Hardenbrinkweg Nunspeet

Vraagprijs € 535.000 Vrij op naam

Omschrijving

Uw droomkavel in het buitengebied van Nunspeet

Ervaar het ultieme buitenleven op deze unieke bouwkavel in het prachtige buitengebied van Nunspeet. Hier heeft u de uitgelezen kans om uw eigen energiezuinige nieuwbouwwoning te realiseren, perfect passend in de natuurlijke omgeving.

Dit schitterende bouwperceel van circa 1600 m² biedt een ideale locatie voor een droomhuis, zoals bijvoorbeeld een schuurwoning, die prachtig tot zijn recht komt dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Dit geeft uw toekomstige woning een uniek karakter.

Deze locatie is werkelijk uniek: u wandelt zo de uitgestrekte weilanden tegemoet, met het Veluwemeer op korte afstand en het levendige dorpscentrum van Nunspeet slechts vijf minuten fietsen. Dit biedt u een landelijke woonervaring met alle gemakken van moderne voorzieningen binnen handbereik.

Nunspeet is gunstig gelegen nabij de A28 en A50, waardoor steden als Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort eenvoudig te bereiken zijn. Ook de historische Hanzestad Harderwijk ligt in de buurt. Voor wie liever met het openbaar vervoer reist, zijn het treinstation van Nunspeet en diverse busverbindingen gemakkelijk toegankelijk.

Aan de Hardenbrinkweg verrijzen drie exclusieve woonerven, die perfect aansluiten bij de karakteristieke omgeving.

Het erf wordt ingedeeld volgens een zorgvuldig opgesteld erfinrichtingsplan. Dit prachtige gebied wordt gekenmerkt door houtwallen, bomenrijen en erfsingels langs de kavelgrenzen. Aan de westzijde van het project wordt een bomenrij van zomereiken aangeplant, die de beslotenheid versterkt terwijl de zichtlijnen naar het achterland behouden blijven. Tussen de kavels wordt een gemengde houtopstand aangeplant om privacy te waarborgen.

Aan de voorzijde van het perceel wordt een streekeigen beukenhaag aangelegd, die het erf van de weg afscheidt en het voorerf accentueert. Deze haag zal circa 1 meter hoog zijn.

Wij bieden u een woonerf van circa 1.600 m² met een eigen centrale toegangsweg en voldoende ruimte tussen de erven. Het realiseren van een nieuw te bouwen vrijstaande woning met een oppervlak van circa 120 m² en een vrijstaand bijgebouw is mogelijk. De specificaties zijn als volgt:

Woonhuis
• Footprint woonhuisoppervlak maximaal 120 m²
• Goothoogte maximaal 4 meter
• Bouwhoogte maximaal 9 meter
• Dakhelling minimaal 15°
• Kelders alleen loodrecht onder het woonhuis, inclusief bijbehorende bouwwerken, tot een diepte van maximaal 3,50 meter
• Afstand tot de perceelgrens minimaal 3 meter

Bijgebouw
• Een vrijstaand bijbehorend bouwwerk moet worden gesitueerd op een afstand van ten hoogste 25 meter van het dichtstbijzijnde punt van het woonhuis
• Gezamenlijke oppervlakte van bijbehorende bouwwerken maximaal 110 m²
• Goothoogte maximaal 3,50 meter
• Bouwhoogte maximaal 6 meter
• Afstand tot de bouwperceelgrens minimaal 3 meter
• Vrijstaande bijbehorende bouwwerken mogen niet worden voorzien van een kelder

De woning en het bijgebouw dienen een eenvoudige rechthoekige grondvorm te hebben en qua kleur- en materiaalgebruik aan te sluiten bij de omgeving. De welstandsnota van Nunspeet vormt hierbij het toetsingskader. Voor de verharding wordt de voorkeur gegeven aan natuurlijke materialen zoals klinkers, afgestemd op de architectuur van de woning en het bijgebouw.

Uitgangspunten
– De koopprijs omvat de aankoop van de grond, vrij op naam
– Keuze van aannemer en architect is geheel vrij
– Ontwerpen van woningen door SelektHuis op aanvraag beschikbaar
– Offerte van de door SelektHuis ontworpen woning is op aanvraag beschikbaar
– De verkoop is onder voorbehoud van gunning door de verkoper
– Voor verdere bouwregels omtrent de woning en bijgebouwen wordt verwezen naar omgevingsloket of website van de gemeente.

Kortom, deze locatie biedt u de perfecte combinatie van rustig wonen met alle moderne wooncomfort binnen handbereik. Grijp deze unieke kans en realiseer uw droomwoning in het prachtige buitengebied van Nunspeet.

Belangrijke Informatie
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De koper heeft een eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Nunspeet
Perceel 1.601 m²

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 535.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
14 juni 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.601 m²
Bouwgrond oppervlakte
1.601 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Nunspeet I 4741
Oppervlakte
131 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
NST01-I-4741
Omvang
Geheel perceel
Perceelnaam
Nunspeet i 4307
Oppervlakte
20 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
NST01-i-4307
Omvang
Deelperceel
Perceelnaam
NUNSPEET I 4743
Oppervlakte
1450 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
NST01-I-4743
Omvang
Deelperceel
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Hardenbrinkweg
Nunspeet
Vraagprijs € 535.000 Vrij op naam

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker