Middenwoningen, Woningtype Torenwachter en Tempelier
– perceeloppervlakte variërend van ca. 125 m² tot 170 m²
– woonoppervlakte variërend van ca. 120 m² tot 123 m²
– koopsommen € 405.000,- v.o.n.

De woningen type Torenwachter:
De rijwoningen nemen een opvallende plek in. Zij vormen samen de ruggengraat van het straatbeeld. Op een vanzelfsprekende wijze lijken de woningen in de situatie ingebed. De blokjes zijn als één geheel ontworpen. Maar ieder blokje lijkt net iets verschillend en opzichte van de ander. Door de entrees van de eindwoningen om de hoek te situeren oogt het aantal woningen minder dan in
werkelijkheid gerealiseerd. De verfijnde elementen die zijn toegevoegd, zoals de grote dwarskap, de Franse balkons met het donkerkleurige hekwerk en de ‘bloemkozijnen’ met het warme houten timmerwerk in de gevel, geven deze woningen hun herkenbare karakter.

De woningen type Tempelier:
Bij de rijwoningen is de Delftse-schoolstijl herkenbaar aan verschillende manieren waarop de voordeur is gearticuleerd, het bijzondere metselwerk onder de goten en de compositie van de straatgevels. De woningen zijn binnen een bouwblok verschillend vormgegeven, maar het
geheel heeft veel samenhang. Sommige woningen hebben een Frans balkon of een opvallend kader rond een raam, weer andere hebben een dwarskap.

De Lanen Oost kenmerkt zich door het zorgvuldig ontworpen en ambachtelijk uitgevoerde metselwerk van handvorm baksteen. Mooie details en figuratieve patronen. De accenten in de vorm van topgevels zorgen voor een afwisselend straatbeeld.

Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen. Ook Van de Mheen Planontwikkeling BV beseft dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en wil de zogenaamde CO-footprint, die we nu eenmaal maken als we een woning bouwen, beperken.

Daarom worden de woningen van het project ‘De Lanen Oost’ standaard energiezuinig uitgevoerd. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eisen. Energiezuinig bouwen kan onder andere door een woning goed te isoleren en de luchtdoorlatendheid te beperken. Dat levert niet alleen een goede en duurzame woning op maar er ontstaat hierdoor een comfortabel binnenklimaat. Door het gebruik van vloerverwarming in combinatie met het toepassen van een ventilatiesysteem dat alleen op basis van de aanwezigheid van de bewoners functioneert, ontstaat er een hoge mate van comfort én is er sprake van een zeer slim en gunstig energieconcept.

De middenwoningen worden standaard voorzien van een houten berging.

De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2021.

Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie; neem contact op met de verkopende makelaars.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beiden al jaren actief in en rond het dorp Barneveld. Hierdoor kennen zij het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in de nieuwste wijk van Barneveld. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen
Wonen 123 m²
Inhoud 451 m³
Kamers 4
Slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2025
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
123 m²
Inhoud
451 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Balansventilatie

Energie

Isolatie
Dubbel glas, volledig geisoleerd
Verwarming
Aardwarmte, vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warm water
Aardwarmte

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
68 m²
Ligging tuin
West

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout
Bekijk alle kenmerken
Middenwoning (Bouwnr. 210)
Barneveld

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker