Zeist

De vestiging in Zeist bestaat sinds 2004. Langs de rotonde op de Laan van Beek en Royen en de Arnhemse Bovenweg staat de herkenbare witte villa. Al 13 jaar is directeur Richard van Dolder als makelaar actief op de Heuvelrug. Al meer dan 10 jaar stuurt hij het team in Zeist aan bestaande uit 5 professionals.

“Het werkgebied van de Utrechtse Heuvelrug strekt zich uit van Utrecht tot aan Rhenen; van de Stichtse Lustwarande tot aan de overgang van de Gelderse Vallei naar hartje Utrecht. Historische landgoederen, rijksmonumenten en buitenplaatsen zijn ons niet vreemd. Hierdoor hebben we ruime kennis van specialistische zaken zoals erfpacht en de Natuurschoonwet 1928 in huis. Onze doelgroep? Dat zijn mensen die naast hun drukke baan of na hun pensioen willen onthaasten in een fraaie woonomgeving met goede bereikbaarheid”.

Stel uw vraag

Heeft u verhuisplannen? Wilt u uw woning of bedrijf laten taxeren? Benieuwd naar onze Stille Verkoop werkwijze? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Medewerkers Drieklomp Zeist

Aanbod Drieklomp Zeist

Contact

Laan van Beek en Royen 30
3701 AJ Zeist
Tel. 030-6920714

KvK: 30179680

Wat klanten van ons vinden

Op basis van correcte referenties uit de nabije omgeving een verkoopprijs en verkoopstrategie vastgesteld; de door Drieklomp ingeschakelde partijen voor het maken van de verkoop presentatie waren toppers en al een feestje op zich om mee samen te werken. Optimale prijs gekregen in een voor onze categorie woning zeer kort tijdsbestek van nog geen 4 maanden.