Verkocht

De Pastorietuin appartement 2e Verdieping (Bouwnr. 19) Voorthuizen

Verkocht

Omschrijving

De Pastorietuin

De Pastorietuin is een kleinschalig duurzaam appartementengebouw op een fraaie locatie in het hart van het dorp Voorthuizen, vlakbij de Hervormde Kerk. Het plan bestaat uit 25 betaalbare appartementen variërend tussen circa 52 m² en 79 m² woonoppervlakte met uitzicht op de Dorpskerk of het park. De verkoopprijzen liggen tussen € 260.000,– en € 390.000,– v.o.n.

‘Wonen aan een plein, wonen in het groen’

Om dit te bereiken is ervoor gekozen om het nog te realiseren appartementsgebouw twee gezichten te geven: een parkachtige zijde aan het groen en een meer bebouwde kant tegenover de kerk. De Pastorietuin bestaat uit 25 koop appartementen, verdeeld over 3 woonlagen.

Aan de kerkzijde wordt er een pleingevel gemaakt. Door het gebruik van baksteen, het gebouw te koppelen aan het verenigingsgebouw en hier de entree te leggen ontstaat er een dorps karakter. Door ook nog de grote zaal van ‘t Kerkheem naar de pleingevel te halen wordt de functie
van dorpsplein verder versterkt.

Dit verplaatsen had tevens als voordeel dat er aan de groene zijde ruimte gemaakt kan worden voor wonen in en aan het groen. Met een zorgvuldige analyse van de belangrijke historische bomen en boomgroepen is de nieuwbouw zo gepositioneerd dat de toekomstige bewoners van aanvang af kunnen genieten van een volwassen en een gezonde parkachtige omgeving. De gemeente zal de verdere aanleg en ontwikkeling van het groen rond het gebouw verzorgen. Om het concept van de twee gezichten verder te versterken is aan deze zijde gekozen voor een houten gevel met natuurlijke uitstraling.

De kozijnen aan het park lopen door tot op de grond. Dit om een fijn groen uitzicht te geven. Aan de pleingevel is juist vanwege de privacy gekozen voor een breed raam met borstwering. De bronzen kleur op de aluminium kozijnen vormt een goede combinatie met zowel de okergele baksteen als de houten tuingevel. Het ensemble krijgt hierdoor een chique uitstraling.

In de appartementen is veel flexibiliteit aangebracht. De entreehal biedt ruimte voor een warm welkom voor bezoekers, ook als er iemand slecht ter been is of mindervalide is. Vanuit de basis is het mogelijk de slaapkamer en de woonkamer te koppelen door de scheidingswand te voorzien van een deur of schuifdeur. De badkamer kan op meerdere manieren naar wens van de kopers worden ingericht. Deze maatregelen zullen zo worden vormgegeven dat de levensloopbestendigheid niet sfeerbepalend wordt.

Een gemeenschappelijke woonruimte met terras, een aparte logeerkamer en een vrij indeelbare binnenruimte op de verdieping zorgen ervoor dat de gemeenschapszin in het appartementencomplex wordt bevorderd.

Algemeen:
– Het gebouw zal worden voorzien van een personenlift.
– Bij aankoop van een appartement ontvangt u een cheque van € 2.500,– incl. BTW te besteden bij Van Manen Keukens.
– De appartementen zijn helemaal klaar voor de toekomst en worden collectief voorzien van een luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en PV panelen.
– De hoofdentree van de appartementen ligt aan de noordzijde, het kerkplein. Hier is ook de ingang tot de gemeenschappelijke stalling van fietsen en scootmobielen.
– De appartementen worden gebouwd met Woningborg Garantie.

Makelaars:
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide gevestigd in Voorthuizen en zijn al jaren actief in het dorp. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning op deze prachtige stek in Voorthuizen. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Lees de volledige omschrijving

Contact

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters - Voorthuizen
Wonen 79 m²
Inhoud 207 m³
Kamers 3
Energielabel A

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Ligging
Aan park

Oppervlakten en inhoud

Wonen
79 m²
Inhoud
207 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers ( slaapkamers)
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, mechanische ventilatie, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dubbel glas, volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, warmtepomp

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig
Bekijk alle kenmerken
De Pastorietuin appartement 2e Verdieping (Bouwnr. 19)
Voorthuizen

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in als zoeker