Oosterbeek

Gelegen in het groenste dorp van Nederland met haar prachtig glooiende en ruig beboste omgeving vindt u sinds kort onze vijfde vestiging. Het mondaine dorp Oosterbeek is niet zomaar gekozen. Integendeel. Dit dorp bekendstaande als het “Wassenaar” van de Veluwe is wederom een uitstekende locatie voor een nieuwe Drieklomp vestiging. Prachtige plaatsen als Doorwerth, Heelsum, Wolfheze, Bennekom, Wageningen-Hoog, Velp en Rozendaal vallen onder ons werkgebied. Gesitueerd in een sfeervolle, totaal gerenoveerde en gerestaureerde villa uit 1915 bieden wij wederom onze service en bekwaamheid.

Stel uw vraag

Heeft u verhuisplannen? Wilt u uw woning of bedrijf laten taxeren? Benieuwd naar onze Stille Verkoop werkwijze? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Medewerkers Drieklomp Oosterbeek

Aanbod Drieklomp Oosterbeek

Contact

Hemelseberg 3
6862 BN Oosterbeek
Tel. 026-3397500

KvK: 09161944

Wat klanten van ons vinden

Onze makelaar Gerald van Drie heeft er alles aan gedaan om ons huis te verkopen. Hij is een warme persoonlijkheid die een groot bindend vermogen heeft om kopers en verkopers professioneel te begeleiden bij de koop/verkoop van de woning in een moeilijk segment.